FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo da se izvinim sto sam na nekom od proslih postova stavio da neki levati prizeljkuju Dudica iako ce jedva izboriti evropu. Pa evo da se ispravim, izgleda da nece u evropu sa Mariborom. Izgleda da ga i tamo j.ebu precke i stative.
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Grbica iz Rudara igrac ubio se za nas,na to jos krilo spic i stoper mozda i 2 stopera
Neka okosnica ekipa trebaju da budu Kupresak,Elezi,Menalo,Ca rlos,Ivanisevic,Beganovic,Cimi
Ne znam za vas ali ja bi ostavio Maria,i greska je ako se opet pocnemo praviti pametni da mjenjamo trenera nakon pristojne sezone,nakon sto se vidi napredak u ekipi i smjer koji je Mamic uredio ako debeli nije u potpunosti zavrnuo pipu da dovedemo makar jednog ili dva u rangu Gojkovica,mada ne sumnjam da ce kerina sjebati sve dovodjenjem Dudica,jer puno bolji trener od Cvitanovica nece doci sigurno,nije dosao za svo ovo vrijeme Tana Nama nisu u stanju dovesti nekog jakog trenera nece ni sad
a kad se covijek uhodao ostaviti ga i dovesti mu neke igrace a ne Adema bombardera i Ristovskog,treba nam igraca
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Majstore da si ti živ i zdrav on je već u Sarajevu i to ne zato što mu je istekla viza za Šengen zonu.
Da mu se zahvalim što smo dobili zadnju ekipu lige ili što smo godinama nebitan faktor u ligi? Specificraj molim te.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
sta treba da se raspravljam sa jet2holidayom i onim sto mu je slika mirvic prekrizen? dodjem samo da napomenem da su pljuvaci neprijatelji kluba i da mi pravi navijaci koji zivimo sarajevo nikad nece pricat protiv. Lijepi moj fksinfo
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
-
KosevoZove
- Kontakt:
Ko ti je bolan ker jeli kako se obracas balavac jedan?plisek je napisao/la: ↑09 maj 2026, 20:35sta ima keru kakav si, jel ti tesko pala pobjeda?KosevoZove je napisao/la: ↑09 maj 2026, 19:18Samo da se ovo zavrsi ovo je bogu plakati kakvi su ovo igraci ako ih uopste mozemo nazvati istim jel realno ovo, da ih libo tuki uopste za klub, za navijace za sve???
Na sta spade ovaj klub…..
Jel to moram vasu dozvolu traziti sta cu napisati i hoceli se kome svijediti to?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
da mu se zahvalis sto ti je klub spasio nakon Nama i korone, sto je uradio sve sto je uradio sa ekipom i klubom. Zaboravlja dobri bosnjak da smo u svakoj sezoni otkad je tu pokradeni i osakaceni, al haj kriv Mirvic za to. Samo nek ne puca pa jel
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
svaki neprijatelj kluba i pljuvac je za mene ker. Ti pisi sta hoces i ja cu isto tako. Svi ste srali prvo poluvrijeme niste pisnuli u drugom i tako uvijek. Izgubimo ide 25 stranica na forumu, dobijemo napisu se 2 stranice.KosevoZove je napisao/la: ↑09 maj 2026, 21:25Ko ti je bolan ker jeli kako se obracas balavac jedan?plisek je napisao/la: ↑09 maj 2026, 20:35sta ima keru kakav si, jel ti tesko pala pobjeda?KosevoZove je napisao/la: ↑09 maj 2026, 19:18Samo da se ovo zavrsi ovo je bogu plakati kakvi su ovo igraci ako ih uopste mozemo nazvati istim jel realno ovo, da ih libo tuki uopste za klub, za navijace za sve???
Na sta spade ovaj klub…..
Jel to moram vasu dozvolu traziti sta cu napisati i hoceli se kome svijediti to?
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Prije i jesu bili milicajci, ovo sada su obične pičqe možeš ih šamarati ne smiju ti ništa.scholsey je napisao/la: ↑09 maj 2026, 00:15Nevezano za priču, i realno: vidi se da si staaari milicajac, halaš - da budem moderan.fks74 je napisao/la: ↑08 maj 2026, 22:02Kada si siguran moraš imati dokaze za to, ti ih nemaš zato nemoj lagati.luckystrike je napisao/la: ↑08 maj 2026, 20:45
Odgovorno tvrdim da Gojković u ovom slučaju nije kriv već je to (samo još jedna pogrešna) odluka Kluba čitaj IM.![]()
On i nije naš navijač, isto kao i jetholydej ( hyperOs) plavi ker.plisek je napisao/la: ↑09 maj 2026, 21:28svaki neprijatelj kluba i pljuvac je za mene ker. Ti pisi sta hoces i ja cu isto tako. Svi ste srali prvo poluvrijeme niste pisnuli u drugom i tako uvijek. Izgubimo ide 25 stranica na forumu, dobijemo napisu se 2 stranice.KosevoZove je napisao/la: ↑09 maj 2026, 21:25Ko ti je bolan ker jeli kako se obracas balavac jedan?
-
KosevoZove
- Kontakt:
Jel normalno da se mi medjusobno vrijedjamo ako nam nisu ista misljenja, ja jesam napisao da smo losi bili prvo priznaj i to je to, drugo mario pametne izmjene vrsi i ekipa skroz drugacija i ja volim takvo sarajevo i svaku tako da igraju jel tako, a ne nekad kao curice kakve, menalo u prvom svaku loptu izgubio, maroodza noga odmah poslije ove sezone i dovesti neke igrace i probat napasti titulu, ne znam koliko ti je godina ne zanima me ja kad sam bio i na sjeveru i isao po gostovanjima dosta njih su bila djeca, ali se ne falim sad sam na istoku, zivioi bez toga keru ja nikoga ne vrijedjam.plisek je napisao/la: ↑09 maj 2026, 21:28svaki neprijatelj kluba i pljuvac je za mene ker. Ti pisi sta hoces i ja cu isto tako. Svi ste srali prvo poluvrijeme niste pisnuli u drugom i tako uvijek. Izgubimo ide 25 stranica na forumu, dobijemo napisu se 2 stranice.KosevoZove je napisao/la: ↑09 maj 2026, 21:25Ko ti je bolan ker jeli kako se obracas balavac jedan?
I ja nekad nemam vremena nisam tu da pisem tako da i to nisi u pravu mozda zbog nekih privatnih obaveza, ipak sam ozenjen i imam manju djecu.
@ fks hoces privatno da ti dokazem da jesam ko si ti bolan mjesecima me prozivas pitam te ko si???!
Zadnja izmjena: KosevoZove, dana/u 09 maj 2026, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
plisek 2.05
X - 3.40
KosevoZove 2.25
X - 3.40
KosevoZove 2.25
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
evo i da dobijemo sve 3 utakmice do kraja, sta nam to znaci. evo vec par kola imamo osiguranu Europu, koliko smo minuta dali mladim igracima? katastrofslno malo.
bolje da smo danas izgubili, al da su igrala 3 mlada igraca nek skupljaju iskustvo.
bolje da smo danas izgubili, al da su igrala 3 mlada igraca nek skupljaju iskustvo.
Mislim da smo se milion puta uvjerili da nije ni do trenera sve. Preuzeo ekipu na 8-9. mjestu, završio treći. Moglo se i do drugog mjesta, ali zna se ko mora ove godine prvi biti svakako, neovisno o njihovoj kvaliteti. Iskreno, nije u najljepšoj atmosferi preuzeo.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑09 maj 2026, 21:10Grbica iz Rudara igrac ubio se za nas,na to jos krilo spic i stoper mozda i 2 stopera
Neka okosnica ekipa trebaju da budu Kupresak,Elezi,Menalo,Ca rlos,Ivanisevic,Beganovic,Cimi
Ne znam za vas ali ja bi ostavio Maria,i greska je ako se opet pocnemo praviti pametni da mjenjamo trenera nakon pristojne sezone,nakon sto se vidi napredak u ekipi i smjer koji je Mamic uredio ako debeli nije u potpunosti zavrnuo pipu da dovedemo makar jednog ili dva u rangu Gojkovica,mada ne sumnjam da ce kerina sjebati sve dovodjenjem Dudica,jer puno bolji trener od Cvitanovica nece doci sigurno,nije dosao za svo ovo vrijeme Tana Nama nisu u stanju dovesti nekog jakog trenera nece ni sad
a kad se covijek uhodao ostaviti ga i dovesti mu neke igrace a ne Adema bombardera i Ristovskog,treba nam igraca
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
-
KosevoZove
- Kontakt:
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Da ih imaš i petoricu ma ko da bude trener naredne sezone opet će koristiti/rotirati max trojicu.
Moje neko mišljenje je da Mamić ovde gleda da li može imati koristi od ovih igrača koji sad igraju Kuprešak, Keremeh, Ivanišević, Živković, Beganović, Meite.
Dva ubjedljivo najlosija nasa igraca. Valjda ih forsiraju radi prodaje. Nadaju se da ce neko ponuditi koji € za njih jer su mladimnon46 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 21:05Trener kojem Mujkić igra i minutu a ne 6-7 u nizu po 90 minuta je loš trener. Isto važi i sa Maroodzom.
Ima na drugoj temi, subota u 6.
Zadnja izmjena: FKSzuti, dana/u 11 maj 2026, 10:48, ukupno mijenjano 1 put.
Mrzim bojac, četnike, lišticu i ustaše 🥰
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Kad plisek kaze.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.
.png)