Stvarno kad gledam sad ove sixerse zapitam se kako smo izgubili 3-1 al onda se sjetim da nas je Embid silovao pod kosem jer nemamo koga na njega staviti, a isto bi to bilo da smo prosli sa KAT , tako da sve je kako je trebalo biti
NBA 2025-26 Playoffs
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2025-26 Playoffs
Kolika je steta sto se Divicenzo povrijedio, sa njim bi Minesota sigurno igrala finale. Ali i ovako je top tekma bila, ovako ocekujem i game4. Bude li 2-2 bice tu jos svega. Wemby sinoc odigrao sampionsku tekmu. Uzeo sve u svoje ruke i donjeo ekipi pobjedu.
Stvarno kad gledam sad ove sixerse zapitam se kako smo izgubili 3-1 al onda se sjetim da nas je Embid silovao pod kosem jer nemamo koga na njega staviti, a isto bi to bilo da smo prosli sa KAT , tako da sve je kako je trebalo biti
Obe iduce tekme istocne konferencije su u europskom terminu. Vcrs u 21h sutra u 21:30.
Vidjecemo jel veceras Harden nastavlja svoje standard brukanje u PO kao kroz citavu karijeru. On je tacno igrac samo za RS. Nikad nije bio neki x faktor u PO za svoju ekipu.
Vidjecemo jel veceras Harden nastavlja svoje standard brukanje u PO kao kroz citavu karijeru. On je tacno igrac samo za RS. Nikad nije bio neki x faktor u PO za svoju ekipu.
Zna li se sta za Luku veceras jel se vraca?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ma gotov je on za ovu sezonu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Nema Dončića,to je to od Lakersa. Knicksi idu opet u finale konferencije, red je da se sada probiju u finale
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Bice to jaka serija sa Detroitom. Ovi nakon sto se se provukli protiv Oralanda igraju kao preporodjenji, pogotovo Cade. Sto Nezz rece ne bi cudilo da ako se provuku protiv Orlanda odu lagano do velikog finala.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 13:30Nema Dončića,to je to od Lakersa. Knicksi idu opet u finale konferencije, red je da se sada probiju u finale
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Baš me je Detroit pozitivno iznenadio, bit će prava serija. Za razliku od 1.kruga u ovom 2.krugu nisu nešto napete serije. Barem zasada
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jbt kako ti olako kazes "sigurno bi igrali finale".ronaldo99 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 09:33Kolika je steta sto se Divicenzo povrijedio, sa njim bi Minesota sigurno igrala finale. Ali i ovako je top tekma bila, ovako ocekujem i game4. Bude li 2-2 bice tu jos svega. Wemby sinoc odigrao sampionsku tekmu. Uzeo sve u svoje ruke i donjeo ekipi pobjedu.
Stvarno kad gledam sad ove sixerse zapitam se kako smo izgubili 3-1 al onda se sjetim da nas je Embid silovao pod kosem jer nemamo koga na njega staviti, a isto bi to bilo da smo prosli sa KAT , tako da sve je kako je trebalo biti![]()
Licno ne mogu to tvrditi za SA ni sa ovim vodstvom, a moze se diskutovati o tome da je cak moglo biti i 3-0 u ovoj seriji, zar ne?
Isto tako, Donte jeste vrhunski role igrac, ali je i dalje role igrac i igrac koji se poprilicno mucio sa sutem protekli RS."Uhvatio je vatru" protiv DEN sa linije za 3p, ali ovdje ipak pricamo o odbrani DEN, sto znaci da nema garancije da bi isto ponovio protiv SA.Conley, koji ga je zamjenio, je sutirao 4-7 za 3 u 1.tekmi i pogodio im kljucnu trojku za pobjedu.
Postoji razlog zasto je ova MIN bila 6.na Zapadu, a da ne pominjem da je i sa njim, u sve 3 tekme RSa u duelu sa SA, SA izgradio prednost od 20+ poena.Jeste to samo RS , ali je ipak neki indikator.
U PO je Donte vrlo bitan igrac, jbg ja za Minesotu to tvrdim od pocetka i vjerujem da su kompletni da bi igrali finale. To je moje misljenje i nazalost ni sam sad ne mogu znati jesam li bio upravu ili ne kad nisu kompletniNEZALAGANJE je napisao/la: ↑09 maj 2026, 14:38Jbt kako ti olako kazes "sigurno bi igrali finale".ronaldo99 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 09:33Kolika je steta sto se Divicenzo povrijedio, sa njim bi Minesota sigurno igrala finale. Ali i ovako je top tekma bila, ovako ocekujem i game4. Bude li 2-2 bice tu jos svega. Wemby sinoc odigrao sampionsku tekmu. Uzeo sve u svoje ruke i donjeo ekipi pobjedu.
Stvarno kad gledam sad ove sixerse zapitam se kako smo izgubili 3-1 al onda se sjetim da nas je Embid silovao pod kosem jer nemamo koga na njega staviti, a isto bi to bilo da smo prosli sa KAT , tako da sve je kako je trebalo biti![]()
![]()
Licno ne mogu to tvrditi za SA ni sa ovim vodstvom, a moze se diskutovati o tome da je cak moglo biti i 3-0 u ovoj seriji, zar ne?
Isto tako, Donte jeste vrhunski role igrac, ali je i dalje role igrac i igrac koji se poprilicno mucio sa sutem protekli RS."Uhvatio je vatru" protiv DEN sa linije za 3p, ali ovdje ipak pricamo o odbrani DEN, sto znaci da nema garancije da bi isto ponovio protiv SA.Conley, koji ga je zamjenio, je sutirao 4-7 za 3 u 1.tekmi i pogodio im kljucnu trojku za pobjedu.
Postoji razlog zasto je ova MIN bila 6.na Zapadu, a da ne pominjem da je i sa njim, u sve 3 tekme RSa u duelu sa SA, SA izgradio prednost od 20+ poena.Jeste to samo RS , ali je ipak neki indikator.
Dobra tekma na pocetku, Cle ima 8/9 sut iz igre u prvih 7min.
Zanimljivo mi je da je dvorana u bijelom i da je Detroit u bijelim dresovima, zanimljiva situacija
Zanimljivo mi je da je dvorana u bijelom i da je Detroit u bijelim dresovima, zanimljiva situacija
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Obzirom kako sutira CLE, a kako sutira DET do sada, ne bude li CLE imao makar 10 razlike na poluvremenu zijanice i ovu tekmu.
Cleavlendu su problem izgubljene lopte, zbog toga je tekma jos uvijek u egalu. Al igraju i solidnu odbranu. Zanimljivo koliko su kuci druga ekipa.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑09 maj 2026, 22:03Obzirom kako sutira CLE, a kako sutira DET do sada, ne bude li CLE imao makar 10 razlike na poluvremenu zijanice i ovu tekmu.
Cunningham baš loš
Mitchell odlican ovu seriju jos kad bi mu se ko pridruzio druga bi se pjesma ovde pjevala
Raspade se Detroit, ali mora se reci odlicna odbrana Cleavlanda. Tesko da ovo mogu prosuti.ali nba je donosio svakakve preokrete.
Ide ovdje preokret, puno sere sut klivlenda
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Ljudi sutaju 77% za 2 i 52% za 3
Mogu ovdje Pistonsi do jednog brejka ubijedjen sam 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.