FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Maroon1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
U koliko ce biti derbi, zna li se?
Gojkovic Adem ristovski renan krdzalic turkes. Su igraci sa dobrim CV, samim tim i dobrom platom a za uzvrat klubu nisu nista dali.
Za ovih 6 igraca mi trenutno netrebamo nikakvu zamjenu i imacemo isti rezultat ko i sanjima .
Ako se uzme u obzir ovaj iz osjeka 24 da nemamo pravo odkupa i da ce se najvjerovatnije vratit u osjek doveo bi par igraca iz pl bh
Pidra, mulata, 21 iz prijedora i 7 micu iz prijedora. Svima bi im dao 1000 km vecu platu mjesecno nego sto su imsli u prijasnjem klub plus bonus 20-30 k km ovisno o igracu. Takodje ostetnu klauzulu bi stavio 3x vecu od onog sto bi mi zanjih platili u kopletu za 3 godine, osteta plata bonusi hrana stanovanje.
Za ovih 6 igraca mi trenutno netrebamo nikakvu zamjenu i imacemo isti rezultat ko i sanjima .
Ako se uzme u obzir ovaj iz osjeka 24 da nemamo pravo odkupa i da ce se najvjerovatnije vratit u osjek doveo bi par igraca iz pl bh
Pidra, mulata, 21 iz prijedora i 7 micu iz prijedora. Svima bi im dao 1000 km vecu platu mjesecno nego sto su imsli u prijasnjem klub plus bonus 20-30 k km ovisno o igracu. Takodje ostetnu klauzulu bi stavio 3x vecu od onog sto bi mi zanjih platili u kopletu za 3 godine, osteta plata bonusi hrana stanovanje.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Blizu smo dogovora sa Spahicem iz Veleza.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
I za Milaka smo zagrizli.Uzet cemo Ibri pola tima sve su prilike
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Spahic 
- DoktorXabaras
- Kontakt:
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ne znam sta se mi nekome smijemo napadaci nam nemaju 3 gola zajedno,veznjak nam najbolji strijelac.Momka su iskopali iz federalne lige i svaka mu cast kako igra i doprinosi svom klubu.Odma se adaptirao,nije ko ublehe sto mi dovodimo i cekamo nesto po 2 godine kae daj mu vremena.Kako bi se kod nas snasao to je pitanje
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pa Butic je za spahica ronaldo a nije nam valjao
Zanimljiv je on igrac, i poprilicno brz za svoju gradju ali
Pricamo o covjeku koji je u 13 utakmica zabio 3 gola i to u jednoj utakmici...
Zanimljiv je on igrac, i poprilicno brz za svoju gradju ali
Pricamo o covjeku koji je u 13 utakmica zabio 3 gola i to u jednoj utakmici...
Za “bunarenje” kad ganjamo rezultat, ali i za bunkere ekipa poput Radnika, Sloge i slicnih, moze biti jako koristan.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Više ne volimo Carlosa.
bvsic je sve reako.
Napadač koji ne postiže golove. takav igrač nam je upravo potreban. uskoro će napuniti 26 godina. da li zaista želimo platiti transfer za takvog igrača?
Napadač koji ne postiže golove. takav igrač nam je upravo potreban. uskoro će napuniti 26 godina. da li zaista želimo platiti transfer za takvog igrača?
- robertkosar
- Kontakt:
Desni bek, stoper i ovaj Romero iz Ljubije. I nijedan vise ovog prelaznog rokaPitar6785 je napisao/la: ↑10 maj 2026, 08:49Gojkovic Adem ristovski renan krdzalic turkes. Su igraci sa dobrim CV, samim tim i dobrom platom a za uzvrat klubu nisu nista dali.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Kakav crni Butić, ja ne znam jel dao pet golova za godinu dana koliko je bio kod nas i to su bili penali na kraju je i njih počeo promašivati. Sve vrijedno pažnje od njega je ona sasistencija petom na Koševu protiv Zrinskog, pa raja sa tribina mu dala nadimak Zadro frajko više bio na bolovanju nego što je igrao.
Brazilske prevare bay, bay, Spahić bujrum.
Brazilske prevare bay, bay, Spahić bujrum.
- trunks1946
- Kontakt:
Ma Carlos je za Spahica Ronaldo licno i to Brazilac… samo da imamo bolja krila zabio bi svaku utakmicu, odavno boljeg napadača nismo imali..
orde del male
Ocekujem od njega ako dođe da bude novi Turkeš.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Pitari su i Ahmetovića na početku bili proglasili pevarom stoljeća koja je došla da pred kraj karijere uzme još koji dobar ugovor, Tino bio najveće pojačanje ikad, Dal babin igrač, Guli guši ekipu....
Butić dobro igra leđima prema golu, pa za loga je opasan po naš gol
Ako se zna zagradit dobar je, ne daje golove ma to nije bitno
Butić dobro igra leđima prema golu, pa za loga je opasan po naš gol
Ako se zna zagradit dobar je, ne daje golove ma to nije bitno
- Maroon1946
- Kontakt:
A nikad nije do nas...DoktorXabaras je napisao/la: ↑10 maj 2026, 12:36Pitari su i Ahmetovića na početku bili proglasili pevarom stoljeća koja je došla da pred kraj karijere uzme još koji dobar ugovor, Tino bio najveće pojačanje ikad, Dal babin igrač, Guli guši ekipu....
Butić dobro igra leđima prema golu, pa za loga je opasan po naš gol![]()
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Venom i 21 gost.

.png)