Vitaly Janelt
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Vitaly Janelt
39:15
Eldin priča o Vitalyu i kaže da Švabe prave problem.
-
MehofromTurinja
- Kontakt:
Ima li kakvi promjena 
Ovo ime će sutra biti pročitano na press konferenciji.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Iskreno, prosjecan igrac ali forum od njega napravio da je novi Pjanic 
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Ovo kaze onaj koji nije u životu sekunde pogledao Premijer ligu...Edincapitano je napisao/la: ↑10 maj 2026, 11:29Iskreno, prosjecan igrac ali forum od njega napravio da je novi Pjanic![]()
Kako ti bolan nije mrsko srat na svakoj temi.Edincapitano je napisao/la: ↑10 maj 2026, 11:29Iskreno, prosjecan igrac ali forum od njega napravio da je novi Pjanic![]()
Zato on kao prosjek igra u Brentfordu koji se bori za Evropu u PL, a nase ostale vedete griju klupu u Brondbyu i igraju na Kipru i KazahstanuEdincapitano je napisao/la: ↑10 maj 2026, 11:29Iskreno, prosjecan igrac ali forum od njega napravio da je novi Pjanic![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Edincapitano
- Kontakt:
Nisam, skupi kanali sro prenose englezeRobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑10 maj 2026, 11:35Ovo kaze onaj koji nije u životu sekunde pogledao Premijer ligu...Edincapitano je napisao/la: ↑10 maj 2026, 11:29Iskreno, prosjecan igrac ali forum od njega napravio da je novi Pjanic![]()
-
Edincapitano
- Kontakt:
Janelt nikad nebi zabio penal kao Benjo sto je zabio zabarima..DamirT je napisao/la: ↑10 maj 2026, 11:49Zato on kao prosjek igra u Brentfordu koji se bori za Evropu u PL, a nase ostale vedete griju klupu u Brondbyu i igraju na Kipru i KazahstanuEdincapitano je napisao/la: ↑10 maj 2026, 11:29Iskreno, prosjecan igrac ali forum od njega napravio da je novi Pjanic![]()
![]()
Nemoj na Benju.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Kad su ovom odbili promjenu sportskog drzavljanstva, a proveo 4 godine u Norveskoj, nema smisla uopste se nadati da ce Janelt dobiti pravo nastupa za nas.
FIFA je navodno odbila zahtjev golmana Nikite Haikina za promjenu sportskog državljanstva, zbog čega trenutno neće moći nastupati za reprezentaciju Norveške.
Prema informacijama norveške agencije NTB, golman Bodø/Glimta ne ispunjava uslove FIFA-e koji se odnose na neprekidan boravak u zemlji.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Negdje sam procitao da moze nastupati za Norvesku, ali od 2028 godine.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 maj 2026, 12:20Kad su ovom odbili promjenu sportskog drzavljanstva, a proveo 4 godine u Norveskoj, nema smisla uopste se nadati da ce Janelt dobiti pravo nastupa za nas.
FIFA je navodno odbila zahtjev golmana Nikite Haikina za promjenu sportskog državljanstva, zbog čega trenutno neće moći nastupati za reprezentaciju Norveške.
Prema informacijama norveške agencije NTB, golman Bodø/Glimta ne ispunjava uslove FIFA-e koji se odnose na neprekidan boravak u zemlji.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
I meni je iste info jedan insajder rekao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Spomenut ce da su racunali na njega i planirali da ga vode al ne mere
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Uglavnom, ako ga ne procitaju reci cu da sam se zahebavao.
Ako ga procitaju reci cu da sam insajder.
Jbg, kad mogu drugi, mogu i ja
-
MehofromTurinja
- Kontakt:
Nema ovdje nista, nazalost
malo je reci doktor za sve ijednog igraca nasog veznog reda 
- ArtVandelay
- Kontakt:
On i ona njegova bošnjakuša ostaju doma, što bi rekli hrvati. Mogu gledati našu reprezentaciju na malom ekranu, kao ti i ja. Džaba mu je sve i da je na nivou Maradone (kakvim ga neki ovdje predstavljaju, a nije), nema nikakve veze sa nama i na tome će ostati. I nije mi žao.MehofromTurinja je napisao/la: ↑11 maj 2026, 01:06Nema ovdje nista, nazalostmalo je reci doktor za sve ijednog igraca nasog veznog reda
![]()
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
-
Edincapitano
- Kontakt:
Momak veze nema s Bosnom osim to sto spava s bosanskom, potpuno razumijem da FIFA odbija ovo, nema logike da njemac igra za Bosnu.ArtVandelay je napisao/la: ↑11 maj 2026, 18:18On i ona njegova bošnjakuša ostaju doma, što bi rekli hrvati. Mogu gledati našu reprezentaciju na malom ekranu, kao ti i ja. Džaba mu je sve i da je na nivou Maradone (kakvim ga neki ovdje predstavljaju, a nije), nema nikakve veze sa nama i na tome će ostati. I nije mi žao.MehofromTurinja je napisao/la: ↑11 maj 2026, 01:06Nema ovdje nista, nazalostmalo je reci doktor za sve ijednog igraca nasog veznog reda
![]()
Samo procitaj mu ime i odma znas da je isto kao da sad kazemo da je Henry bosnjo jer mu je zena bosanka
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Beduin, BosnianDragon2024, Goalgetter, Google Adsense [Bot], hurem, Maverick, MehofromTurinja, MiranGlasnic, MostarNeretva, torbica i 67 gostiju.