Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Može li neko ako zna nešto više o ovome da postavi. Ko su kandidati za to svjetsko prvenstvo itd.
Naših 8 gradova koji bi ugostili isto: Sarajevo (Zetra = 10000 mjesta), Zenica (Arena = 6200 mjesta), Mostar (Sportski centar = 5500 mjesta), Doboj (Sportski centar = 5000 mjesta), Visoko (Sportski centar = 4500 mjesta), Živinice (Sportski centar = 4500 mjesta), Banja Luka (Borik = 4000 mjesta), Ljubuški (Sportski centar = 4000 mjesta)
Evo naše kandidature:
[youtube][/youtube]
Naših 8 gradova koji bi ugostili isto: Sarajevo (Zetra = 10000 mjesta), Zenica (Arena = 6200 mjesta), Mostar (Sportski centar = 5500 mjesta), Doboj (Sportski centar = 5000 mjesta), Visoko (Sportski centar = 4500 mjesta), Živinice (Sportski centar = 4500 mjesta), Banja Luka (Borik = 4000 mjesta), Ljubuški (Sportski centar = 4000 mjesta)
Evo naše kandidature:
[youtube][/youtube]
Čelik Zenica 1945
Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Kako mocno izgleda nova dvorana u Mostaru, mislim samo na ovaj graficki prikaz, vec se radi, trebalo bi biti gotovo do tada...
Misliš da naši mogu napravit dvoranu za 2 godine?shaman7 je napisao/la:Kako mocno izgleda nova dvorana u Mostaru, mislim samo na ovaj graficki prikaz, vec se radi, trebalo bi biti gotovo do tada...
Ove ostale samo treba renovirat i neshto dodat.
Čelik Zenica 1945
Vec se odavno radi, nije se jos nista izrodilo, ali koliko poznajem gradjevinu, temelj je vec odradjen rade sad prema gore onoNimla_RZ je napisao/la:Misliš da naši mogu napravit dvoranu za 2 godine?shaman7 je napisao/la:Kako mocno izgleda nova dvorana u Mostaru, mislim samo na ovaj graficki prikaz, vec se radi, trebalo bi biti gotovo do tada...
Ove ostale samo treba renovirat i neshto dodat.
U Doboju ni temelje nisu iskopali za dvoranu, cisto sumnjam da ce je izgraditi za 2 godine... Tesko da Doboj moze biti jedan od domacina za ovo prvenstvo.
Svake godine govore da ce se "rukometni turnir sampiona " igrati u novoj dvorani, a toga nema nista. 

u mostaru je izasla na povrsinu dvorana,podrum uredjen tek,mozda i u spiju izgraditi ako bude volje
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Izgleda da će se ovo ostvariti. Napokon nešto lijepo u ovoj državi!
Čelik Zenica 1945
Dobili smo kandidaturu, jos je na ovim baustelcima ostalo
Taman će se fino izgraditi dvoraneshaman7 je napisao/la:Dobili smo kandidaturu, jos je na ovim baustelcima ostalo

Čelik Zenica 1945
Izgleda da će Svjetsko prvenstvo biti odigrano samo u šest gradova Bosne i Hercegovine, a to su: Sarajevo, Zenica, Ljubuški, Banja Luka, Doboj i Mostar.
Čelik Zenica 1945
Dvorana u Mostaru SIGURNO nece biti gotova, jer nisu nadjena sredstva za izgradnju.
Ima onda TuzlaBegAx je napisao/la:Dvorana u Mostaru SIGURNO nece biti gotova, jer nisu nadjena sredstva za izgradnju.

Čelik Zenica 1945
Ma **** to, ja mislio za seniore kad ono juniorsko prvenstvo, uvijek smo bili zadnji u svemu, evo sad nas raduje **** juniorsko prvenstvo dok nam komsije organizuju velika kosarkaska i rukometna takmicenja...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
sta je s Visoko?Nimla_RZ je napisao/la:Izgleda da će Svjetsko prvenstvo biti odigrano samo u šest gradova Bosne i Hercegovine, a to su: Sarajevo, Zenica, Ljubuški, Banja Luka, Doboj i Mostar.
Rođen s tobom da budem
Pa jeste za rupe kao sto smo mi...aleksandar_veliki je napisao/la:A ti nezadovoljan. Tipicni Bosanac. Pa, drug ovo je najveca sportska smotra u nasoj zemlji nakon Olimpijskih igara.Bosnier je napisao/la:Ma **** to, ja mislio za seniore kad ono juniorsko prvenstvo, uvijek smo bili zadnji u svemu, evo sad nas raduje **** juniorsko prvenstvo dok nam komsije organizuju velika kosarkaska i rukometna takmicenja...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
jbga sami smo krivi za stanje,a ovo prvenstvo je extra,nesto dobro za ovu drzavu
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Pa polako. Sta ti mislis da ce nam neko odma dati da organizujemo prvenstvo za seniore. Mislis li da i Hrvati nisu prvo organizovali takmicenje za neke mladje uzraste. A u svakom slucaju i ovo je dobro, jer ce se izgraditi potrebna infrastruktura, koja ce sigurno dobro doci nasem sportu. Pa da neorganizujemo vise nista, barem ce ostati ove dvorane.Bosnier je napisao/la:Pa jeste za rupe kao sto smo mi...aleksandar_veliki je napisao/la:A ti nezadovoljan. Tipicni Bosanac. Pa, drug ovo je najveca sportska smotra u nasoj zemlji nakon Olimpijskih igara.Bosnier je napisao/la:Ma **** to, ja mislio za seniore kad ono juniorsko prvenstvo, uvijek smo bili zadnji u svemu, evo sad nas raduje **** juniorsko prvenstvo dok nam komsije organizuju velika kosarkaska i rukometna takmicenja...

Ne znam, ovi su tako objavili, sad hoćel' se šta mijenjati...Faraon iz Visokog je napisao/la:sta je s Visoko?Nimla_RZ je napisao/la:Izgleda da će Svjetsko prvenstvo biti odigrano samo u šest gradova Bosne i Hercegovine, a to su: Sarajevo, Zenica, Ljubuški, Banja Luka, Doboj i Mostar.
Samo da sve prođe kako treba i da organizujemo to kako Bog zapovjeda.

Čelik Zenica 1945
ako mostar ne budu imao gotovu dvoranu,zamjena je siroki brijegNimla_RZ je napisao/la:Ne znam, ovi su tako objavili, sad hoćel' se šta mijenjati...Faraon iz Visokog je napisao/la:sta je s Visoko?Nimla_RZ je napisao/la:Izgleda da će Svjetsko prvenstvo biti odigrano samo u šest gradova Bosne i Hercegovine, a to su: Sarajevo, Zenica, Ljubuški, Banja Luka, Doboj i Mostar.
Samo da sve prođe kako treba i da organizujemo to kako Bog zapovjeda.Jedva čekam otić' na neku tekmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.