NBA 2025-26 Playoffs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA 2025-26 Playoffs
Stade sut, a odbrana bas nije granitna...
Usra Cade sve onim izvodjenjem lopte,ljudi napravise seriju i sad ce se opet odlijepiti 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
James Harden 
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Izvuce se CLE.Jak je DET.I pored svega imali su sansu i u ovoj tekmi.
- RollingPaper
- Kontakt:
Ma zasluzio je CLE da ispadne, nekako je ekipa “nazor”
I pored triple double veceras,Cade je svojim greskama pomogao Klivlendu da dodje do pobjede.
Ne bi ovo trebalo biti problem za Pistonse,sljedecu uzimaju sigurno,samo da se smanji broj gresaka
Ne bi ovo trebalo biti problem za Pistonse,sljedecu uzimaju sigurno,samo da se smanji broj gresaka
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ma tesko je igrati u danasnjoj NBA sa 2 igraca bez suta (Ausar - Duren). Isti problem ima i Houston sa Amenom i Sengunom. Proci ce ovo, ali protiv NYK ce to vjerovatno doci do izrazaja. Durenovi brojevi se bukvalno prepolovili zbog spacing-a.
Sa koliko kontakta OKC igra odbranu i dopusta se, a na drugoj strani pogledas ih faul.
Naravno, bruje svi o tome ali nece se promijeniti, barem ne do kraja playoffa.
Nisu jedini tako ti je to. NBA voli dinastije i gura ih.
Okc su top 5 u steals i blocks cini mi se sa najmanje faulova, to je prosto nemoguce, da je cisto.
Ma to je frustrirajuce za protivnika. Lakersi se dobro drze i to bez svog najboljeg igraca al onda jednostavno puknu u 3/4 i tjt. OKC ima top ekipu plus zasticeni kao krava u indiji.
Brat Ayton cetiri puta zaredom preko njega skidaju ofanzivne skokove,sve u jednom napadu
ma realno ekipa koja mora da posegne za Adou Thierrom u PO,znas koliko je sati.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Šta kaže alem, laktali bi se oni sa OKC, ne bi ispod 6 išlo 
"Your favorite player's favorite player" - MB
Sta ce lakersi,debili obicni,a evo jedne zanimljive statistike:
Sinoc LAL 25 free throws a OKC 10...pa evo za ove hejtere okc-a
Sinoc LAL 25 free throws a OKC 10...pa evo za ove hejtere okc-a
Hajde nadji gdje sam to rekao. Rekao sam nek prodju Lakerse i nek odu u 6 sa okc i mjera. To ne znaci da bi otisli u 6. Jebte ljudi rodjeni i zive u Bosni 30 godina a ne znaju Bosanski jezik, to je za izucavanja. Haj sto ja imam propusta meni moze proci ali ovo su tacno naucni fenomeni.TripleThreat je napisao/la: ↑10 maj 2026, 06:05Šta kaže alem, laktali bi se oni sa OKC, ne bi ispod 6 išlo![]()
Ne znam zasto toliko provocirate Alemsa
covjek zivi u Americi i pise na nasem forumu da malo ima kontakt sa zemljacima i svojom državom. U svakom slučaju ocekivan poraz Lakersa. Nakon druge utakmice gdje je Austin odigrao odlicno ali to opet nije bilo dovoljno da pobjede bilo mi je jasno da ce u najboljem slučaju izvuci jednu pobjedu. Da je Luka tu bilo bi neizvjesno ali bi i dalje Oklahoma bila veliki favorit.
-
TripleThreat
- Kontakt:
alemsa je napisao/la: ↑10 maj 2026, 13:31Hajde nadji gdje sam to rekao. Rekao sam nek prodju Lakerse i nek odu u 6 sa okc i mjera. To ne znaci da bi otisli u 6. Jebte ljudi rodjeni i zive u Bosni 30 godina a ne znaju Bosanski jezik, to je za izucavanja. Haj sto ja imam propusta meni moze proci ali ovo su tacno naucni fenomeni.TripleThreat je napisao/la: ↑10 maj 2026, 06:05Šta kaže alem, laktali bi se oni sa OKC, ne bi ispod 6 išlo![]()
Šta kaže, njima OKC paše, Lakersi bi uzeli jednu protiv raketica
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ok u pravu si, ne sjecam se toga, samo ovog na tu temu.TripleThreat je napisao/la: ↑10 maj 2026, 14:26
Šta kaže, njima OKC paše, Lakersi bi uzeli jednu protiv raketica![]()
![]()
Sa KD vjerovatno, i prije nego sto kazes nije igrao Luka, to se znalo, a ovamo se podrazumijevalo da ce KD igrati.
Pa igrali smo ok sa Okc, OT, dobili i izgubili. Dok su Lakersi od njih i u regularnoj sezoni gubili sa po 40.
Lakersi da ponude Juki ugovor. Imaju centra koji se trudi tih 20-25 minuta po mecu. Ako nista pokupit ce defanzivne skokove... a mozes i zavrtit koji napad preko njega
-
TripleThreat
- Kontakt:
I sa KD-em ste izgubili utakmicu. I bez KD-a ste u prve 3 bili favoriti i na papiru jača ekipa. Bukvalno nijedan izgovor za onu sramotu.alemsa je napisao/la: ↑10 maj 2026, 14:43Ok u pravu si, ne sjecam se toga, samo ovog na tu temu.TripleThreat je napisao/la: ↑10 maj 2026, 14:26
Šta kaže, njima OKC paše, Lakersi bi uzeli jednu protiv raketica![]()
![]()
Sa KD vjerovatno, i prije nego sto kazes nije igrao Luka, to se znalo, a ovamo se podrazumijevalo da ce KD igrati.
Pa igrali smo ok sa Okc, OT, dobili i izgubili. Dok su Lakersi od njih i u regularnoj sezoni gubili sa po 40.
H2H iz regularne nisu nužno nikakav indikator.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.