Evo namjesti go perisicu, al lik na gol liniji rukom odigra. Jesu saigraci ove sezone bar 10 asistencija upropastili Esmiru
Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Esmir Bajraktarević
Naštimao je zicer Perišiću, ali u drugom dodiru se pogodio u ruku i tako pospremio loptu u gol. 
Vrati beka u predškolsko sad.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ko prenosi?
Ja gledam preko inplayip.tv.
Još jednog poslao po burek, samo sad na lijevoj strani.
Edit: Predasistencija
Peta kroz noge.
Edit: Predasistencija
Zadnja izmjena: kovac, dana/u 10 maj 2026, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
Predasistencina petom.
Predasistencija. Al kako okrenu 2 igraca u roku od 2 minute. Onaj jedan skoro prelomio meniskus.
Njemu je ova titula fenomenalno legla. Taman ce pred okupljanje imati meceva u nogama i to podosta.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Danas se brat igra fudbala, samo nastavi majstore.
Djeluje puno bolje na lijevoj strani
Jako dobro poluvrijeme. Jedina zamjerka izgubljena lopta u opasnoj zoni, nakon toga domaćin stvorio šansu, ali trebao je biti faul na njemu (vjerujem da bi VAR reagovao). Istrčao u jednu kontru, lijepo prošao odbranu, ali loše šutao.
Ostalo odlično, nekoliko lijepih driblinga, prijeti ubacivanjima (šteta što Perišić zezne onu ruku), predasistencija petom. Kada domaćin ima loptu u nekoliko navrata je stojao jako nisko i pomagao odbrani, a u fazi napada ubacuje se i u sredinu, a na kraju poluvremena čak i po lijevoj strani.
Ostalo odlično, nekoliko lijepih driblinga, prijeti ubacivanjima (šteta što Perišić zezne onu ruku), predasistencija petom. Kada domaćin ima loptu u nekoliko navrata je stojao jako nisko i pomagao odbrani, a u fazi napada ubacuje se i u sredinu, a na kraju poluvremena čak i po lijevoj strani.
-
napapijri1987
- Kontakt:
Ponovo isto. Imam osjecaj kao da igra u grcu i da mu u svakoj tekmi treba nesto da ga probudi. Kao da okrene neki prekidac u glavi i krene da igra. U ovoj utakmici je npr imao jedan centarsut iz igre do 43. minute. Desni bek koji igra iza njega je imao 3 centarsuta u isto vrijeme. On je dosta lopti imao na vrhu 16 i uvijek se odlucivao da je vrati nazad umjesto da centrira.
Ne koristi svoje najjace oruzje a to je definitivno centarsut. Pokazao je to sa onim jednim Ivanu kada ovaj nazalost reaguje kao igrac prve federalne.
Tek kada je presao na lijevu stranu zadnjih 4-5 minuta oslobodio se i onda ona peta vrhunski za Desta. Kada sam vidio da Dest igra na suprotnoj strani bilo mi je bas krivo jer njih dvojica se bas razumiju i vidi se da rado igraju zajedno.
Dodao bih to da on u ekipi koja ima ubojitu 9-ku moze ici na 20+ asistencija u sezoni.
Ne koristi svoje najjace oruzje a to je definitivno centarsut. Pokazao je to sa onim jednim Ivanu kada ovaj nazalost reaguje kao igrac prve federalne.
Tek kada je presao na lijevu stranu zadnjih 4-5 minuta oslobodio se i onda ona peta vrhunski za Desta. Kada sam vidio da Dest igra na suprotnoj strani bilo mi je bas krivo jer njih dvojica se bas razumiju i vidi se da rado igraju zajedno.
Dodao bih to da on u ekipi koja ima ubojitu 9-ku moze ici na 20+ asistencija u sezoni.
Ima li gdje prenos, ili link
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Institucija naspram Mana koliko vise donosi u igri PSVa, a tek nakon SP molit ce ga da ostane.
#CarsijaOdjebi
Odličan, moderan igrač
Probi brat po gol aut liniji s desne strane i okrenu se na lijevu ali skide golman
Walk on
Trenutno korisnika/ca: MostarNeretva i 13 gostiju.