Arsenal
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Yebo mu Zubimendi mater u picku Spansku. Jel moguce sta nam covjek uradi. Povezali se vise nismo na terenu. Nit imamo Skelija nit Ricea
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
Invincibles14
- Kontakt:
Prvih 15tak minuta odlicno, gol visio u zraku i sjajni Arteta ubaci Zubija. Yebo ti pas majku
Invincibles14 je napisao/la: ↑10 maj 2026, 18:23Prvih 15tak minuta odlicno, gol visio u zraku i sjajni Arteta ubaci Zubija. Yebo ti pas majku
Retard ako ga ne ostavi na klupi i popije sramotu, kostace nas sezone cijele
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
NorthRedLondon
- Kontakt:
Jel realno ovo da se boris za titulu a nisi jedan pogodak sposoban da zabijes za 45 min i to cekicarima, wtf?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ova izmjena u prvom poluvremenu i stavljanje Ricea na beka je deset puta veća glupost od one sa Parteyem na beku zbog Havertza u sredini. Dan te je.bo šta lik uradi.
Ovi će nekome nogu do kraja slomiti sigurno ako ne zabijemo uskoro.
Ovi će nekome nogu do kraja slomiti sigurno ako ne zabijemo uskoro.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Necemo mi prici golu sa ovom formacijom. Nemamo sredinu, nemamo desnu stranu.
Cijeli svijet je šokiran ovom izmjenom
Cijeli svijet je šokiran ovom izmjenom
-
Invincibles14
- Kontakt:
Ali najjace sto svi vide gdje je problem, ali trenerski mag ne.
I da osvojimo ovog zalizanog balvana je merak nogirati za zdravlje navijaca
I da osvojimo ovog zalizanog balvana je merak nogirati za zdravlje navijaca
-
tomAndJerry
- Kontakt:
Sta sad, kako dalje.
Gdje je Odegard, neko mora dodati loptu Saki.
Zubimendi nece ni da je primi, bukvalno se u jednoj situaciji odmice od lopte jer strah ga da ga West Hamov igrac ne udari.
Gdje je Odegard, neko mora dodati loptu Saki.
Zubimendi nece ni da je primi, bukvalno se u jednoj situaciji odmice od lopte jer strah ga da ga West Hamov igrac ne udari.
ma bjezi ovoj sirovini arteti svakako treba otkaz dati na kraju sezone
taraba i truba od menadzera, nabijem ga ja na qrac
taraba i truba od menadzera, nabijem ga ja na qrac
Al lik vezni igrac i boji se lopte 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Grafik attacking threat iz prvog poluvremena treba Arteti ekserom u celo zakovat
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Evo sad žrtvuje Calafiorija i Skellyja baca na beka zbog svoje greške, bravo idiote.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
tomAndJerry
- Kontakt:
Ne moze pomoci ni Gyokeres ni Saka ni Torssard... Kad svaki napad samo bezveze Raya izbija loptu. Jer je Zubimendi negdje u wc ispod klube se sakrio.
Skelly koji je horror show na beku. Kakav majmunbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 maj 2026, 18:35Evo sad žrtvuje Calafiorija i Skellyja baca na beka zbog svoje greške, bravo idiote.
Za kog ja navijam
- AshburtonG
- Kontakt:
hahahhahahahhahahahhahhahah
Ovaj lik nije normalan. Je li moguce da je ovo uradio? Pa samo je trebao pos.rat se sam po sebi i izvest opet Zubimendija. Cala je bio najbolji igrac u prvom poluvremenu.
Ovaj lik nije normalan. Je li moguce da je ovo uradio? Pa samo je trebao pos.rat se sam po sebi i izvest opet Zubimendija. Cala je bio najbolji igrac u prvom poluvremenu.
Pa otvorit ce ti se prostor ako malo west hamu das loptu kruv te yebo
Gledaj Sake koji bolikurac sta je ovo jel oni znaju nesto sto mi ne znamo
Gledaj Sake koji bolikurac sta je ovo jel oni znaju nesto sto mi ne znamo
Usrani ego, zna da je pogrijesio i zrtvuje druge zbog svojih gluposti, a pritom slabi ekipuAshburtonG je napisao/la: ↑10 maj 2026, 18:42hahahhahahahhahahahhahhahah
Daj ba Saka idi u vraga vise. Sto nam igraju igraci koji ne mogu???
-
Invincibles14
- Kontakt:
Ovog Zubimendija prodat, za dzaba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.