Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Esmir Bajraktarević
Neće ga gol u pm
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Dobar, šteta što ne zabi onu šansu, al jbg. Zadnjih 15 minuta ga malo ponestalo, ali mora se pohvaliti njegov napredak u defanzivi. Od novembra i one utakmice sa Austrijom do danas totalno drugi igrač, stvarno dosta pomaže, jako dobra defanzivna rola i to je isto bitno kod modernih krila, a Bosz je trener koji očigledno to cijeni. Mislim da je danas ogromno i pretrčao.
Djeluje mi da će Esmir od iduće sezone biti standardni prvotimac PSV-a. Njega i Fernandeza u ovim završnim utakmicama sezone spremaju na to.
Djeluje mi da će Esmir od iduće sezone biti standardni prvotimac PSV-a. Njega i Fernandeza u ovim završnim utakmicama sezone spremaju na to.
Nisam gledao utakmicu sem malo pred kraj, ali po statistici se vidi da je dobro odigrao. Bitno je da igra i ima rutinu, golovi ce doci 
Iskreno, veoma blag i zabrinjavajući nastup. Ako u narednih par godina ne bude napredovao plašim se da će najdalje dogurati do nekog osrednjeg kluba u Holandiji. Ljudi su ovdje dosta subjektivni... Ja ne vidim kako on može izgurati Denisa Manna ovakvim nastupima. Nekad nešto proigra, ali kada se nađe u situacijama u kojima se od krila očekuje da nešto uradi: pređe/ubaci/opuca on svaki put okrene leđa golu i vrati loptu. Ovaj jedan šut kada je prošao je bilo kada se bek okliznuo. 2-3 lijepa poteza su nedovoljna za utakmicu protiv ovakvog protivnika. Driouech je u 10 minuta imao više driblinga po strani od Esmira.
Ne seriHalima je napisao/la: ↑10 maj 2026, 18:50Iskreno, veoma blag i zabrinjavajući nastup. Ako u narednih par godina ne bude napredovao plašim se da će najdalje dogurati do nekog osrednjeg kluba u Holandiji. Ljudi su ovdje dosta subjektivni... Ja ne vidim kako on može izgurati Denisa Manna ovakvim nastupima. Nekad nešto proigra, ali kada se nađe u situacijama u kojima se od krila očekuje da nešto uradi: pređe/ubaci/opuca on svaki put okrene leđa golu i vrati loptu. Ovaj jedan šut kada je prošao je bilo kada se bek okliznuo. 2-3 lijepa poteza su nedovoljna za utakmicu protiv ovakvog protivnika. Driouech je u 10 minuta imao više driblinga po strani od Esmira.
Ma ja volim esmira, ali on jos ni blizu nije da bi standardno igro za neki veci klub, pa i za ovaj psv. Protiv italije je dobro odigro jer smo non stop napadali, imo je dosta prostora i vremena jer se protivnik povuko, protiv velsa gdje je utakmica bila otvorena je vec bila druga prica i nije mogo skoro nista. Kerim kad je usao protiv velsa vidilo se sta znaci talenat, po tri igraca je tempom i driblingom ostavio iza sebe. Uvijek kad gledam esmira imam osjecaj da mu nesto fali, jeli brzina, snaga, ne znam. Fin igrac i momak zelim mu sve najbolje, ali moje misljenje je da on nazalost nije za najvece domete, kao recimo kerim.
Izgleda da je poenta da samo pišemo hvalospjeve i izmišljamo kako se čitav PSV urotio protiv njega. Mogu se kladiti da nisi ni gledao utakmicu...Nakata je napisao/la: ↑10 maj 2026, 18:54Ne seriHalima je napisao/la: ↑10 maj 2026, 18:50Iskreno, veoma blag i zabrinjavajući nastup. Ako u narednih par godina ne bude napredovao plašim se da će najdalje dogurati do nekog osrednjeg kluba u Holandiji. Ljudi su ovdje dosta subjektivni... Ja ne vidim kako on može izgurati Denisa Manna ovakvim nastupima. Nekad nešto proigra, ali kada se nađe u situacijama u kojima se od krila očekuje da nešto uradi: pređe/ubaci/opuca on svaki put okrene leđa golu i vrati loptu. Ovaj jedan šut kada je prošao je bilo kada se bek okliznuo. 2-3 lijepa poteza su nedovoljna za utakmicu protiv ovakvog protivnika. Driouech je u 10 minuta imao više driblinga po strani od Esmira.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Halima draga mogu se i ja kladit da i ti dugo nesto nisi gledalaHalima je napisao/la: ↑10 maj 2026, 19:06Izgleda da je poenta da samo pišemo hvalospjeve i izmišljamo kako se čitav PSV urotio protiv njega. Mogu se kladiti da nisi ni gledao utakmicu...Nakata je napisao/la: ↑10 maj 2026, 18:54Ne seriHalima je napisao/la: ↑10 maj 2026, 18:50Iskreno, veoma blag i zabrinjavajući nastup. Ako u narednih par godina ne bude napredovao plašim se da će najdalje dogurati do nekog osrednjeg kluba u Holandiji. Ljudi su ovdje dosta subjektivni... Ja ne vidim kako on može izgurati Denisa Manna ovakvim nastupima. Nekad nešto proigra, ali kada se nađe u situacijama u kojima se od krila očekuje da nešto uradi: pređe/ubaci/opuca on svaki put okrene leđa golu i vrati loptu. Ovaj jedan šut kada je prošao je bilo kada se bek okliznuo. 2-3 lijepa poteza su nedovoljna za utakmicu protiv ovakvog protivnika. Driouech je u 10 minuta imao više driblinga po strani od Esmira.
#CarsijaOdjebi
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Halima…drži se svoga puta i istraj. Nego…gdje ćeš ti biti u narednih par godina? Gdje nam je reprezentacija bila prije par godina..?Halima je napisao/la: ↑10 maj 2026, 19:06Izgleda da je poenta da samo pišemo hvalospjeve i izmišljamo kako se čitav PSV urotio protiv njega. Mogu se kladiti da nisi ni gledao utakmicu...Nakata je napisao/la: ↑10 maj 2026, 18:54Ne seriHalima je napisao/la: ↑10 maj 2026, 18:50Iskreno, veoma blag i zabrinjavajući nastup. Ako u narednih par godina ne bude napredovao plašim se da će najdalje dogurati do nekog osrednjeg kluba u Holandiji. Ljudi su ovdje dosta subjektivni... Ja ne vidim kako on može izgurati Denisa Manna ovakvim nastupima. Nekad nešto proigra, ali kada se nađe u situacijama u kojima se od krila očekuje da nešto uradi: pređe/ubaci/opuca on svaki put okrene leđa golu i vrati loptu. Ovaj jedan šut kada je prošao je bilo kada se bek okliznuo. 2-3 lijepa poteza su nedovoljna za utakmicu protiv ovakvog protivnika. Driouech je u 10 minuta imao više driblinga po strani od Esmira.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem da ovdje još uvijek ima debula koji nešto kritikuju Esmira i serendaju o igranju nazad i pretrčanosti. Lik je najzasluzniji igrac zbog kojeg smo na svjestskom. Lik je u dvije utakmice welsmi italija igrao po 120 minuta, preoro teren. Zabijao, asistirao, driblao, braćao se. I tako je bilo haman pa u svim tekmama repke. Mrš ba.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
U ovom trenutku prioritet broj jedan ostati nepovrijedjen pred svjetsko. Tu se trenutno zavrsava sva prica oko Esmira i PSVa. Siguran sam da mu je Perisic dao dobre savjete. A svjetsko ce pokazati koliko ko vrijedi. Svi ostali komentari i analize manje vise suvisni.
- Beduin
- Kontakt:
To je i mene iznerviralo, neke gluposti prenose.
Al drago mi je da je Esmir odograo dobar mec, daleko manje pritiska sad ima jer su uzeli titulu pa i on moze igrati vise svoju igru. Taman da pojaca formu pred SP
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
A druze cemu se ti cudis. Pa na ovomu forumu imas par ovih “seronja” kojim niko ziv ne moze ugoditi.FerdinandF je napisao/la: ↑10 maj 2026, 19:26Ja ne mogu da vjerujem da ovdje još uvijek ima debula koji nešto kritikuju Esmira i serendaju o igranju nazad i pretrčanosti. Lik je najzasluzniji igrac zbog kojeg smo na svjestskom. Lik je u dvije utakmice welsmi italija igrao po 120 minuta, preoro teren. Zabijao, asistirao, driblao, braćao se. I tako je bilo haman pa u svim tekmama repke. Mrš ba.
Džeko je najzaslužniji što smo uopšte na prvenstvu, to je valjda svima jasno. Ovo oko esmira su objektivne kritike, a ne pljuvanje. Ne razumijem zašto se sve odmah doživljava tako emotivno umjesto da se realno sagledaju stvari. Vi ste od njega napravili Messija, a prvi ćete ga popljuvati čim mu ne bude išlo.FerdinandF je napisao/la: ↑10 maj 2026, 19:26Ja ne mogu da vjerujem da ovdje još uvijek ima debula koji nešto kritikuju Esmira i serendaju o igranju nazad i pretrčanosti. Lik je najzasluzniji igrac zbog kojeg smo na svjestskom. Lik je u dvije utakmice welsmi italija igrao po 120 minuta, preoro teren. Zabijao, asistirao, driblao, braćao se. I tako je bilo haman pa u svim tekmama repke. Mrš ba.
Ovdje likovi očekuju od Esmira da svaki put čim primi loptu ide 1 na 1 sa protivnikom i onda kao objektivno daju mišljenje.
Haj, važi.
Haj, važi.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Jest bio dobar u barazu, nema sta, i zabio je zadnji penal. Ali Dzeko je bio razlika, njegov gol u Kardiffu i ugurao gol haman protiv zabara gdje Haris samo gurnuo loptu na liniji. Kerim i Dedic asistencije u barazu, znaci da nije Esmir bio najveci razlog ali je bio dobar, jest.FerdinandF je napisao/la: ↑10 maj 2026, 19:26Ja ne mogu da vjerujem da ovdje još uvijek ima debula koji nešto kritikuju Esmira i serendaju o igranju nazad i pretrčanosti. Lik je najzasluzniji igrac zbog kojeg smo na svjestskom. Lik je u dvije utakmice welsmi italija igrao po 120 minuta, preoro teren. Zabijao, asistirao, driblao, braćao se. I tako je bilo haman pa u svim tekmama repke. Mrš ba.
Ti pises kao da je zabio tri gola
Ja ne vjerujem da ima debila koji ne znaju da danas nije igrala repka nego PSV.FerdinandF je napisao/la: ↑10 maj 2026, 19:26Ja ne mogu da vjerujem da ovdje još uvijek ima debula koji nešto kritikuju Esmira i serendaju o igranju nazad i pretrčanosti. Lik je najzasluzniji igrac zbog kojeg smo na svjestskom. Lik je u dvije utakmice welsmi italija igrao po 120 minuta, preoro teren. Zabijao, asistirao, driblao, braćao se. I tako je bilo haman pa u svim tekmama repke. Mrš ba.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Samo je vrtio Di Marca, ali dobro
Trenutno korisnika/ca: Konzerva, MiranGlasnic, Sensei, Shategabri, Soli, Varta i 61 gost.