FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

neutralan__
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la neutralan__ » 04 maj 2011, 19:18

Hawking je napisao/la:Ti prestani razmišljat o tituli i razmišljaj ako hoćeš i o koridi u Čevljanovićima, ali nemoj govoriti ostalim šta da misle...

@neutralan__ Nyema ima 25 godina...
Aha hvala,eto osigurali ste se za odbranu i narednih godina. ;)
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 04 maj 2011, 19:20

Nadao sam se da će Rudar izvući barem x ali ništa od toga.Šanse za titulu su sada minimalne,a sve ćemo znati nakon vječitog derbija.Samo pobjeda dolazi u obzir, a Olimpic može vrlo lako zeznuti Borca kući.Nadati se...
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

efendija
Kontakt:

Post Postao/la efendija » 04 maj 2011, 19:21

neutralan__ je napisao/la:
Hawking je napisao/la:Ti prestani razmišljat o tituli i razmišljaj ako hoćeš i o koridi u Čevljanovićima, ali nemoj govoriti ostalim šta da misle...

@neutralan__ Nyema ima 25 godina...
Aha hvala,eto osigurali ste se za odbranu i narednih godina. ;)
jest da mu ugovor ne vazi do kraja sezone samoo!!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 04 maj 2011, 19:26

Pa jbg pobrini te se za to da produzi ugovor. ;) Uvidjeli ste njegove kvalitete.
Zadnja izmjena: neutralan__, dana/u 04 maj 2011, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 04 maj 2011, 19:26

Nyema veliki dobit,jos da ga je zadrzat duze bilo bi dobro,pokazao je Lazi u onom jednom napadu kako napadac treba primat loptu u trku..sve u svemu rutinski,zeba bezveze dobio crveni ali eto..sljedeca utakmica eh to ce biti imam osjecaj jedan od boljih derbija u zadnje vrijeme i nadam se ako Bog da nasoj pobjedi :)
Zadnja izmjena: twisttm87, dana/u 04 maj 2011, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.

D.M.S.O.
Kontakt:

Post Postao/la D.M.S.O. » 04 maj 2011, 19:27

Jedno konkretno pitanje, pošto nisam vidio najbolje.
Zbog cega je Zeba dobio crveni karton :shock:

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 04 maj 2011, 19:28

D.M.S.O. je napisao/la:Jedno konkretno pitanje, pošto nisam vidio najbolje.
Izveo je slobodan udarac prije nego što je sudija dao znak... bio je to drugi žuti...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 04 maj 2011, 19:28

a za istu stvar je dobio i prvi :roll: iako kod drugog se meni ucinilo da su svi spremni za izvodjenje, nidje veze, nije uopste bilo nesto na brzinu...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 04 maj 2011, 19:29

Mozete me nazvati glupim al imam osjecaj da je amar reko Zebi da dobije crveni.Prvo htio je da vidi kako Zeljo funkcionise sa 10 igraca po meni su igrali bolje nego sa 11,drugo to je uradio jer veliki strucnjak sa Koseva nece svatiti ko ce biti kreator igre i ajmo reci glavni igrac u ekipi,zato je prije toga izveo Stanceskog i Savica i uveo dva od njih ofanzivnija igraca.Kao sto sam napisao prije tekme ako bude 2000 nogom cu se u guzicu udarat,bilo je u vrh glave 1000.Dobro to je do termina,a vala i hladno je bilo.Sve u svemu nije Zeljo danas lose odigro i ja se nadam pobijedi na derbiju.A sto se navijaca tice bila je cisto zajebancija uvjezbavali neke pjesmice s obzirom da nas je u kopu bili 300-400 i danije bilo vode navijanje solidno.Sve u svemu

Hocemo pobijedu,pobijedu na DERBIJU
svoj ti pos'o !

D.M.S.O.
Kontakt:

Post Postao/la D.M.S.O. » 04 maj 2011, 19:30

Hawking je napisao/la:
D.M.S.O. je napisao/la:Jedno konkretno pitanje, pošto nisam vidio najbolje.
Izveo je slobodan udarac prije nego što je sudija dao znak... bio je to drugi žuti...
Kakva glupost sudijska :x ne mogu da vjerujem :o dva kartona ni zašta....Slavija pola sata imala igraca više, zbog sudije kretena.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 maj 2011, 19:32

zlaya_tm87 je napisao/la:a za istu stvar je dobio i prvi :roll: iako kod drugog se meni ucinilo da su svi spremni za izvodjenje, nidje veze, nije uopste bilo nesto na brzinu...
Nije bilo na brzinu,ali neznam jesil gledao preko tv-a,sudija mu nije dao znak za izvodjenje konkretno drzao je ruku prema njemu u fazonu ne izvodi dok ti ne dam znak,u sustini glupo dobijeni kartoni
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 maj 2011, 19:33

Sad iz Doline...Utakmica teška patnja, iako branim Lazara sve vrijeme, malo je falilo da nam sve usere da nije bilo Šehe na golu...igrači su mi izgledali tačno bezvoljno i anemično, isto kao protiv Slobode, ali ovaj put su na sreću pobjedili...

Sudija je nekako svjesno isključio iz igre, jer ne znam gdje igrač dobiva dva žuta kartona što je izvelo loptu prije sudijskog zvižduka, sreća pa je Bešlija ostao čitav i igrat će u derbiju...

Što se tiče samih igrača!? Perici još treba pure što se kaže, bit će on spreman za derbi, dalje Višća, ja ne mogu da vjerujem isto kao da nema snage da udari loptu, Bešlija odalami i odmah go, a on nešto gađa, lafo Del Piero...Odbrana na nivou, Nyemu pod svaku cijenu treba zadržati i za nadati je se da Vasilićeva povreda nije ozbiljna i da će biti spreman za derbi...Šehić u svom svijetu nekom, nesavladiv :D

I onaj ko kaže da sudije šilje na Grbavici Želji on je lud ili nije normalan! :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 04 maj 2011, 19:36

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/zelj ... lije/56310

100-120 ?????????????
:roll: :roll: :roll:

:oops: :o :o

STIZEMO VAS U SUBOTU :d
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 04 maj 2011, 19:40

johnnyHZ je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/zelj ... lije/56310

100-120 ?????????????
:roll: :roll: :roll:

:oops: :o :o

STIZEMO VAS U SUBOTU :d
Smiri se kapitenu. Radni dan, prijenos, lakacini bojkotuju, dovoljan razlog, a vas protiv Zvijezde 500 u kopu, to je bruka.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 04 maj 2011, 19:41

slika
samo ovaj momak je strasan igrac.
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 maj 2011, 19:42

zlaya_tm87 je napisao/la:slika
samo ovaj momak je strasan igrac.
sto jest jesst...nista vam nebi bilo vala ni da ste ga poslije derbija gurnuli u vatru al et ehehhe :D :D
nezna on jos ko je RUD VAN CIPELIC ...HEHEHE :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 maj 2011, 19:45

Znao sam da ce ovaj momak biti strasan ima pola godine ugovora ovo treba produziti pod hitno! Dialiba i on su mi najdraži tamnoputi igrači koji su ikad u klub došli!
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 04 maj 2011, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 04 maj 2011, 19:45

slika
Najveci spic koji je igro u PL :lol: :lol: :lol: :lol:
svoj ti pos'o !

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 04 maj 2011, 19:46

POsjeta loša, ali sve ima uzrok i posljedicu. Dosta momaka ne smije da dođe na jug zbog sukoba između dvije frakcije na tribini. Ali neću o tome, igra loša, bezvoljna traljava. Da nisu igrači Slavije napravili 2 greške vjerovatno nebi dobili. U subotu će biti teško ,po meni Sarajevo ima blagu prednost jer mi realno sa ovakvom igrom zalužujemo 7-10 mjesto na tabeli. Nadam se da u subotu neću morati gledati Lazara u subotu. Svraki neko mora objasniti da se mora osloboditi lopte ranije jer dosta usporava igru.
FEDERER= KLOC

Deriguz
Kontakt:

Post Postao/la Deriguz » 04 maj 2011, 19:55

Iker C je napisao/la:POsjeta loša, ali sve ima uzrok i posljedicu. Dosta momaka ne smije da dođe na jug zbog sukoba između dvije frakcije na tribini. Ali neću o tome, igra loša, bezvoljna traljava. Da nisu igrači Slavije napravili 2 greške vjerovatno nebi dobili. U subotu će biti teško ,po meni Sarajevo ima blagu prednost jer mi realno sa ovakvom igrom zalužujemo 7-10 mjesto na tabeli. Nadam se da u subotu neću morati gledati Lazara u subotu. Svraki neko mora objasniti da se mora osloboditi lopte ranije jer dosta usporava igru.
E vala ako je onakva igra za 7-10 mjesta... kako to onda igraju olimpik, sloboda, rudar, siroki a pogotovo sarajevo ... :?
Al eto otom potom sve ce se vidjeti u subotu

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”