dzaba ti 20mil ako nemas nekog ko zna probrati kvalitetne igrace od samog startalonewolf je napisao/la: ↑10 maj 2026, 18:56Dobro je ovo pored svega. Fina posjeta u Zetri takodje. Lijepo je da smo dobili pozivnicu za EuroCup. Bosna se u prethodne tri godine vratila u vrh regionalne kosarke, a evo sada opet koracamo ka vrhu europske kosarke.
Naravno, za nastup u Eurokupu su nam neophodna veca sredstva od vlasti, ali nadam se da ce to biti osigurano. Nekih 10 miliona KM bi bilo sasvim dovoljno sa dobar nastup sljedece sezone. Ova sezona je takodje pokazala na koga mozemo racunati i sljedece, te se nadam da ce pojacanja biti adekvatna
KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
-
Bordeaux433
- Kontakt:
Ne treba zaboraviti da je ne tako davno tom Surkovicu preminulo dijete, tako da je razumljivo zasto nakon toga vise nije onaj nekadasnji.Velizar je napisao/la: ↑10 maj 2026, 18:53Šurkovic sramotan u uvlacenju svom poslodavcu iz Beograda
Katastrofa je da ovi rentalci prenose najvazniji sportski dogadjaj za nas od 2014-e...Vjerovatno ce im u Beogradu poslat maksimalne decibele kad damo gol...Zaboravite na ekstazu , tipa Dzankovica u Welsu
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Za EuroCup trebaju bolji igrači, bez ovih Aba2 igrača i da Pašalić skonta da ne moraju svi imati jednaku minutažu i da najbolji igrači moraju igrati daleko više. Pašalić taj dio i dio oko akcija jako loše radi, nema izgrađenje akcije, napada. Na kraju svega, jako dobra sezona ali za više moraju se ove stvari popraviti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
kakve veze to ima s tim sto je covjek napisao?Bordeaux433 je napisao/la: ↑10 maj 2026, 18:59Ne treba zaboraviti da je ne tako davno tom Surkovicu preminulo dijete, tako da je razumljivo zasto nakon toga vise nije onaj nekadasnji.Velizar je napisao/la: ↑10 maj 2026, 18:53Šurkovic sramotan u uvlacenju svom poslodavcu iz Beograda
Katastrofa je da ovi rentalci prenose najvazniji sportski dogadjaj za nas od 2014-e...Vjerovatno ce im u Beogradu poslat maksimalne decibele kad damo gol...Zaboravite na ekstazu , tipa Dzankovica u Welsu
btw Surkovic vristi na svakom prenosu Serie A vise nego sto je ikad vristao sa Marjanom
Don't believe the hype.
- VensanKasel
- Kontakt:
Atić je rekao nešto Muhi na poluvremenu , zato je klupiran .Ghuraba je napisao/la: ↑10 maj 2026, 18:39Je li ovo Pasalic priprema ekipu za narednu sezonu s igracima koji su nivo aba2 lige, bez ovih skupljih igraca? Atic i Halilovic ne dobise ni sekundu u drugom poluvremenu, Young ne dobi sekundu u cijeloj utakmici, jedino je Plummer mozda igrao jer nema dovoljno bekova.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
Helemnejse
- Kontakt:
Reko mu **** te zubac. Ovaj njemu kaze on samo prima, ja ga dajem.
Live iz svlačionice od mene
Live iz svlačionice od mene
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kad igra Atic kaze ne smije mu Muha nista , kad ne igra opet ne valja
.
Valjda se te neke tenzije u ekipi riješe do utakmica polufinala i finala.
- svrakino1921
- Kontakt:
Adnan33 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 12:18Nema interesovanja drug, u Sarajevu je cca 1-2 hiljade ljudi koji Bosnu prate na redovnoj bazi. Sa druge strane, marketing KK Bosna je blago rečeno užasan. Umjesto da gori od objava na društvenim mrežama, TV i radio stanicama, da se obilaze škole košarke kao što je to radio KK Dubai, menadžment ne radi ništa. Respect Dubravku za sve što je uradio za klub do sada, ali valjda se ima dovoljno novca da se zaposli čovjek kojem će marketing i PR biti glavni fokus, takav čovjek će 5x zaraditi svoju platu. Danas se moraš boriti za pažnju i naklonost publike jer je ponuda ogromna, ovi naši u klubu to ne shvataju izgleda…
Match
BOS - PAR
Quarter-finals, Round 2, AdmiralBet ABA League, Season 2025/26
Sunday, 10.05.2026 17:00 CET
3333
Venue: Zetra Olympic Hall
Izvini
Možeš li nam reci prosjek posjete u ABA ligi ove sezone
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Teoretske sanse nema da je bilo 3.333 ljudi na utakmici.svrakino1921 je napisao/la: ↑10 maj 2026, 19:36Adnan33 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 12:18Nema interesovanja drug, u Sarajevu je cca 1-2 hiljade ljudi koji Bosnu prate na redovnoj bazi. Sa druge strane, marketing KK Bosna je blago rečeno užasan. Umjesto da gori od objava na društvenim mrežama, TV i radio stanicama, da se obilaze škole košarke kao što je to radio KK Dubai, menadžment ne radi ništa. Respect Dubravku za sve što je uradio za klub do sada, ali valjda se ima dovoljno novca da se zaposli čovjek kojem će marketing i PR biti glavni fokus, takav čovjek će 5x zaraditi svoju platu. Danas se moraš boriti za pažnju i naklonost publike jer je ponuda ogromna, ovi naši u klubu to ne shvataju izgleda…
Match
BOS - PAR
Quarter-finals, Round 2, AdmiralBet ABA League, Season 2025/26
Sunday, 10.05.2026 17:00 CET
3333
Venue: Zetra Olympic Hall
Izvini
Možeš li nam reci prosjek posjete u ABA ligi ove sezone
- Shategabri
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Rekao mu je kad ga je zamjenio.VensanKasel je napisao/la: ↑10 maj 2026, 19:10Atić je rekao nešto Muhi na poluvremenu , zato je klupiran .Ghuraba je napisao/la: ↑10 maj 2026, 18:39Je li ovo Pasalic priprema ekipu za narednu sezonu s igracima koji su nivo aba2 lige, bez ovih skupljih igraca? Atic i Halilovic ne dobise ni sekundu u drugom poluvremenu, Young ne dobi sekundu u cijeloj utakmici, jedino je Plummer mozda igrao jer nema dovoljno bekova.
I to opravdano, Caruthers u jednom momentu dvojicu brani, Atic drka qrc.
Koševo Zapad
Odlična sezona do sada. Medju 8 u evropi, medju 8 u ABA, kup i jos čekamo titulu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
Bordeaux433
- Kontakt:
Nisam primijetio da je tako.akisarajevo92 je napisao/la: ↑10 maj 2026, 19:03kakve veze to ima s tim sto je covjek napisao?Bordeaux433 je napisao/la: ↑10 maj 2026, 18:59Ne treba zaboraviti da je ne tako davno tom Surkovicu preminulo dijete, tako da je razumljivo zasto nakon toga vise nije onaj nekadasnji.Velizar je napisao/la: ↑10 maj 2026, 18:53Šurkovic sramotan u uvlacenju svom poslodavcu iz Beograda
btw Surkovic vristi na svakom prenosu Serie A vise nego sto je ikad vristao sa Marjanom
I cuj kakve veze ima, Bzs...
kako kome, ja da imam te pare da dam, ne bih sigurno dao nekom ko ostavi Westa i Salica nakon sto ih godinama gleda u nasoj ligi, ko sastavi ekipu gdje na jednoj poziciji imas viska igraca a na drugoj ti skripi godinama, ko dovodi igrace istih karakteristika koji pokrivaju istu poziciju, ima tu jos stvari, svaka cast na rezultatima, ali me ne cudi da raja ne zeli platiti 30KM da ide gledati kako West 25 od 30min na parketu je pelja ko da je na basketu, da ide gledati centra ko od brda odvaljenog sa dobrom visinom koji ne moze skok da uhvati i osim par trica svako 6-7 utakmica nista drugo ne doprinosi...
-
Helemnejse
- Kontakt:
Je li neko pitao pasalica je li i zasto je topli brat?
Trpa zubca
Trpa zubca
Nadam se da ce samo Dubravko stati iza Pasalica, Atica ko ne zna skupo bi ga platio.
Ali glupo za kraj sezone
Ali glupo za kraj sezone
ZELJEZNICAR 1921!
- akisarajevo92
- Kontakt:
da, kakve veze ima to sa optuzbom da se uvlaci u pakas poslodavcu iz BG-aBordeaux433 je napisao/la: ↑10 maj 2026, 20:07Nisam primijetio da je tako.akisarajevo92 je napisao/la: ↑10 maj 2026, 19:03kakve veze to ima s tim sto je covjek napisao?Bordeaux433 je napisao/la: ↑10 maj 2026, 18:59
Ne treba zaboraviti da je ne tako davno tom Surkovicu preminulo dijete, tako da je razumljivo zasto nakon toga vise nije onaj nekadasnji.
I cuj kakve veze ima, Bzs...
ne znam sta ti znaci da nije isti kao prije, da nije, sad je daleko bolji komentator nego sto ga ja pamtim na prenosima nase lige sa Ruhotinom i u radu na FACE-u
Don't believe the hype.
West odlican igrac, sta pricas ti? Nisam ga nesto gotivio ali ove sezone je pokazao da je klasa a jos bolje za nas sto je under radar opet cemo ga za smjesne pare dobiti.JHam je napisao/la: ↑10 maj 2026, 20:42kako kome, ja da imam te pare da dam, ne bih sigurno dao nekom ko ostavi Westa i Salica nakon sto ih godinama gleda u nasoj ligi, ko sastavi ekipu gdje na jednoj poziciji imas viska igraca a na drugoj ti skripi godinama, ko dovodi igrace istih karakteristika koji pokrivaju istu poziciju, ima tu jos stvari, svaka cast na rezultatima, ali me ne cudi da raja ne zeli platiti 30KM da ide gledati kako West 25 od 30min na parketu je pelja ko da je na basketu, da ide gledati centra ko od brda odvaljenog sa dobrom visinom koji ne moze skok da uhvati i osim par trica svako 6-7 utakmica nista drugo ne doprinosi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.