Ok, posteno, tvoje misljenje i imas pravo na njega.LenyYoro15 je napisao/la: ↑10 maj 2026, 20:28Na Old Traffordu u prvom kolu bi im poništili gol sa ovim kriterijem. I svirao bi se čista penal Salibe na Cunhi. Dakle umjesto 0, dobili 3 boda.tomAndJerry je napisao/la: ↑10 maj 2026, 20:25Dakle, titula je kontraverzna jer ih nisu pokrali ... jer i sam kazes "Naravno da je ovo faul" i "Arsenal zadnja ekipa na svijetu kojoj se treba svirati ovaj faul"LenyYoro15 je napisao/la: ↑10 maj 2026, 20:24Od titule koja je čista i zaslužena doći ćeš to toga da je jedna od najkontroverznijih ikad. Ova situacija će se pamtiti i za 20 godina. Postat će najomraženiji klub na svijetu.
Naravno da je ovo faul, ali je Arsenal zadnja ekipa na svijetu kojoj se treba svirati ovaj faul.
Znaci samo zato sto je Arsenal u pitanju, nije trebalo svirati nesto sto je "naravno faul"
I govoriš da bi to bilo pravedno.
Nevjerovatno.
Ostale utakmice ne pamtim previše detaljno, ali zna da je bilo mnoo sličnih situacija. Sjećam se samo da su protiv Chelsea napravili barem 2 penala na kornerima koji nisu svirani.
Ja cu naravno reci da su ovi korneri uredu ... razumijem da nekome idu na zivce, i meni je Murinjo i njegov Celzi godinama --- ali nikad nisam rekao da nisu zasluzeno osvojili.
Meni jedino smeta kad neko kaze "Naravno da je faul, ali samo zato sto je Arsenal nije ga trebalo svirati" ... i onda jos tvrdi da je objektivan i posten.
Osim toga, zivio.