English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- Maroon1946
- Kontakt:
Re: English Premier League
Čestitke Arsenalu na osvojenoj tituli, ali u finalu LP će biti rapsodija kao i prošle godine
Bas me cudi to od njega
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nemoj dušu griješiti, Arsenal je vazda bio romantičan, ofanzivan, brz, izleti neke dječurlije - daleko najmanje omražen klub od ovih najvećih.
Dok bin Arteta nije zasjeo..
The saddest thing in life is wasted talent.
-
LenyYoro15
- Kontakt:
Moram priznati da bih volio vidjeti Pepovu reakciju na sve ovo. Vrijeme je bilo da i on jednom doživi gubitak titule u zadnjim kolima.
Iako sam mišljenje o njemu kao čovjeku promijenio za 180% nakon stavova o Izraelu i Palestini, emocionalni genocid koji mi je nanio kao navijaču Uniteda u zadnjih 10 godina, vadi iz mene gušt prema njegovom sportskom neuspjehu.
Senad Hadžifejzović: ''Nek nije City, pa makar bilo gore''
Iako sam mišljenje o njemu kao čovjeku promijenio za 180% nakon stavova o Izraelu i Palestini, emocionalni genocid koji mi je nanio kao navijaču Uniteda u zadnjih 10 godina, vadi iz mene gušt prema njegovom sportskom neuspjehu.
Senad Hadžifejzović: ''Nek nije City, pa makar bilo gore''
Pep je odradio posao: ucenik (arteta) je nadmasio ucitelja (pep). Ima covjek sva moguca postignuca u premu, kapa dole.LenyYoro15 je napisao/la: ↑10 maj 2026, 21:01Moram priznati da bih volio vidjeti Pepovu reakciju na sve ovo. Vrijeme je bilo da i on jednom doživi gubitak titule u zadnjim kolima.![]()
Senad Hadžifejzović: ''Nek nije City, pa makar bilo gore''![]()
CPOJ
Nerealno sta ljudi porede i govore da je isto!
Danas je golman uhvacen za ruku, povucen, i sve primjeri gdje golmanu blokiraju put do lopte postavljanjem!
Bukvalno, ni nalik!
Evo neko je postavio primjer kad je i Arsenalu ponisten zbog slicne situacije.
Teska pobjeda, nadam se da Arsenal dobija i naredne dvije.
Danas je golman uhvacen za ruku, povucen, i sve primjeri gdje golmanu blokiraju put do lopte postavljanjem!
Bukvalno, ni nalik!
Evo neko je postavio primjer kad je i Arsenalu ponisten zbog slicne situacije.
Teska pobjeda, nadam se da Arsenal dobija i naredne dvije.
- Pensioner26
- Kontakt:
nije bolest sve sto boliqaa18 je napisao/la: ↑10 maj 2026, 20:30Da su Arsenalu ponistavali sve golove nakon faulova nad golmanima, ne bi likovi dosli u situaciji da se bore za titulu, bili bi negdje 6. Mjesto, pa bi ova situacija bila bezze, ovako se tituli mora dodijeliti prefiks PGMOL, sta ces , kako je tako je.tomAndJerry je napisao/la: ↑10 maj 2026, 20:25Dakle, titula je kontraverzna jer ih nisu pokrali ... jer i sam kazes "Naravno da je ovo faul" i "Arsenal zadnja ekipa na svijetu kojoj se treba svirati ovaj faul"LenyYoro15 je napisao/la: ↑10 maj 2026, 20:24Od titule koja je čista i zaslužena doći ćeš to toga da je jedna od najkontroverznijih ikad. Ova situacija će se pamtiti i za 20 godina. Postat će najomraženiji klub na svijetu.
Naravno da je ovo faul, ali je Arsenal zadnja ekipa na svijetu kojoj se treba svirati ovaj faul.
Znaci samo zato sto je Arsenal u pitanju, nije trebalo svirati nesto sto je "naravno faul"
I govoriš da bi to bilo pravedno.
Nevjerovatno.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Arsenal osvoji ligu, a onaj decko se nije jos ošišao.scholsey je napisao/la: ↑10 maj 2026, 21:00Nemoj dušu griješiti, Arsenal je vazda bio romantičan, ofanzivan, brz, izleti neke dječurlije - daleko najmanje omražen klub od ovih najvećih.
Dok bin Arteta nije zasjeo..![]()
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
pokralo westhema
Ne treba se pravdati za ispravnu odluku.
Nek se ljuti ko god hoće do sutra, samo **** je bilo danas ko god je pratio.
Ja roknuo Red Bull na poluvremenu, na momente sam mislio da bi me moglo šta sačekati ako ovi daju gol. I dadoše ga, padoh na pod reko ne opet, sjebao sam se kao ne pamtim kad. Vjerovatno je nešto slično bilo na Wimbledonu 2019. kad je Federer imao dvije meč lopte.
Nisam mogao na momente da povjerujem da se ovo opet dešava, ruke drhte i kad sam vidio da je bio faul kontao sam da će ipak priznati gol.
Ha nekad se pitam kako sam uopšte počeo i navijati za ovaj klub, pola mi života odnio dosad, ali nadam se da će iznijeti do kraja, nema još puno.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ahahaha kakav brat, its not worth it bruv let it goAA23 je napisao/la: ↑10 maj 2026, 21:35
Ne treba se pravdati za ispravnu odluku.
Nek se ljuti ko god hoće do sutra, samo **** je bilo danas ko god je pratio.
Ja roknuo Red Bull na poluvremenu, na momente sam mislio da bi me moglo šta sačekati ako ovi daju gol. I dadoše ga, padoh na pod reko ne opet, sjebao sam se kao ne pamtim kad. Vjerovatno je nešto slično bilo na Wimbledonu 2019. kad je Federer imao dvije meč lopte.
Nisam mogao na momente da povjerujem da se ovo opet dešava, ruke drhte i kad sam vidio da je bio faul kontao sam da će ipak priznati gol.
Ha nekad se pitam kako sam uopšte počeo i navijati za ovaj klub, pola mi života odnio dosad, ali nadam se da će iznijeti do kraja, nema još puno.
![]()
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Potrudi se malo bolje.
Sta se pravdate ovim sto damu svoja izjedose 
Pozdrav za novokomponovane navijace plasticnog kluba man cityja i jos iduce godine ulozite 50 milijardi mozda uzmete opet titulu.
Cista titula Arsenala
Pozdrav za novokomponovane navijace plasticnog kluba man cityja i jos iduce godine ulozite 50 milijardi mozda uzmete opet titulu.
Cista titula Arsenala
- feniksptica
- Kontakt:
Yebote toliko postenjacina i boraca za pravdu a jucer svi presutili crveni oprosten Cityu ??
Sto jucer niste trazili pravdu i postenje ??
To subotom odmarate a nadjeljom najaktivniji.
Barem bi reedsi trebali znat sta je borba s Cityem do zadnjeg kola i borba protiv poguranaca.
Sto jucer niste trazili pravdu i postenje ??
To subotom odmarate a nadjeljom najaktivniji.
Barem bi reedsi trebali znat sta je borba s Cityem do zadnjeg kola i borba protiv poguranaca.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ne trci pred rudu. Ima jos vremena da Arsenal kiksa. Gostovanje protiv Crystal Palacea nije nimalo bezazleno u zadnjem kolu.
Meni licno je Pep drazi, ali bi volio opet da Arsenal osvoji nakon toliko godina i da prestanu sa tom blokadom. Uvijek je lijepo prisjetiti se generacije The Invincibles, jos ako to ostvare u LP bice romantika prava.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- feniksptica
- Kontakt:
Arsenal kad je igro prelijepo i prema nekim najljepse jedva se borili za top 4. Tad dsu bili naivni. Al simpaticni. Ne ugrozavaju ni Liverpool ni Mancester ni Chelsea..neka ih
Sad kad su sazreli, kad su kvalitetniji odmah sve negativno.
Ionda nama govore o dvolicnosti

Sad kad su sazreli, kad su kvalitetniji odmah sve negativno.
Ionda nama govore o dvolicnosti
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Yebo majku samo neka je iva tekma prosla ,valjda ne mogu uprskati u zadnja dva kola
Samo da pitam imal gdje @dzemile aka hugo viane
Samo da pitam imal gdje @dzemile aka hugo viane
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.