Student94 je napisao/la: ↑10 maj 2026, 21:21West odlican igrac, sta pricas ti? Nisam ga nesto gotivio ali ove sezone je pokazao da je klasa a jos bolje za nas sto je under radar opet cemo ga za smjesne pare dobiti.JHam je napisao/la: ↑10 maj 2026, 20:42kako kome, ja da imam te pare da dam, ne bih sigurno dao nekom ko ostavi Westa i Salica nakon sto ih godinama gleda u nasoj ligi, ko sastavi ekipu gdje na jednoj poziciji imas viska igraca a na drugoj ti skripi godinama, ko dovodi igrace istih karakteristika koji pokrivaju istu poziciju, ima tu jos stvari, svaka cast na rezultatima, ali me ne cudi da raja ne zeli platiti 30KM da ide gledati kako West 25 od 30min na parketu je pelja ko da je na basketu, da ide gledati centra ko od brda odvaljenog sa dobrom visinom koji ne moze skok da uhvati i osim par trica svako 6-7 utakmica nista drugo ne doprinosi...
KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Prema zvaničnim podacima ABA lige, 14 utakmica odigranih u Zetri pratilo je 34227 gledatelja, prosječno po utakmici 2444 gledatelja. Mislim da je ovaj broj nešto umanjen jer sam bio prisutan 13 utakmica, neka moja lična procjena da je prosjek bar 2600.svrakino1921 je napisao/la: ↑10 maj 2026, 19:36Adnan33 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 12:18Nema interesovanja drug, u Sarajevu je cca 1-2 hiljade ljudi koji Bosnu prate na redovnoj bazi. Sa druge strane, marketing KK Bosna je blago rečeno užasan. Umjesto da gori od objava na društvenim mrežama, TV i radio stanicama, da se obilaze škole košarke kao što je to radio KK Dubai, menadžment ne radi ništa. Respect Dubravku za sve što je uradio za klub do sada, ali valjda se ima dovoljno novca da se zaposli čovjek kojem će marketing i PR biti glavni fokus, takav čovjek će 5x zaraditi svoju platu. Danas se moraš boriti za pažnju i naklonost publike jer je ponuda ogromna, ovi naši u klubu to ne shvataju izgleda…
Match
BOS - PAR
Quarter-finals, Round 2, AdmiralBet ABA League, Season 2025/26
Sunday, 10.05.2026 17:00 CET
3333
Venue: Zetra Olympic Hall
Izvini
Možeš li nam reci prosjek posjete u ABA ligi ove sezone
-
Helemnejse
- Kontakt:
Popickarali se edo i muha.
Izgleda muha naredne sezone kod radana na terminima opet.
Izgleda muha naredne sezone kod radana na terminima opet.
Trener bez iskustva sa ispodprosjecnom karijerom da bude autoritet Atiću smijesno. Bez obzira sto je Edin budala i problematičan ali na početku karijere glumiti Obradovića smijesno i bez osnove.
Muhamed je srcem i dušom KK Bosna, njen omladinac, igrač i danas trener. Edin Atić ne može biti praška na nogama Muhameda Pašalića, on je jedna prolazna epizoda, vrlo skupa i jako bezobrazna. Ko je on da odbije trenera? Ko od nas može primati platu a poslodavcu reći neću na posao! Sutra bi mu dao otkaz da mi je iz oka ispao.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Muha je dao za ovaj klub puno, puno vise nego sto ce Atic ikada biti u stanju. Znaci, za ovo sto je uradio veceras, ako bude imalo rezona i zdravog razuma, vec sutra mora biti bivsi, da se spasi svlacionica.
Ako ne bude, titule nece biti. Ono sto Atic radi tokom cijele sezone bi nekada u eri starih igraca dobio dva samara i to momentalno. Pred proslu utakmicu sa Igokeom je haman na ulaz parkirao auto, svadjao se sa zastitarima, itd. Veceras je na klupi pokazivao supruzi za Muhu i vrtio rukom da je “lud”. To nepostovanje ne smije da prodje nekaznjeno, ma koliko klub kostalo.
To da bude neko Aticu autoritet, odes majstore u klub na veci nivo i pokazes se. A ne ovdje iskazivati silu i igrati svaku petu utakmicu kako ti se prohtije. Muha je dao za ovaj klub na vecem nivou puno vise i pogadjao trice protiv Albe iz Berlina kada je trebalo za prolazak grupne faze Eurocupa. Protiv Zvezde tricom nas tada ostavio u ABA ligi.
Sto prije napusti nas klub, bice bolje za sve. Poslije veceras je zavrsio sa karijerom kod nas.
@Adnan33, svaka cast za komentar!
Valjda ga je dubravko rijesio za sva vremena veceras mi je pao u ocima ker bogaljski karijeru zavrsio jos veceras kome ce on glumiti frqjera i onaj halilovic isto moze noge iz kluba, ono je nepostovanje prema klubu kao sto je Bosna a i navijacima fuj gade mi se!!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trener je tu valjda da vodi ekipu a igrac valjda da slusa tog trenera.
Otjerati dva cobana, Halilovica i Atica, pa vidjeti sta dalje.
Za to su krivi nasi novinari/komentatori, koji od debelo ispodprosjecnih igraca prave igracine i na svakom koraku ih kite superletivima. Doduse, ni mi navijaci nismo puno bolji po tom pitanju. Kao neko ko godinama pomno prati nase i regionalne igrace, mogu reci da je ogromna razlika izmedju nasih i njihovih, a razlog lezi u samo jednom: kod njih se ni od vrhunskih euroligaskih kosarkasa ne prave igracine, a kod nas se i od prosjecnih aba2 kosarkasa prave igracine. Pratio sam Atica redovno i u Breoganu, bukvalno je bio manji od makova zrna. Ne znam da je ikad i na jedan nacin pokazao neko negodovanje i nezadovoljstvo, a znalo se desiti da sedmicama u nizu dobija samo mrvice na parketu (ako i toliko).
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Edin Atić nije sportista.Maverick je napisao/la: ↑18 jan 2026, 23:21Sjecamo se svi njegovih gadosti iz mladih dana. On u prijeratnoj Bosni ne bi mog'o prismrdit a kamoli igrat. A i u ovoj su mu dani odbrojani zasigurno.Cwirek je napisao/la: ↑18 jan 2026, 21:57Sto se tiče Atica to je sve očekivano. Zao mi je za njegovu licnu tragediju. Ali, on je zaista papak. Meni je najiskrenije zao sto ovo pišem. Zao mi je sto to moram reci za nekog sportistu. Ali to je jednostavno tako. Ko ga poznaje od kadetskih i juniorskih dana to može potvrditi. Šta je taj momak radio na pripremama ekipa u kojima je igrao, na pripremama mladih reprezentacija, bas bas degutantno. Nažalost, nije iskoristio svoj talenat. Sto zbog papanluka sto zbog često nesportskog ponašanja i života..
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Izvinjavam se na komentaru, nisam zaista vidio sta se danas desilo. To ne mijenja činjenicu da mi se ne svidja kako Muhamed vodi ekipu i njegovo forsiranje pojedinih igrača koji objektivno nemaju kvalitet za ovaj nivo dok gradi autoritet nad onim koji mu se ne svidjaju. To ste i sami vise puta pisali na forumu.
U svakom slučaju u ozbiljnim organizacijama postoji pravilnik, procedura koja se mora poštovati tako da ako je Atić zaista napravio disciplinski prekrsaj nek ga kazne i kraj. Svakako je kraj sezone, jos 4 utakmice maksimalno.
U svakom slučaju u ozbiljnim organizacijama postoji pravilnik, procedura koja se mora poštovati tako da ako je Atić zaista napravio disciplinski prekrsaj nek ga kazne i kraj. Svakako je kraj sezone, jos 4 utakmice maksimalno.
Ne vidim razlog za ovu negativu prema treneru, da je lično Željko Obradović vodio ne bi ti mogo obećat ove rezultate, jednostavno teško se moglo više u Aba ligi.
A što se tiče Atića, realno čekalo se kad će nešto ovako napravit. Tačno svaka čast Adisu Bećiragiću kako je ovakvu "glavu" uspio pripremit da onako dobro odigra euro.
A što se tiče Atića, realno čekalo se kad će nešto ovako napravit. Tačno svaka čast Adisu Bećiragiću kako je ovakvu "glavu" uspio pripremit da onako dobro odigra euro.
Ali meni ne ide u glavu posjeta,igra Dubai svoju utakmicu,puna dvorana ,igra Bosna protiv tog istog Dubaija propast...
-
19vendetta87
- Kontakt:
Mozda zato sto je Dubai veci brend, a dodatni razlog za posjetu je igranje Dzanana Muse?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ako može neko napisati šta je Atić uradio?
Ljudi su došli da vide PAO i Euroligu. Već protiv Monaka i Efesa nisu bilo rasprodate dvorane.
Protiv Budućnosti u ABI je bilo 500 ljudi, protiv Spartaka 100.
S tim da je Dubai šakom i kapom dijelio karte besplatno. Jednostavno ne volje ljudi košarku i to je to
ZELJEZNICAR 1921!
- svrakino1921
- Kontakt:
Adnan33 je napisao/la: ↑10 maj 2026, 21:44Prema zvaničnim podacima ABA lige, 14 utakmica odigranih u Zetri pratilo je 34227 gledatelja, prosječno po utakmici 2444 gledatelja. Mislim da je ovaj broj nešto umanjen jer sam bio prisutan 13 utakmica, neka moja lična procjena da je prosjek bar 2600.svrakino1921 je napisao/la: ↑10 maj 2026, 19:36Adnan33 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 12:18
Nema interesovanja drug, u Sarajevu je cca 1-2 hiljade ljudi koji Bosnu prate na redovnoj bazi. Sa druge strane, marketing KK Bosna je blago rečeno užasan. Umjesto da gori od objava na društvenim mrežama, TV i radio stanicama, da se obilaze škole košarke kao što je to radio KK Dubai, menadžment ne radi ništa. Respect Dubravku za sve što je uradio za klub do sada, ali valjda se ima dovoljno novca da se zaposli čovjek kojem će marketing i PR biti glavni fokus, takav čovjek će 5x zaraditi svoju platu. Danas se moraš boriti za pažnju i naklonost publike jer je ponuda ogromna, ovi naši u klubu to ne shvataju izgleda…
Match
BOS - PAR
Quarter-finals, Round 2, AdmiralBet ABA League, Season 2025/26
Sunday, 10.05.2026 17:00 CET
3333
Venue: Zetra Olympic Hall
Izvini
Možeš li nam reci prosjek posjete u ABA ligi ove sezone
Hvala
- svrakino1921
- Kontakt:
Gluposti druze ja pamtim po 6-7 000 na Bosninim utakmicama protiv mnogo msnjih ekipa nego Dubai ili Partizan.Dugo je bila da tako kazem,odsutna Bosna doce to na svoje.hamzaTM87 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 12:55Ljudi su došli da vide PAO i Euroligu. Već protiv Monaka i Efesa nisu bilo rasprodate dvorane.
Protiv Budućnosti u ABI je bilo 500 ljudi, protiv Spartaka 100.
S tim da je Dubai šakom i kapom dijelio karte besplatno. Jednostavno ne volje ljudi košarku i to je to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.