Pa čovjek rekao je da je bilo bitno da se pobjedilo i obezbjelila sigurna zona e sad ako ti sigurnu zonu smatraš za nešto drugo onda je to ok.
Premijer liga BiH - aktuelno
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
5 mjesto, 12 bodova iznad zone opstanka.DoktorXabaras je napisao/la: ↑11 maj 2026, 00:48Pa čovjek rekao je da je bilo bitno da se pobjedilo i obezbjelila sigurna zona e sad ako ti sigurnu zonu smatraš za nešto drugo onda je to ok.
Ne treba ti nekakva Savina izjava, dovoljno je poceti koristiti mozak i logiku.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ali je to vaš trener rekao, nije niko izmislio. Sa ova tri boda ste i matematički izborili opstanak što je i bio cilj, samo pišem ono što je čovjek rekao.let3 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 00:515 mjesto, 12 bodova iznad zone opstanka.DoktorXabaras je napisao/la: ↑11 maj 2026, 00:48Pa čovjek rekao je da je bilo bitno da se pobjedilo i obezbjelila sigurna zona e sad ako ti sigurnu zonu smatraš za nešto drugo onda je to ok.
Doktor za retardaciju.
Al nije to rekao, niti je pominjao nekakve sigurno zone. To si izmislio momentalno.DoktorXabaras je napisao/la: ↑11 maj 2026, 00:54Ali je to vaš trener rekao, nije niko izmislio. Sa ova tri boda ste i matematički izborili opstanak što je i bio cilj, samo pišem ono što je čovjek rekao.let3 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 00:515 mjesto, 12 bodova iznad zone opstanka.DoktorXabaras je napisao/la: ↑11 maj 2026, 00:48
Pa čovjek rekao je da je bilo bitno da se pobjedilo i obezbjelila sigurna zona e sad ako ti sigurnu zonu smatraš za nešto drugo onda je to ok.
Ubacujes svoje rijeci covjeku... nije ti to korektno.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/milos ... /260510107
Evo sta je rekao.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Nije izmislio nista, prije utakmice za arenu je savin pomocnik to rekaolet3 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 01:01Al nije to rekao, niti je pominjao nekakve sigurno zone. To si izmislio momentalno.DoktorXabaras je napisao/la: ↑11 maj 2026, 00:54Ali je to vaš trener rekao, nije niko izmislio. Sa ova tri boda ste i matematički izborili opstanak što je i bio cilj, samo pišem ono što je čovjek rekao.
Evo sta je rekao.
Aha, sad je prica sta je izjavio nekakav Savin pomocnik prije utakmice, a ne sta je izjavio Savo poslije utakmiceErosViverosViv je napisao/la: ↑11 maj 2026, 01:06Nije izmislio nista, prije utakmice za arenu je savin pomocnik to rekaolet3 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 01:01Al nije to rekao, niti je pominjao nekakve sigurno zone. To si izmislio momentalno.DoktorXabaras je napisao/la: ↑11 maj 2026, 00:54
Ali je to vaš trener rekao, nije niko izmislio. Sa ova tri boda ste i matematički izborili opstanak što je i bio cilj, samo pišem ono što je čovjek rekao.
Evo sta je rekao.
Fino vi to vrtite
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Haj majke ti još jednom poslušaj.let3 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 01:01Al nije to rekao, niti je pominjao nekakve sigurno zone. To si izmislio momentalno.DoktorXabaras je napisao/la: ↑11 maj 2026, 00:54Ali je to vaš trener rekao, nije niko izmislio. Sa ova tri boda ste i matematički izborili opstanak što je i bio cilj, samo pišem ono što je čovjek rekao.
Evo sta je rekao.
Doktor za retardaciju.
Evo slusam.DoktorXabaras je napisao/la: ↑11 maj 2026, 01:48Haj majke ti još jednom poslušaj.let3 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 01:01Al nije to rekao, niti je pominjao nekakve sigurno zone. To si izmislio momentalno.DoktorXabaras je napisao/la: ↑11 maj 2026, 00:54
Ali je to vaš trener rekao, nije niko izmislio. Sa ova tri boda ste i matematički izborili opstanak što je i bio cilj, samo pišem ono što je čovjek rekao.
Evo sta je rekao.
Ako mozes da mi kazes na kojoj tacno minuti je Savo izjavio kako smo "sa ova tri boda i matematički izborili opstanak što je i bio cilj"...jer ti pises samo ono sto je covjek rekao.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
let3 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 02:13Evo slusam.DoktorXabaras je napisao/la: ↑11 maj 2026, 01:48Haj majke ti još jednom poslušaj.let3 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 01:01
Al nije to rekao, niti je pominjao nekakve sigurno zone. To si izmislio momentalno.
Evo sta je rekao.
Ako mozes da mi kazes na kojoj tacno minuti je Savo izjavio kako smo "sa ova tri boda i matematički izborili opstanak što je i bio cilj"...jer ti pises samo ono sto je covjek rekao.
Jbt tebi dok čovjek cent u glavu...
Ovo si ti napisao: "Al nije to rekao, niti je pominjao nekakve sigurno zone"
Na šta sam ti odgovorio da još jednom poslušaš šta je čovjek izjavio, jer se rasprava pokrenula oko te rečenice nikako od ovog drugog na koje ti želiš skrenuti
Ovo napisano: "Sa ova tri boda ste i matematički izborili opstanak što je i bio cilj"
Ovo je moj zaključak na tu sigurnu zonu, koja valjda znaći siguran opstanak. Opet ti kažem ti ako tu "sigurnu zonu" smatraš za nešto drugo, ok. nije problem.
Samo molim te nemoj više da brišeš riječi kad sam lijepo napisao "ste" a ne ovako kako si ti pokušao da citiraš moju rečenicu kao da sam ja kopirao neki tekst sa Savinom izjavom.
Doktor za retardaciju.
Pa tako reci, tvoj neki zakljucak.DoktorXabaras je napisao/la: ↑11 maj 2026, 03:28
Ovo je moj zaključak na tu sigurnu zonu, koja valjda znaći siguran opstanak. Opet ti kažem ti ako tu "sigurnu zonu" smatraš za nešto drugo, ok. nije problem.
Sad smo razjasnili
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Pa jbg ne znam kao da to protumačim drugaćije a ti uporan da to nije nigdje izjavio. Živio.let3 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 03:38Pa tako reci, tvoj neki zakljucak.DoktorXabaras je napisao/la: ↑11 maj 2026, 03:28
Sad smo razjasnili![]()
Doktor za retardaciju.
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
VictoriasFikret je napisao/la: ↑10 maj 2026, 23:06svrakino1921 je napisao/la: ↑10 maj 2026, 19:30Osiguran opstanak
A sad napad na Europu
- 7 bodova a u igri 9 bodova
BORBA
SRAM TE BILO
- svrakino1921
- Kontakt:
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Reklo bi se dobra procjena Barbareza da Muftic nije medju 3 golmana lige 10
Celik i Mujakic,AKADEMIJA
Celik i Mujakic,AKADEMIJA
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Cestitke saninu na kupljenom opstanku
Jesu cijene otisle u pm. Nekad je osim za 50 maraka prodavao utakmice zelje i to haduku za titulu, a sada sanin morao iznajmiti grbavicu da kupi utakmicu za opstanak od tamo neke sloge iz doboja 
-
Anegdota89
- Kontakt:
Pa jeste rekao da je bitno s ovom pobjedom doći u sigurnu zonu, kakve to veze ima na kraju krajeva. Bitno je da se Željo zadnjih 5-6 godina vrti u krug izmedju 4. I 9. mjesta, bez ikakvog vidljivog planskog pomaka. Da sa provjereno četvrtim budžetom lige (već dugi niz godina), tone sve dublje i dublje, da je i danas enormno dužan poreznoj upravi (reprogramom je samo zamrznuo osnovni dug, a trenutno samo uredno izmiruju kamate), da je Omladinska Škola na najnižoj tački u periodu poslije rata i da iz nje izlaze samo polovični igrači sa više mana nego vrlina. Da se za spasitelje imenuju ljudi poput Sanina i Save, a definitivno niti jedan od njih ne vidi dalje od mjesec dana. Super je što opština gradi Jug, to je možda najpozitivnija stvar koja se dešava, ali zašto se nista ne radi sa terenom koji je mozda i najgori u ligi. Pa ne možeš praviti igru i rezultat na ovakvom terenu na kojem se svaka defanzivno otijentisana ekipa moze odbraniti i iz tranzicije zaprijetiti. Pa taj isti Deni Milošević bi u nekoj ekipi poput Veleža bio glavni igrac, jer bi mogao pokazati koliko zna a na Grbavici se mora hrvati sa terenom i protivnikom.let3 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 01:13Aha, sad je prica sta je izjavio nekakav Savin pomocnik prije utakmice, a ne sta je izjavio Savo poslije utakmiceErosViverosViv je napisao/la: ↑11 maj 2026, 01:06Nije izmislio nista, prije utakmice za arenu je savin pomocnik to rekaolet3 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 01:01
Al nije to rekao, niti je pominjao nekakve sigurno zone. To si izmislio momentalno.
Evo sta je rekao.e pa dobro onda.
Fino vi to vrtite![]()
Da se zamijenimo, vi nama Denija, mi vama Mujkića?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, benko21, bvsic, ludilompredozirani i 14 gostiju.
.png)