Prošli su, protiv Magdeburga i igraju finale protiv Stuttgarta. Ovi su izbacili Selimovića i Augsburg U17.NoDi80 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 09:47Odlicno brate, svaka cast
Meni se cini da je taj Kurpejovic prosao finale za prvaka protiv StuttgartaLeCoq je napisao/la: ↑11 maj 2026, 08:32Ovi momci izgledaju kao ozbiljni talenti u svom uzrastu i još ne igraju za nas.
Sad, je li bolje pozivati ih ili ostaviti kod Švaba dok ne stasaju?
Najgore je da dođu u našu U19, pa da im se zgadi i pokupe se.
Albin Krupejević (2009), Hoffenheim U17
Edin Biber (2009), Borussia M. U17
Amar Selimovic (2009), Augsburg U17
Said Brkić (2010), Frankfurt U17
Vedad Turbić (2010), Bayern U17
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: U-21, U-19, U-17
Evo vidim i Brkic (15) zabio ponovo za Frankfurt u17LeCoq je napisao/la: ↑11 maj 2026, 10:12Prošli su, protiv Magdeburga i igraju finale protiv Stuttgarta. Ovi su izbacili Selimovića i Augsburg U17.NoDi80 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 09:47Odlicno brate, svaka cast
Meni se cini da je taj Kurpejovic prosao finale za prvaka protiv StuttgartaLeCoq je napisao/la: ↑11 maj 2026, 08:32Ovi momci izgledaju kao ozbiljni talenti u svom uzrastu i još ne igraju za nas.
8 golova i 3 asistencije u 13 utakmica
Dobro je brate raste bazen kao nikad
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Pratim Skiller Academy koja je najveća instagram stranica koja se bavi mladim igračima iz Njemačke (200k followera, imaju neke svoje kampove itd) i stavili su Edina Bibera kao najvećeg potencijala iz 2008 godišta u Njemačkoj. Čak i da su pretjerali, opet je momak stvarno preozbiljan talent. Nije mi jasno zašto se tako malo spominje za razliku od Ličine ili Pejčinovića koji skoro sigurno neće odigrati za nas. Ovaj momak je još mlad. Možemo ga pridobiti.NoDi80 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 09:47Odlicno brate, svaka cast
Vjerujem ti brate i ja sam cuo za Bibera da je talenat, ali jbg Pejcinovic igra Bundesligu, Licina Serie C i malo je logicno da se vise o njima prica nego o Biberu koji igra za U19 ekipuHalima je napisao/la: ↑11 maj 2026, 13:18Pratim Skiller Academy koja je najveća instagram stranica koja se bavi mladim igračima iz Njemačke (200k followera, imaju neke svoje kampove itd) i stavili su Edina Bibera kao najvećeg potencijala iz 2008 godišta u Njemačkoj. Čak i da su pretjerali, opet je momak stvarno preozbiljan talent. Nije mi jasno zašto se tako malo spominje za razliku od Ličine ili Pejčinovića koji skoro sigurno neće odigrati za nas. Ovaj momak je još mlad. Možemo ga pridobiti.NoDi80 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 09:47Odlicno brate, svaka cast
Iskreno nadamo se sve trojici u dresu
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
aBd da tako bude, samo me je strah da na ovog ne zaboravimo i da nam ne pobjegne, pričalo se i o drugima dok su bili u19, a on je samo godinu mlađi od Kerima. Treba malo tu priču nahajcatNoDi80 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 14:46Vjerujem ti brate i ja sam cuo za Bibera da je talenat, ali jbg Pejcinovic igra Bundesligu, Licina Serie C i malo je logicno da se vise o njima prica nego o Biberu koji igra za U19 ekipuHalima je napisao/la: ↑11 maj 2026, 13:18Pratim Skiller Academy koja je najveća instagram stranica koja se bavi mladim igračima iz Njemačke (200k followera, imaju neke svoje kampove itd) i stavili su Edina Bibera kao najvećeg potencijala iz 2008 godišta u Njemačkoj. Čak i da su pretjerali, opet je momak stvarno preozbiljan talent. Nije mi jasno zašto se tako malo spominje za razliku od Ličine ili Pejčinovića koji skoro sigurno neće odigrati za nas. Ovaj momak je još mlad. Možemo ga pridobiti.
Iskreno nadamo se sve trojici u dresu![]()
Imaju brate i Catovic, Busuladzic, Ilicevic, Jakupovic, Dzanovic, Tubic, Ibrisimegovic, Kovac, Kospo…
Da ne nabrajam hahaha uglavnom da ih pola uspije nama ekstra, jer bice ih sve vise
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: 313, AlenHalilovic, Beduin, bordobijeli, Brazzzoo123, CAGarfia, denza, Edincapitano, L-Train, LeCoq, Radnicki1921, Scholl, TETRAPAK, Zglavkar i 106 gostiju.