Liverpool FC

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Da li Slot treba ostati trener Liverpoola?

1. Da
29
40%
2. Ne
27
37%
3. Dati mu do Nove godine
17
23%

Ukupno glasova: 73

LiverpoolREDS
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la LiverpoolREDS » 09 maj 2026, 16:44

10 **** dodira sa loptom imat za 60minuta igre je za izucavanja,haj sve to nego znas da neces biti zamjenjen pa J*** vam majku holandsku obojici.Sve i da ostane nece se dugo zadrzat sa ovakvim kurcem od igre maksimalno do 10og mjeseca sljedece sezona ce biti jos gore sa njim to se nece moc istrpit
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 maj 2026, 07:00

77 minuta na terenu 12 dodira sa loptom.
Ja mislim da je ovo najgore u historiji fudbala.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 10 maj 2026, 18:36

Darwin slobodan, taman da pokrije dok se Etiketa ne vrati.

Rio, Isak, Diomande, Minteh, Darwin i Etiketa. Solidan napad.
Slagiranog Gakpa od 250k sedmicno prodati arapima. Chiesu poslat nazad u italiju dzaba.

Ulozit dobro u desnog beka te dva vezna za neku tranzicijsku sezonu

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 10 maj 2026, 19:13

Torres_9 je napisao/la:
10 maj 2026, 18:36
Darwin slobodan, taman da pokrije dok se Etiketa ne vrati.

Rio, Isak, Diomande, Minteh, Darwin i Etiketa. Solidan napad.
Slagiranog Gakpa od 250k sedmicno prodati arapima. Chiesu poslat nazad u italiju dzaba.

Ulozit dobro u desnog beka te dva vezna za neku tranzicijsku sezonu
Dodaj jos Bowena jer ce svakako ispast pa nebi valjalo to ne iskoristit
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 10 maj 2026, 19:16

Nunez se nije mogao nametnut kao prvi napadac u saudijskoj ligi ispred Benzeme koji ima 40 godina a da se vrati u Liverpool i bude koristan :damn:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 10 maj 2026, 19:33

Ma jesmo zaboravili koliko je lose Darwin izgledao zadnjih 6 mjeseci kod Slota, lik totalno beskoristan bio

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 10 maj 2026, 19:48

Sad svi lose izgledaju kod Slota
Srce, čast i ponos!

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 10 maj 2026, 21:24

Jest Trent pojeo **** s odlaskom u Real, ubi ih Barcelona po njegovoj strani a ni ofanzivno nema skoro nikakav doprinos.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 10 maj 2026, 21:25

Kao ono ionako ne znamo kud cemo prije od sranja koje treba fiksati na ljeto, hajmo jos i Alissona prodati. Pa nece nam valjda onaj gruzijski paraplegicar biti no1?
I found freedom. Losing all hope was freedom.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 10 maj 2026, 21:32

Arvid je napisao/la:
10 maj 2026, 21:25
Kao ono ionako ne znamo kud cemo prije od sranja koje treba fiksati na ljeto, hajmo jos i Alissona prodati. Pa nece nam valjda onaj gruzijski paraplegicar biti no1?
Sell to buy :mrgreen:

FieldsOfAnfieldRoad
Kontakt:

Post Postao/la FieldsOfAnfieldRoad » 11 maj 2026, 11:26

Po meni, apsolutno najveci problem je to sto Slot za 15 mjeseci nije uspio da napravi nikakav preokret u taktici, nije pokazao umijece da ponekad, ovisno o protivniku, izvede drugaciji sastav ili formaciju, nije mogao za toliko vremena da transformira ekipu koja realno ima toliko talenta i koja je, bar na papiru, odlican spoj mladosti i iskustva. Iskreno, to mi govori da, bar zasad, nije trener za najvece domete.

I, nazalost (a nisam nikako bio taj lik dosad), moram se sloziti sa misljenjima da je apsolutno imao srece sa ekipom koju je naslijedio od Kloppa. Normalno, nije da on nije imao zasluge za tu titulu, ali lik je dobio ekipu spremnu za osvajanje titula, da se ne lazemo. Prime Alija na golu, prime Virgila na CB-u, prime Mo-a na desnom krilu, znaci tri world class igraca, a da ne govorim o ostatku ekipe, u kojoj je svaki igrac znao svoju ulogu. A i ekipa je bila uigrana, podmazana.

Ok, koristenje Ryan-a na toj deficitarnoj poziciji 6-ice prosle sezone je vjerovatno najbolji potez strucnog staba. Ali od februara prosle godine ekipa prolazi takvu stagnaciju i cini se da svaki igrac od individualno od tada losije nastupa. Jedino ima smisla da treninzi, taktike, intenzitet, motivacija, zajednicli cilj - nista od toga ne stima u ekipi. I to se onda prevodi na teren. I zato gledamo ovo sto gledamo cijelu sezonu, ovo rasulo od fudbala.
Moras bas opasno zajebati situaciju, da ti Anfield zvizdi kod izvodjenja pojedinih igraca, a i na kraju tekme. Ali ono bas momacki...

Kako ce taj isti trener sa istim stabom napraviti ista drugacije u novoj sezoni?! Volio bih da me uvjeri u suprotno, ali ako krenemo istim tempom, nova sezona je propala, a to je nesto sto si klub niposto ne bi smio dozvoliti...

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 11 maj 2026, 11:47

Ma ide repriza one Rodgersove zadnje sezone. Sad ti na ljeto idu kozmetičke promjene, dovešće se neko novi da nosi Slotu fascikle pored klupe, i onda će ga nogirati u septembru. Samo što smo tada imali sreće pa smo ugrabili Kloppa, ove jeseni daj Bože da bude išta kvalitetno na tržištu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

FieldsOfAnfieldRoad
Kontakt:

Post Postao/la FieldsOfAnfieldRoad » 12 maj 2026, 09:29

Arvid je napisao/la:
11 maj 2026, 11:47
Ma ide repriza one Rodgersove zadnje sezone. Sad ti na ljeto idu kozmetičke promjene, dovešće se neko novi da nosi Slotu fascikle pored klupe, i onda će ga nogirati u septembru. Samo što smo tada imali sreće pa smo ugrabili Kloppa, ove jeseni daj Bože da bude išta kvalitetno na tržištu.
Slazem se, nema sta. Samo sto je to nogiranje u septembru, oktobru ili kad god u pol sezone toliko glup potez s nase strane, jer smo onda dodatno sjebali sezonu, bez obzira ko dodje umjesto Slota. Rijesiti ga odmah, zahvaliti se za sve i poceti sezonu kako treba jbg. Ali kako izgleda, nista od toga :evil:

Btw. totalno sam smetnuo s uma da nam od 1.7.2026 u klub dolazi Jeremy Jacquet iz Rennesa. Znaci stoperi Virgil, Ibou, Jeremy i Leoni - to ne izgleda lose, ukoliko ih zdravlje posluzi, mogla bi to solidna odbrana biti.

I, sretan rodjendan nasem naduvanom greek Scouseru :-D

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []