Jakih manira kod vinija,za vrijeme utakmice pokazuje nesto navijacima,trent nasrce na fermina,asencio izbija loptu bespotrebno,bellingham nezna osnovna pravila pa ulazi kod gola,tchouameni mjenja dres tj podmajicu na sred utakmice...godrina je napisao/la: ↑11 maj 2026, 12:32Ma ovi nasi katalonci su i dobri. Vidis tamo, gadjaju kamenjem autobus igraca, jos svojih igraca.
Pa to je toliko jadno. Ovi nasi samo ovako laju, nemaci pojma u nedostatku znanja, kulture dijaloga mogu samo vrijedjat.
Sinoc Vini i ostali gospodski cestitali igracima, prisli i Flick-u. Maniri jbg.
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: La Liga
Vrijedi istaći činjenicu da je Barcelona ove sezone trpala Reala sa i bez Yamala.
Real ga je pofafo sa i bez Mbapea.
Mislim da ce Yamal zavrsit onu trebu sto je bila na dresu.
Real ga je pofafo sa i bez Mbapea.
Mislim da ce Yamal zavrsit onu trebu sto je bila na dresu.
- DinGospo21
- Kontakt:
Baš je zanimljivo čim izađu iz La lige, svi redom je pišaju, i tako godinama. Slovenac dva puta zaredom se trudi da imaju najlakše protivnike ali džaba, nema Munuere i Hernandeza da pripomognu, i odmah su donji. Ja ne kažem da je Real najjači na svijetu, ali kriteriji koji je u Španiji nije isti za sve klubove. Cubarsi zadnji igrač u LP, crveni karton, u prvenstvu samo žuti, i sad se trebamo praviti ludi ovde na to? Imaju ispod prosječne igrače na koje ga bacaju do besvjesti, čim ih vide gotovo. Ovaj gore spominje neke kurve koje su bile na stadionu, bolešćina na kubni.
Dingospu izgleda tesko pao ovaj poraz,a jbg,da ste vi bolji od barce imali bi bar 2 suta u okvirDinGospo21 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 13:49Baš je zanimljivo čim izađu iz La lige, svi redom je pišaju, i tako godinama. Slovenac dva puta zaredom se trudi da imaju najlakše protivnike ali džaba, nema Munuere i Hernandeza da pripomognu, i odmah su donji. Ja ne kažem da je Real najjači na svijetu, ali kriteriji koji je u Španiji nije isti za sve klubove. Cubarsi zadnji igrač u LP, crveni karton, u prvenstvu samo žuti, i sad se trebamo praviti ludi ovde na to? Imaju ispod prosječne igrače na koje ga bacaju do besvjesti, čim ih vide gotovo. Ovaj gore spominje neke kurve koje su bile na stadionu, bolešćina na kubni.
- DinGospo21
- Kontakt:
Demantuj me argumentima, na ove majmunske komentare od vas sam navikao.Markinhio je napisao/la: ↑11 maj 2026, 13:54Dingospu izgleda tesko pao ovaj poraz,a jbg,da ste vi bolji od barce imali bi bar 2 suta u okvirDinGospo21 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 13:49Baš je zanimljivo čim izađu iz La lige, svi redom je pišaju, i tako godinama. Slovenac dva puta zaredom se trudi da imaju najlakše protivnike ali džaba, nema Munuere i Hernandeza da pripomognu, i odmah su donji. Ja ne kažem da je Real najjači na svijetu, ali kriteriji koji je u Španiji nije isti za sve klubove. Cubarsi zadnji igrač u LP, crveni karton, u prvenstvu samo žuti, i sad se trebamo praviti ludi ovde na to? Imaju ispod prosječne igrače na koje ga bacaju do besvjesti, čim ih vide gotovo. Ovaj gore spominje neke kurve koje su bile na stadionu, bolešćina na kubni.![]()
![]()
![]()
Nakon sto si prespavo napises ovakav komentar. Evo dokaza da ona "jutro je pametnije od veceri" nema smisla.DinGospo21 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 13:49Baš je zanimljivo čim izađu iz La lige, svi redom je pišaju, i tako godinama. Slovenac dva puta zaredom se trudi da imaju najlakše protivnike ali džaba, nema Munuere i Hernandeza da pripomognu, i odmah su donji. Ja ne kažem da je Real najjači na svijetu, ali kriteriji koji je u Španiji nije isti za sve klubove. Cubarsi zadnji igrač u LP, crveni karton, u prvenstvu samo žuti, i sad se trebamo praviti ludi ovde na to? Imaju ispod prosječne igrače na koje ga bacaju do besvjesti, čim ih vide gotovo. Ovaj gore spominje neke kurve koje su bile na stadionu, bolešćina na kubni.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Evo pojavio se i najveci kmecavac
- DinGospo21
- Kontakt:
Šta je tačno problem u mom komentaru, daj iznesi činjenice i demantuj, pusti me šuplje.Beli98 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 14:02Nakon sto si prespavo napises ovakav komentar. Evo dokaza da ona "jutro je pametnije od veceri" nema smisla.DinGospo21 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 13:49Baš je zanimljivo čim izađu iz La lige, svi redom je pišaju, i tako godinama. Slovenac dva puta zaredom se trudi da imaju najlakše protivnike ali džaba, nema Munuere i Hernandeza da pripomognu, i odmah su donji. Ja ne kažem da je Real najjači na svijetu, ali kriteriji koji je u Španiji nije isti za sve klubove. Cubarsi zadnji igrač u LP, crveni karton, u prvenstvu samo žuti, i sad se trebamo praviti ludi ovde na to? Imaju ispod prosječne igrače na koje ga bacaju do besvjesti, čim ih vide gotovo. Ovaj gore spominje neke kurve koje su bile na stadionu, bolešćina na kubni.
- DinGospo21
- Kontakt:
Tvoj kompleks je jedini problemDinGospo21 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 14:10Šta je tačno problem u mom komentaru, daj iznesi činjenice i demantuj, pusti me šuplje.Beli98 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 14:02Nakon sto si prespavo napises ovakav komentar. Evo dokaza da ona "jutro je pametnije od veceri" nema smisla.DinGospo21 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 13:49Baš je zanimljivo čim izađu iz La lige, svi redom je pišaju, i tako godinama. Slovenac dva puta zaredom se trudi da imaju najlakše protivnike ali džaba, nema Munuere i Hernandeza da pripomognu, i odmah su donji. Ja ne kažem da je Real najjači na svijetu, ali kriteriji koji je u Španiji nije isti za sve klubove. Cubarsi zadnji igrač u LP, crveni karton, u prvenstvu samo žuti, i sad se trebamo praviti ludi ovde na to? Imaju ispod prosječne igrače na koje ga bacaju do besvjesti, čim ih vide gotovo. Ovaj gore spominje neke kurve koje su bile na stadionu, bolešćina na kubni.
Kompleksasi se nisu udostojili cestitati ni prosle sezone, tako da ne treba ocekivati ni ove.
E sta im rade Yamal, Cubarsi, Bernal i ostala djeca vec drugu godinu zaredom
E sta im rade Yamal, Cubarsi, Bernal i ostala djeca vec drugu godinu zaredom
- DinGospo21
- Kontakt:
Umjesto sto se raspravljas ovdje sa svima ko kaktva tetkica, budi dingospo i cestitaj
- DinGospo21
- Kontakt:
Čuj kompleks, isto kao da je Real po trofejima, Sloga Doboj, a ne najtrofejniji klub Evrope.Elrond je napisao/la: ↑11 maj 2026, 14:17Tvoj kompleks je jedini problemDinGospo21 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 14:10Šta je tačno problem u mom komentaru, daj iznesi činjenice i demantuj, pusti me šuplje.![]()
Joj Culesi se loze kao da su LP osvojili. A ne LaLigu protiv uzasnog loseg Rejala. 
Sta da demantujem? Teoriju da se Barci namjestaju protivnici u LP, ili teoriju da Negreira kontrolise La Ligu? Ne znam koja je ludja. A o Barcinim djecacima nema potrebe trositi rijeci. Skoluju spanske klubove evo drugu sezonu.DinGospo21 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 14:10Šta je tačno problem u mom komentaru, daj iznesi činjenice i demantuj, pusti me šuplje.Beli98 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 14:02Nakon sto si prespavo napises ovakav komentar. Evo dokaza da ona "jutro je pametnije od veceri" nema smisla.DinGospo21 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 13:49Baš je zanimljivo čim izađu iz La lige, svi redom je pišaju, i tako godinama. Slovenac dva puta zaredom se trudi da imaju najlakše protivnike ali džaba, nema Munuere i Hernandeza da pripomognu, i odmah su donji. Ja ne kažem da je Real najjači na svijetu, ali kriteriji koji je u Španiji nije isti za sve klubove. Cubarsi zadnji igrač u LP, crveni karton, u prvenstvu samo žuti, i sad se trebamo praviti ludi ovde na to? Imaju ispod prosječne igrače na koje ga bacaju do besvjesti, čim ih vide gotovo. Ovaj gore spominje neke kurve koje su bile na stadionu, bolešćina na kubni.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Pusti te price za trofeje,vi ste 0 odkad imate stakore u klubu,a vala ste i prije biliDinGospo21 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 14:28Čuj kompleks, isto kao da je Real po trofejima, Sloga Doboj, a ne najtrofejniji klub Evrope.Elrond je napisao/la: ↑11 maj 2026, 14:17Tvoj kompleks je jedini problemDinGospo21 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 14:10
Šta je tačno problem u mom komentaru, daj iznesi činjenice i demantuj, pusti me šuplje.![]()
Dingospo je poglup a takvima ne treba zamjerit
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Proximic i 6 gostiju.