Kup Bosne i Hercegovine 2025/26.
Re: Kup Bosne i Hercegovine 2025/26.
Kakve su to igrarije, nije školski turnir.
Trofej se dodjeljuje nakon utakmice i to je to. **** ga ako boli, potrudi se drugi put više pa osvoji.
Mislim ovo generalno i za svaki klub i stadion.
Naravno, ako osvoji Zrinja , vjerojatno će se ceremonja svesti na minimum i to je OK ali nostiti trofej negdje drugo je van svake pameti.
Trofej se dodjeljuje nakon utakmice i to je to. **** ga ako boli, potrudi se drugi put više pa osvoji.
Naravno, ako osvoji Zrinja , vjerojatno će se ceremonja svesti na minimum i to je OK ali nostiti trofej negdje drugo je van svake pameti.
-
MostarReds22
- Kontakt:
Sto ne bismo, nismo jednom proslavili na nasem stadionu.MostarskiSin je napisao/la: ↑11 maj 2026, 12:25Sta mislis bi li mi mogli proslaviti osvajanje kupa pod BB?LondonBlues je napisao/la: ↑11 maj 2026, 11:48Cuvati onda za neka bolja vremena…
Ne znam komsija ja kad vas citam a i slusam imam dojam da igrate protiv Vrbanjuse i prvu utakmicu ste 3-0 dobili sad vam dolaze na uzvrat cekat da istece 90min…
Sto se tice pehara stvarno me zanima jel ima ceremonija ako Zrinja osvoji. Normalno trebalo bi biti al nekako su mi one tribine previse uz teren.
Gdje ti vidis igrarije? Na osnovu pisanja dva forumasa od kojih jedan pita, a drugi se zajebava u odgovoru.Jugovina je napisao/la: ↑11 maj 2026, 12:47Kakve su to igrarije, nije školski turnir.
Bandic u varu hahahahahahahaaha
-
labostarmomosa
- Kontakt:
Bit ce između 2 i 2 ipo hiljade policije, teško da se može neki incident desiti, jedino navijanje sto kazes radi himne ali to je sve verbalno.LondonBlues je napisao/la: ↑11 maj 2026, 12:42E tocno tako.
Misljenja sam da zbog ponasanja tokom intoniranja himne da cak ljudi koji dolaze bas radi utakmice imaju tu neku dodatnu tenziju. Tesko mi je vjerovat da ce ovo proci bez incidenta nekog.
-
Strelcevina
- Kontakt:
Što ne dođete na njega bez 2000 policajaca ako je "vaš"?MostarReds22 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 13:03Sto ne bismo, nismo jednom proslavili na nasem stadionu.MostarskiSin je napisao/la: ↑11 maj 2026, 12:25Sta mislis bi li mi mogli proslaviti osvajanje kupa pod BB?LondonBlues je napisao/la: ↑11 maj 2026, 11:48Cuvati onda za neka bolja vremena…
Ne znam komsija ja kad vas citam a i slusam imam dojam da igrate protiv Vrbanjuse i prvu utakmicu ste 3-0 dobili sad vam dolaze na uzvrat cekat da istece 90min…
Sto se tice pehara stvarno me zanima jel ima ceremonija ako Zrinja osvoji. Normalno trebalo bi biti al nekako su mi one tribine previse uz teren.
tacno tako,dodatno je nabrijalo ljude bas to idiotsko ponasanje vasih nazovimo navijaca prema zajednickoj himni.LondonBlues je napisao/la: ↑11 maj 2026, 12:42E tocno tako.
Misljenja sam da zbog ponasanja tokom intoniranja himne da cak ljudi koji dolaze bas radi utakmice imaju tu neku dodatnu tenziju. Tesko mi je vjerovat da ce ovo proci bez incidenta nekog.
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Zbog tih pi*darija ne znam kad sam zadnji put uživo gledao gledao derbi, a prošvercao sam se na onu prvu službenu utakmicu u Vrapčićima iza rata.
Dobro je Boki Čerkuč to nazvao "El primitivo".
Dobro je Boki Čerkuč to nazvao "El primitivo".
O brate rođače, o brate ćutuče
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
-
MostarReds22
- Kontakt:
Jel ti reko stari odakle je ?Strelcevina je napisao/la: ↑11 maj 2026, 17:16Što ne dođete na njega bez 2000 policajaca ako je "vaš"?MostarReds22 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 13:03Sto ne bismo, nismo jednom proslavili na nasem stadionu.MostarskiSin je napisao/la: ↑11 maj 2026, 12:25
Sta mislis bi li mi mogli proslaviti osvajanje kupa pod BB?
-
Strelcevina
- Kontakt:
Jel ti rekla stara čiji si?MostarReds22 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 18:56Jel ti reko stari odakle je ?Strelcevina je napisao/la: ↑11 maj 2026, 17:16Što ne dođete na njega bez 2000 policajaca ako je "vaš"?MostarReds22 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 13:03
Sto ne bismo, nismo jednom proslavili na nasem stadionu.
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
Ne možeš baš tako jednosmjerno gledat. Ja ti garantiram da u zadnjih 15 godina na stadionu pod BB se nije čulo skandiranje u kojem se spominju balije/četnici, za razliku od vaše arene gdje je to postalo redovno kad gostuju klubovi sa HR/SRB predznakom. Svi ultra navijači u BiH (i cijelom Balkanu) su radikalni i ne prežu od takvih pjesama, jedni je.bu ma.ter ustašku/četničku (vi), drugi je.bu državu (mi) itd itd. Tako je bilo i tako će uvijek biti.rodjak je napisao/la: ↑11 maj 2026, 18:06tacno tako,dodatno je nabrijalo ljude bas to idiotsko ponasanje vasih nazovimo navijaca prema zajednickoj himni.LondonBlues je napisao/la: ↑11 maj 2026, 12:42E tocno tako.
Misljenja sam da zbog ponasanja tokom intoniranja himne da cak ljudi koji dolaze bas radi utakmice imaju tu neku dodatnu tenziju. Tesko mi je vjerovat da ce ovo proci bez incidenta nekog.Mi probamo da igramo lopte i da normalno gledamo utakmicu ali vi uvijek ubacujete te neke politicke i nacionalisticke zacine na svakoj utakmici
tako da to ne moze nikad biti "normalna" fudbalska utakmica.E pa ako je tako i mi konje za trku imamo ,bice to fina priredba prekosutra
![]()
-
GrgurPlinskii
- Kontakt:
Nacionalizam spominju ljudi koji spominju ustase u 2026. godini
-
MostarReds22
- Kontakt:
Velež je antifasisticki klub nastao na temeljima i idejama ljudi koji su se 20 godina nakon njegovog nastanka borili protiv svog zla cetnika i ustasa pa samim tim kao neko ko ima stvarnu historiju i tradiciju i danas navijaci Veleža uvijek jasno isticu svoj stav i yebemo mater gore navedenim na svakom koraku. To sto se vi u 21. stoljecu poistovjecujete sa istima je vas problem i vasa sramota, normalan Hrvat i Srbin se nemaju cime osjecati prozvano. To sto vi psujete drzavu u kojoj ste se rodili i zivite je isto vasa psihicka labilnost, a tamo gdje biste voljeli da jeste vas zovu matanima i kako li vec. Sve u svemu nije vam lako, ali mantra je takva i mora se, to vam je jedini smisao postojanja. 
Zadnja izmjena: MostarReds22, dana/u 11 maj 2026, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
-
Strelcevina
- Kontakt:
A dede im sve u Ustašama bile, koji paradoks.
-
GrgurPlinskii
- Kontakt:
Panična patetika
-
MostarReds22
- Kontakt:
Ti o paradoksu, stari ti iz kočerina a nik ti strelcevina. I ta mantra i dedama
-
MostarReds22
- Kontakt:
I meni bi djelovalo ko patetika da navijam za klub kojem je najveca legenda ćalta, a tradicija 30 godina. Ovako ti ne mogu objasnit o cemu pricam pa da ne gubim vrijeme.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Nije istina da je tako uvijek bilo. Niti je reciprocno, vi skandirate svaku utakmicu protiv drzave, dok se to pojavilo na nasim tribinama znacajno od nedavno. Zasto se ne skandira u posusju, gabeli ili prijedoru tako? Nego samo u sb, pod bijelim brijegom i u bl?MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 22:40Ne možeš baš tako jednosmjerno gledat. Ja ti garantiram da u zadnjih 15 godina na stadionu pod BB se nije čulo skandiranje u kojem se spominju balije/četnici, za razliku od vaše arene gdje je to postalo redovno kad gostuju klubovi sa HR/SRB predznakom. Svi ultra navijači u BiH (i cijelom Balkanu) su radikalni i ne prežu od takvih pjesama, jedni je.bu ma.ter ustašku/četničku (vi), drugi je.bu državu (mi) itd itd. Tako je bilo i tako će uvijek biti.rodjak je napisao/la: ↑11 maj 2026, 18:06tacno tako,dodatno je nabrijalo ljude bas to idiotsko ponasanje vasih nazovimo navijaca prema zajednickoj himni.LondonBlues je napisao/la: ↑11 maj 2026, 12:42
E tocno tako.
Misljenja sam da zbog ponasanja tokom intoniranja himne da cak ljudi koji dolaze bas radi utakmice imaju tu neku dodatnu tenziju. Tesko mi je vjerovat da ce ovo proci bez incidenta nekog.Mi probamo da igramo lopte i da normalno gledamo utakmicu ali vi uvijek ubacujete te neke politicke i nacionalisticke zacine na svakoj utakmici
tako da to ne moze nikad biti "normalna" fudbalska utakmica.E pa ako je tako i mi konje za trku imamo ,bice to fina priredba prekosutra
![]()
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
Zato što ti klubovi imaju organiziranu ultra grupu - samo potvrda ovog što sam ranije napisao vezano za radikalnost istih. Mene osobno ne može uvrijedit nikakva pjesma ili skandiranje, a obišao sam sve stadione u BiH u zadnjih 15 godina i naslušao se svega.rimljanin90 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 00:27Nije istina da je tako uvijek bilo. Niti je reciprocno, vi skandirate svaku utakmicu protiv drzave, dok se to pojavilo na nasim tribinama znacajno od nedavno. Zasto se ne skandira u posusju, gabeli ili prijedoru tako? Nego samo u sb, pod bijelim brijegom i u bl?MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 22:40Ne možeš baš tako jednosmjerno gledat. Ja ti garantiram da u zadnjih 15 godina na stadionu pod BB se nije čulo skandiranje u kojem se spominju balije/četnici, za razliku od vaše arene gdje je to postalo redovno kad gostuju klubovi sa HR/SRB predznakom. Svi ultra navijači u BiH (i cijelom Balkanu) su radikalni i ne prežu od takvih pjesama, jedni je.bu ma.ter ustašku/četničku (vi), drugi je.bu državu (mi) itd itd. Tako je bilo i tako će uvijek biti.rodjak je napisao/la: ↑11 maj 2026, 18:06
tacno tako,dodatno je nabrijalo ljude bas to idiotsko ponasanje vasih nazovimo navijaca prema zajednickoj himni.Mi probamo da igramo lopte i da normalno gledamo utakmicu ali vi uvijek ubacujete te neke politicke i nacionalisticke zacine na svakoj utakmici
![]()
-
rimljanin90
- Kontakt:
Pa ima i rudar prijedor. Ne mora nuzno znaciti da je zbog toga samo. Zasto se skandira eto bas PB protiv drzave cak i kada zrinjski ne igra protiv bosnjackog kluba? Ne podrzavam nikakvo nacionalisticko skandiranje ali previse se prica da ste ugrozeniMostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 00:33Zato što ti klubovi imaju organiziranu ultra grupu - samo potvrda ovog što sam ranije napisao vezano za radikalnost istih. Mene osobno ne može uvrijedit nikakva pjesma ili skandiranje, a obišao sam sve stadione u BiH u zadnjih 15 godina i naslušao se svega.rimljanin90 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 00:27Nije istina da je tako uvijek bilo. Niti je reciprocno, vi skandirate svaku utakmicu protiv drzave, dok se to pojavilo na nasim tribinama znacajno od nedavno. Zasto se ne skandira u posusju, gabeli ili prijedoru tako? Nego samo u sb, pod bijelim brijegom i u bl?MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 22:40
Ne možeš baš tako jednosmjerno gledat. Ja ti garantiram da u zadnjih 15 godina na stadionu pod BB se nije čulo skandiranje u kojem se spominju balije/četnici, za razliku od vaše arene gdje je to postalo redovno kad gostuju klubovi sa HR/SRB predznakom. Svi ultra navijači u BiH (i cijelom Balkanu) su radikalni i ne prežu od takvih pjesama, jedni je.bu ma.ter ustašku/četničku (vi), drugi je.bu državu (mi) itd itd. Tako je bilo i tako će uvijek biti.