Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Jel to onaj Dzelil fakat pita da li je problem zbog umjetne trave? Jel nije doslo do njega da na SP nije dozvoljena umjetna trava? Ako nije to, da li je doslo do njega da su cupali umjetno travu iz NFL stadiona kako bih zadovoljili FIFA standarde?
Cime se bave ovi ljudi poput Dzelila sad ozbiljno?
Cime se bave ovi ljudi poput Dzelila sad ozbiljno?
Nadam se da Amir može dati ruke, pa barem i poluvrijeme, a ne da ovako ide bezveze samo da bi bio na SP.
Generalno moglo je i gore sa spiskom. Čelik i Mujakić su se mogli izostaviti iz dosta razloga. Drago mi je Mahmića vidjeti tu. Momak je definicija toga da budeš na pravom mjestu u pravo vrijeme i naravno uz to da je dobar potencijal.
Generalno moglo je i gore sa spiskom. Čelik i Mujakić su se mogli izostaviti iz dosta razloga. Drago mi je Mahmića vidjeti tu. Momak je definicija toga da budeš na pravom mjestu u pravo vrijeme i naravno uz to da je dobar potencijal.
Slazem se.. momci igraju redovno i to vrlo dobro. Sad na osnovu ceka je Mujakic dobio poziv prije njih stvarno ne znam, i Amir H. koji izlazi iz preteske povrede, bez utakmica i takmicarskog ritma..mislim sta nam on moze pomoci!? Osim da bude na SP pa makar na klupi, jer igrac to u karijeri dozivi jednom ili nijednom..pa kao neka zasluga, onda ok..
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Pa ovaj Dzelil,ja ne znam ko je njega prozvao novinarom?
Pa taj nije sposoban da vodi udruženje pčelara a kamoli da novinar bude!
Eldar jos jednom pokazo da je **** od novinara,cuj pitanja,press za Svjetsko prvenstvo on govori o nekim igracima koji prvo nisu seniorski igraci a drugo nisu stanovnici ove države!
Nek se on drzi Marjana i one Lejle,samo mu oci na nju lete.
Pa taj nije sposoban da vodi udruženje pčelara a kamoli da novinar bude!
Eldar jos jednom pokazo da je **** od novinara,cuj pitanja,press za Svjetsko prvenstvo on govori o nekim igracima koji prvo nisu seniorski igraci a drugo nisu stanovnici ove države!
Nek se on drzi Marjana i one Lejle,samo mu oci na nju lete.
I meni je ovo van svake pameti. Licno smatram i vjerujem da na prvenstvu mozemo otici bas daleko. Zamisljam da igramo neku petu utakmicu po redu, ovaj kartoniran, onaj umoran, ovaj nedovoljno spreman, a na spisku nemas dovoljno opcija na tim bekovskim pozicijama (pogotovo sto svi znamo da Kolasinac i Dedic pocesto pauziraju). Memic nam je potreban u ofanzivnom dijelu, ali suvisno je sad komentarisati sve ove stvari...Beduin je napisao/la: ↑11 maj 2026, 14:23Napokon pametno i logicno pitanje o bekovima i totalno glup odgovor selektora, iako ocekivan sastav.
Dedic moze i lijevo odigrati, ima Memica kao podrsku desno, a da se kojim slucajem na SP povrijedi ili katronira Dedic ili Memic ti gubis opciju i na beku i krilu.
Sve i da Memica drzis na klupi pa u toku utakmice udje umjesto Dedica prisilno, onda nemas nikakvu alternativu na 2 pozicije. Sasvom nelogicno, ali idemo na SP s ovom taktikom i mora se podrzati to.
Vidicemo nakon SP kako cemo.
Slazem se.. momci igraju redovno i to vrlo dobro, pogotovo Karić. Sad na osnovu ceka je Mujakic dobio poziv prije njih stvarno ne znam, i Amir H. koji izlazi iz preteske povrede, bez utakmica i takmicarskog ritma..mislim sta nam on moze pomoci!? Osim da bude na SP pa makar na klupi, jer igrac to u karijeri dozivi jednom ili nijednom..pa kao neka zasluga, onda ok..
Ma Celik i nekako , mlad je moze mu biti prekretnica SP Al Radeljic ili Mujakicu ne vjeruje ni Barbarezdenza je napisao/la: ↑11 maj 2026, 14:38Nadam se da Amir može dati ruke, pa barem i poluvrijeme, a ne da ovako ide bezveze samo da bi bio na SP.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
Sindikat12
- Kontakt:
Dobar spisak samo jedna stvar para oci, na RB nemamo pravu zamjenu za Dedica. Ok moze Memic, ali onda gubiš alternativu na krilu.
Najrealnije bi bilo da je Juka umjesto Mujakica, jer na lijevoj strani imaš Kolu, Burnica a moze i Dedic… šteta.
Najrealnije bi bilo da je Juka umjesto Mujakica, jer na lijevoj strani imaš Kolu, Burnica a moze i Dedic… šteta.
Šta bi sa Zinedinom Smajlovićem? Imao sam osjećaj da on ide prema onome što se pisalo/pričalo.GG3 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 14:41Ma Celik i nekako , mlad je moze mu biti prekretnica SP Al Radeljic ili Mujakicu ne vjeruje ni Barbarezdenza je napisao/la: ↑11 maj 2026, 14:38Nadam se da Amir može dati ruke, pa barem i poluvrijeme, a ne da ovako ide bezveze samo da bi bio na SP.
- Goalgetter
- Kontakt:
Jedan bek je morao jos biti na spisku, ali to je to, takva je njihova odluka, ostatak ocekivan.
Nisam upratio je li obrazlozio sto Hadzikadunica nema ni na rezervnom spisku, i to je jos neka po meni upitna stvar.
Nisam upratio je li obrazlozio sto Hadzikadunica nema ni na rezervnom spisku, i to je jos neka po meni upitna stvar.
Kako ga nema? Pozvan je na primarni spisak.Goalgetter je napisao/la: ↑11 maj 2026, 14:43Jedan bek je morao jos biti na spisku, ali to je to, takva je njihova odluka, ostatak ocekivan.
Cojk medju 26 o cemu ti kralju??Goalgetter je napisao/la: ↑11 maj 2026, 14:43Jedan bek je morao jos biti na spisku, ali to je to, takva je njihova odluka, ostatak ocekivan.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Na spisku je hadzijaGoalgetter je napisao/la: ↑11 maj 2026, 14:43Jedan bek je morao jos biti na spisku, ali to je to, takva je njihova odluka, ostatak ocekivan.
Pozvan je on. Moguce da su to mediji pogresno prenijeli.Goalgetter je napisao/la: ↑11 maj 2026, 14:43Jedan bek je morao jos biti na spisku, ali to je to, takva je njihova odluka, ostatak ocekivan.
Ma dzaba je ba nama laprdat ovdje do sutra ba, covjek je odabrao i cao.
Ranije sam rekao, nakon svega sto je napravio u zadnjih godinu dana, ja mu vala vjerujem. Nek radi sta god misli da treba, samo se naslonit i uzivat sad.
Ranije sam rekao, nakon svega sto je napravio u zadnjih godinu dana, ja mu vala vjerujem. Nek radi sta god misli da treba, samo se naslonit i uzivat sad.
- Goalgetter
- Kontakt:
@CAGarfia @Ghuraba @Harze, hvala, ja na ss.ba citao cini mi se da su ga tu prvo zaboravili. 
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 11 maj 2026, 14:48, ukupno mijenjano 3 puta.
Amir je ionako bio na klupi i u barazu. Sredinu ce igrati Sunjic, Ivan i Tahir. Ove prve tri tekme i da je zdrav dobio bi 15 minuta.bosnas_ je napisao/la: ↑11 maj 2026, 14:41Slazem se.. momci igraju redovno i to vrlo dobro, pogotovo Karić. Sad na osnovu ceka je Mujakic dobio poziv prije njih stvarno ne znam, i Amir H. koji izlazi iz preteske povrede, bez utakmica i takmicarskog ritma..mislim sta nam on moze pomoci!? Osim da bude na SP pa makar na klupi, jer igrac to u karijeri dozivi jednom ili nijednom..pa kao neka zasluga, onda ok..
Ja se samo nadam da ce Mujakic i jos neki ispasti rad povrede.
I svakako da su Dedic, Seo i Sunjic zdravi.
Pozitivna stvar je Mahmic
Mujakić i da se povrijedi neće ništa reći. Mislim da ga jedino povreda križnih ligamenata sada može spriječiti da ne ide. Neuništiv...soko je napisao/la: ↑11 maj 2026, 14:47Amir je ionako bio na klupi i u barazu. Sredinu ce igrati Sunjic, Ivan i Tahir. Ove prve tri tekme i da je zdrav dobio bi 15 minuta.bosnas_ je napisao/la: ↑11 maj 2026, 14:41Slazem se.. momci igraju redovno i to vrlo dobro, pogotovo Karić. Sad na osnovu ceka je Mujakic dobio poziv prije njih stvarno ne znam, i Amir H. koji izlazi iz preteske povrede, bez utakmica i takmicarskog ritma..mislim sta nam on moze pomoci!? Osim da bude na SP pa makar na klupi, jer igrac to u karijeri dozivi jednom ili nijednom..pa kao neka zasluga, onda ok..
To je problem al eto selektor misli da to i Gigovic moze igrati.Sindikat12 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 14:42Dobar spisak samo jedna stvar para oci, na RB nemamo pravu zamjenu za Dedica. Ok moze Memic, ali onda gubiš alternativu na krilu.
Neće nas to sunce ogrijatisoko je napisao/la: ↑11 maj 2026, 14:47Amir je ionako bio na klupi i u barazu. Sredinu ce igrati Sunjic, Ivan i Tahir. Ove prve tri tekme i da je zdrav dobio bi 15 minuta.bosnas_ je napisao/la: ↑11 maj 2026, 14:41Slazem se.. momci igraju redovno i to vrlo dobro, pogotovo Karić. Sad na osnovu ceka je Mujakic dobio poziv prije njih stvarno ne znam, i Amir H. koji izlazi iz preteske povrede, bez utakmica i takmicarskog ritma..mislim sta nam on moze pomoci!? Osim da bude na SP pa makar na klupi, jer igrac to u karijeri dozivi jednom ili nijednom..pa kao neka zasluga, onda ok..