SP 2014 dres > SP 2026 dres
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Dres reprezentacije BiH
PeppermintSA je napisao/la: ↑11 maj 2026, 16:30Izvjesno je da je to dres. Ovo je Warrior pro model, a najavljen je upravo on. Kad se uveća bijela podloga, vide s talasovi koje je lik najavio. Vrlo izvjesno da je ovo leak novog dresa.
U globalu, meni ne izgleda loše. Teget plava nijansa je 10 puta bolja od one drečave plave. Kroj modela je bolji jer više vuče ka slim fitu za razliku od one vreće.
Nezahvalno je ovako davati sud, na osnovu mutne fotke dresa na debeljuckastom liku.

Kelme warrior pro ima ovu vrstu tkanine koja je pletena i u koju se stavljaju motivi slicno sto ima nike sa aero fit i dry fit adv
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ah da, ipak si u pravuTefalTava je napisao/la: ↑11 maj 2026, 16:39PeppermintSA je napisao/la: ↑11 maj 2026, 16:30Izvjesno je da je to dres. Ovo je Warrior pro model, a najavljen je upravo on. Kad se uveća bijela podloga, vide s talasovi koje je lik najavio. Vrlo izvjesno da je ovo leak novog dresa.
U globalu, meni ne izgleda loše. Teget plava nijansa je 10 puta bolja od one drečave plave. Kroj modela je bolji jer više vuče ka slim fitu za razliku od one vreće.
Nezahvalno je ovako davati sud, na osnovu mutne fotke dresa na debeljuckastom liku.
Kelme warrior pro ima ovu vrstu tkanine koja je pletena i u koju se stavljaju motivi slicno sto ima nike sa aero fit i dry fit adv
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Mogu potvrditi da je istina i meni moj izvor posla neki dan. Šteta što nećemo igrati u njima na sp nego u starim dresovima
Izvor: Vesela sveska.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Neko rece da cemo igrati u njima na SP, da li Stambolic. Ali jok, Varta baterija zna od svog izvora
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- superFrankie
- Kontakt:
Varta ne odustaje
- invincible1921
- Kontakt:
Pa zar nije covjek sinoc reko na istrazi da igramo sve u novim ?
=\_1921_/=
Ma jest, pusti ovog novokomponovanog insajdera.invincible1921 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 17:38Pa zar nije covjek sinoc reko na istrazi da igramo sve u novim ?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
a i tvoj izvor je poslao tebi samo ovaj bijeli gostujuci dres i domaci plavi sorc?
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Nemos vjerovat kolko se ovaj forum citaMiranGlasnic je napisao/la: ↑11 maj 2026, 17:48Po društvenim medijima se dijeli ovo njeSra što je papak postavio….![]()
![]()
naprijed rejal
Treća garnitura Želje je, blago rečeno, užas živi. Govorim o Harisovom tamnom dresu sa crveno-plavim futurističkim linijama, koji vjerovatno pokušava izgledati kao nešto iz Trona ili neka moderna cyber varijanta, ali realno izgleda kao da je neko otvorio deset layera u Photoshopu i zaboravio ih isključiti.
Možda ovakav fazon na renderu može djelovati zanimljivo, pogotovo dok je sve ispeglano, osvijetljeno i digitalno čisto. Ali na stvarnoj tkanini katastrofa jedna. Linije izgledaju nabacano, boje se ne prate kako treba, oblici nemaju nikakvu logiku, a cijeli dres djeluje kao da nema identitet.
Najgore mi je što se iz ovakvog dizajna valjda izvukao zaključak da je taj čovjek pravi izbor za reprezentaciju. Ne znam stvarno šta je tu nekoga "preporučilo", osim ako je cilj bio da namjerno nemamo dobar dres za repku. A iskreno, s obzirom na stanje u savezu, ni to me ne bi pretjerano iznenadilo.
Kod nas se ionako prečesto dobije osjećaj da se odluke ne donose zato što je nešto najbolje za državu, navijače ili identitet reprezentacije, nego zato što je neko nekome blizak, pogodan ili uklopljen u već poznatu šemu. I onda na kraju dobijemo dresove bez karaktera, bez ukusa i bez onog osjećaja ponosa kad ih vidiš.
Dres reprezentacije treba da bude nešto što odmah prepoznaš, nešto što ima težinu i emociju. Ne mora biti komplikovan. Naprotiv, često su najbolji dresovi najjednostavniji. Ali mora imati smisla. Ovo sa slike meni izgleda kao dokaz da se kod nas i dalje previše toga radi na silu, bez jasne ideje i bez osjećaja za ono što navijači zapravo žele. Sve u svemu, ako je leak pravi - moj sud je da niti je retro, niti je moderan, niti je elegantan, niti je agresivan. Samo je prenatrpan. Loše, moralo je bolje.
Možda ovakav fazon na renderu može djelovati zanimljivo, pogotovo dok je sve ispeglano, osvijetljeno i digitalno čisto. Ali na stvarnoj tkanini katastrofa jedna. Linije izgledaju nabacano, boje se ne prate kako treba, oblici nemaju nikakvu logiku, a cijeli dres djeluje kao da nema identitet.
Najgore mi je što se iz ovakvog dizajna valjda izvukao zaključak da je taj čovjek pravi izbor za reprezentaciju. Ne znam stvarno šta je tu nekoga "preporučilo", osim ako je cilj bio da namjerno nemamo dobar dres za repku. A iskreno, s obzirom na stanje u savezu, ni to me ne bi pretjerano iznenadilo.
Kod nas se ionako prečesto dobije osjećaj da se odluke ne donose zato što je nešto najbolje za državu, navijače ili identitet reprezentacije, nego zato što je neko nekome blizak, pogodan ili uklopljen u već poznatu šemu. I onda na kraju dobijemo dresove bez karaktera, bez ukusa i bez onog osjećaja ponosa kad ih vidiš.
Dres reprezentacije treba da bude nešto što odmah prepoznaš, nešto što ima težinu i emociju. Ne mora biti komplikovan. Naprotiv, često su najbolji dresovi najjednostavniji. Ali mora imati smisla. Ovo sa slike meni izgleda kao dokaz da se kod nas i dalje previše toga radi na silu, bez jasne ideje i bez osjećaja za ono što navijači zapravo žele. Sve u svemu, ako je leak pravi - moj sud je da niti je retro, niti je moderan, niti je elegantan, niti je agresivan. Samo je prenatrpan. Loše, moralo je bolje.
Greska
Zadnja izmjena: Varta, dana/u 11 maj 2026, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ovaj Varta je na teskim opojnim sredstvima. Lijepo ljudi rekose da su morali dres korigovati zbog fonta slova a ovaj decko na baterije i dalje lupa gluposti da ce se igrati u starim dresovima 
-
Helemnejse
- Kontakt:
Ne izgleda lose, ne vrijedi 200km
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Sheyi, Wilshere10, Zeko87 i 39 gostiju.