Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Spahic98

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la Spahic98 » 11 maj 2026, 17:03

Ghuraba je napisao/la:
11 maj 2026, 17:01
. Mislim da je Lukic tu samo iz razloga sto je Srbin, jer osim njega nemamo nijednog drugog.
Lukic je Robert Lewandowski za Bazdara
BUCA POTOK

FUDBALSKI KLUB SARAJEVO

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 11 maj 2026, 17:04

HariTz je napisao/la:
11 maj 2026, 16:55
Drum je napisao/la:
11 maj 2026, 16:47
Pa da napusti pripreme jer se njemu nesto nije svidjelo. Neka rahat gleda SP. I zdrav i odmoran doceka pripreme kluba.
Nemojte ga više citirati, živi bili, čovjek opra na ruke na svim temama. Postovi tipa "Danas je vedro jer ima sunca, a navečer nije vedro jer nema sunca".
Pardon. Al ja nisam svakodnevno ovdje i zato ne upratim takve. Al su mi fascinantni kada naletim na ovakve upise.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 11 maj 2026, 17:04

Prelistaš par stranica na forumu pa vidiš imena koja su prizivana a na kraju imamo jednog novog - Ermin Mahmić. I on ne bi bio da nije bilo povrede Hadziahmetovica...

Kao i u grupi, imaš nekih 15tak igrača koji mogu proći a ostalo je sve teški odron, ili je forma odrnon ili ne igraju NIKAKO u nekim žnj ekipama. Da bude još gore pa i nemaš osim ovog koga ni pozvati drugog...

Telalovic
Kontakt:

Post Postao/la Telalovic » 11 maj 2026, 17:05

Zar ovaj jos nije smijenjen?

myself
Kontakt:

Post Postao/la myself » 11 maj 2026, 17:06

Jednino sto bih promijenio je umjesto Čelika koji ne igra nikako sada bih pozvao Gazobegovica koji može igrati i lijevog i desnog beka a igra rwdovno. Štopera imamo dovoljno pa čak i Kolašinca za nuždu. Jovo Lukic je isto višak pored toliko napadača. Ipak ima malo toga da se nacionalni ključ zadovolji
Zadnja izmjena: myself, dana/u 11 maj 2026, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 11 maj 2026, 17:06

HariTz je napisao/la:
11 maj 2026, 16:52
soko je napisao/la:
11 maj 2026, 16:47
Tad ce biti kasno. Ako hoces pogledaj da sa sam ja pisao vise puta da cemo mi ici na SP ako Dedic, Seo i Sunjic budu zdravi. Pisalo nas je dosta ovdje da Gigovic i slicni ne smije igrati krila.
Tvrdiš nešto što niko od nas ne može znati. Ko ti garantuje da Gazibegović u slučaju da zaigra ne napravi neku kardinalnu grešku koja bi nas koštala bodova ili prolaska dalje? Previše je to ŠBB KBB situacija.

Isto tako su mnogi pisali ako Edin bude igrao 90 minuta, ispadamo odmah protiv Walesa, pa šta se pisalo za Šunjića.. i milion drugih primjera.

Ne mislim lično na tebe, tj, šta si ti konkretno pisao, ali svi mi ovdje pametujemo i pišemo svoja mišljenja.. dok SŠ ima drugačije mišljenje i neka imaju, to trebaju opravdati.
Postoje stvari koje vidis vise puta da ne idu i skontas da ne trebas vise probavati.
Neki igraci ne mogu igrati neke pozicije. Gigovic npr nije krilo niti desni bek. Mujakovic nije lijev bek, cak i kao stoper je los.
Imas Karica koji je lijevi bek, zasto rizikovati kad znas da je Seo sklon povredama a Burnic nije lijevi bek.
Ja se nadam da ce Seo i Dedic biti zdravi. Nikakve licne frustracije, ja zelim da mi idemo sto dalje. Idem u St.Louis i LA i Seattle, normala da zelim da pobjedimo

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 11 maj 2026, 17:08

Ne bih da pehiram, ali dugo je još do turnira, vrlo lako može biti izmjena.

Kakogod, Karić mora biti tu, Niho nema mjesta.

Ostalo je vala okej.
The saddest thing in life is wasted talent.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 11 maj 2026, 17:13

soko je napisao/la:
11 maj 2026, 17:06
Postoje stvari koje vidis vise puta da ne idu i skontas da ne trebas vise probavati.
Neki igraci ne mogu igrati neke pozicije. Gigovic npr nije krilo niti desni bek. Mujakovic nije lijev bek, cak i kao stoper je los.
Imas Karica koji je lijevi bek, zasto rizikovati kad znas da je Seo sklon povredama a Burnic nije lijevi bek.
Ja se nadam da ce Seo i Dedic biti zdravi. Nikakve licne frustracije, ja zelim da mi idemo sto dalje. Idem u St.Louis i LA i Seattle, normala da zelim da pobjedimo
Ma kažem opet, nisam mislio lično na tebe sa tom rečenicom, nego više generalno na neke postove koji su se mogli ovdje čitati.

U principu, slažem se ja sa tobom, ali ovaj SŠ je u više navrata pokazao da ipak zna šta radi, pa nadati se da imaju plan i za nepredviđene okolnosti.

Ipak, ima još do juna, može se ovaj spisak promjeniti za 3-4 imena, pred nama je.

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 11 maj 2026, 17:17

30 minuta top liste nadrealista je ovo danas, da sam selektor izaš'o bih na pola :mrgreen:

MiranGlasnic
Kontakt:

Post Postao/la MiranGlasnic » 11 maj 2026, 17:19

HariTz je napisao/la:
11 maj 2026, 17:13
soko je napisao/la:
Ma kažem opet, nisam mislio lično na tebe sa tom rečenicom, nego više generalno na neke postove koji su se mogli ovdje čitati.

U principu, slažem se ja sa tobom, ali ovaj SŠ je u više navrata pokazao da ipak zna šta radi, pa nadati se da imaju plan i za nepredviđene okolnosti.

Ipak, ima još do juna, može se ovaj spisak promjeniti za 3-4 imena, pred nama je.
Burnić sasvim korektno odradi svoj dio posla na lijevom beku. Ćelavi njega forsira i to je njegova stvar. Od spiska do spiska naglabamo kako je tu Burnić a nema Karića…a očigledno je koga lik preferira i to je to.

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 11 maj 2026, 17:28

MiranGlasnic je napisao/la:
11 maj 2026, 17:19
HariTz je napisao/la:
11 maj 2026, 17:13
soko je napisao/la:

Burnić sasvim korektno odradi svoj dio posla na lijevom beku. Ćelavi njega forsira i to je njegova stvar. Od spiska do spiska naglabamo kako je tu Burnić a nema Karića…a očigledno je koga lik preferira i to je to.
Nego, ko je Mujakovic ...

Maverick
Kontakt:

Post Postao/la Maverick » 11 maj 2026, 17:42

FerdinandF je napisao/la:
11 maj 2026, 15:27
Što mi imamo glupe novinare, to niko nema.
Svaki **** put transfer blama.
Izvjesni Zlatko sa nekog svog portala se javlja za riječ samo da bi i pred civilima koji se lažno predstavljaju ko novinari još jednom selektoru čestito na plasmanu :!:
Znači frajer se uopšte nije ni udostojio da bar na licu mjesta smisli bilo kakvo pitanje o spisku, pripremama, tekmama. Apsolutno ništa. Ništa.
Ostale neću ni komentarisat. Oni su minus ništa. Čak i naš Miske.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 11 maj 2026, 17:44

Maverick je napisao/la:
11 maj 2026, 17:42
FerdinandF je napisao/la:
11 maj 2026, 15:27
Što mi imamo glupe novinare, to niko nema.
Svaki **** put transfer blama.
Izvjesni Zlatko sa nekog svog portala se javlja za riječ samo da bi i pred civilima koji se lažno predstavljaju ko novinari još jednom selektoru čestito na plasmanu :!:
Znači frajer se uopšte nije ni udostojio da bar na licu mjesta smisli bilo kakvo pitanje o spisku, pripremama, tekmama. Apsolutno ništa. Ništa.
Ostale neću ni komentarisat. Oni su minus ništa. Čak i naš Miske.
Pa dobro, realno sve sto smo htjeli znati su i pitali. Cak i to Eldarovo pitanje nije lose. Spahic lijepo odgovorio da ce biti vremena za ta pitanja i gotovo. Meni su samo najgluplji ovi sto su dosli samo da cestitaju. Pa koji djavo si dolazio radi toga, ako neces nesto pitati, pa makar i neko isto pitanje.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

ArtVandelay
Kontakt:

Post Postao/la ArtVandelay » 11 maj 2026, 17:50

Univerzalna je nepravda to što su se na spisku našli kikseri poput Mujakića, Radeljića, Bašića i Šunjića (ovaj pogotovo, alibi igrač). 2014 all over again.

Bolje da je pozvao slijedeće igrače, ovo je najbolje što imamo i jako izbalansiran sastav:

slika
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?

Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!

ebi46
Kontakt:

Post Postao/la ebi46 » 11 maj 2026, 17:55

Ne treba zaboraviti činjenicu da će momci preko mjesec dana biti zajedno. To će biti uloga određenih igrača.

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 11 maj 2026, 17:56

ArtVandelay je napisao/la:
11 maj 2026, 17:50
Univerzalna je nepravda to što su se na spisku našli kikseri poput Mujakića, Radeljića, Bašića i Šunjića (ovaj pogotovo, alibi igrač). 2014 all over again.

Bolje da je pozvao slijedeće igrače, ovo je najbolje što imamo i jako izbalansiran sastav:

slika
:clap: :bow:

Fali jos samo Krunic umjesto Bazdara i bili bi dark horse s Norveskom :kafa:

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 11 maj 2026, 17:58

Spahic98 je napisao/la:
11 maj 2026, 17:03
Ghuraba je napisao/la:
11 maj 2026, 17:01
. Mislim da je Lukic tu samo iz razloga sto je Srbin, jer osim njega nemamo nijednog drugog.
Lukic je Robert Lewandowski za Bazdara
Malo sutra, samo je tu zato sto je srbin. Momak ima 28 godina igra u Rumunskoj ligi :kafa:

Nema on nista traziti u ovoj repki.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 11 maj 2026, 17:58

ebi46 je napisao/la:
11 maj 2026, 17:55
Ne treba zaboraviti činjenicu da će momci preko mjesec dana biti zajedno. To će biti uloga određenih igrača.
Ma drug sta znaju debili sto pisu :D
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

ArtVandelay
Kontakt:

Post Postao/la ArtVandelay » 11 maj 2026, 17:59

Mujakić i Radeljić su panjevi kikserski i pozvani su kao agencijski igrači kako bi se prodali nekom kukuruzsporu na osnovu svijetskog prvenstva.

Karić, Gazibegović i Malić su se morali naći na spisku. Bašić i Šunjić alibi igrači, niti smrde niti mirišu. Opet se poziva na osnovu etničkog ključa, pa yebem ti sve, nije ovo dom naroda!

Ahmedhodžić je morao biti na ovom spisku također. Za Radeljića je Sergio Ramos.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?

Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 11 maj 2026, 18:04

ArtVandelay je napisao/la:
11 maj 2026, 17:59
Mujakić i Radeljić su panjevi kikserski i pozvani su kao agencijski igrači kako bi se prodali nekom kukuruzsporu na osnovu svijetskog prvenstva.

Karić, Gazibegović i Malić su se morali naći na spisku. Bašić i Šunjić alibi igrači, niti smrde niti mirišu. Opet se poziva na osnovu etničkog ključa, pa yebem ti sve, nije ovo dom naroda!

Ahmedhodžić je morao biti na ovom spisku također. Za Radeljića je Sergio Ramos.
Zaboravio si Huseinbasica, momak igra u Bundesligi a ovdje ide prije Basic iz mrtvog Kazakstana.

Sramota.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: dedo26, DjaniTarik, Google Adsense [Bot], HariTz, MiranGlasnic, Zglavkar i 34 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []