Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Dres reprezentacije BiH
Covjek postavio sliku Mirka Hrgovica u dresu,i sad kao fotosop..daj dozovite se,ok ne simpatisete ga,vrijedjate ga, ali jasno je da je slika regularna.. dresove finalne jos nisu dobili, pa Barbarez danas rece da su na putu tek, ali ocigledno da su dobili neku radnu verziju da vide uzivo i isprobaju..
Fanaticu treba dati funkciju moderatoraRightBack je napisao/la: ↑11 maj 2026, 20:00Covjek postavio sliku Mirka Hrgovica u dresu,i sad kao fotosop..daj dozovite se,ok ne simpatisete ga,vrijedjate ga, ali jasno je da je slika regularna.. dresove finalne jos nisu dobili, pa Barbarez danas rece da su na putu tek, ali ocigledno da su dobili neku radnu verziju da vide uzivo i isprobaju..
Kad je on tu forum duplo aktivniji
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Vidim da si normala momak, zato tebi cu pisat sa ostalom stokom nemam posla. Naravno da je reg i ovo je slikano tada kad je bio zadnji dan dizajna crtanja i svega,dosli su ..... da probaju i dali svi zeleno svijetlo. Mozda nesta minimalno je neko mijenjo ali ovo je bila zadnja aktuelna slika dresa koji je prosao . Uostalom sve sto sam ikad ovdje pisao za repku ispostavilo se istinom. Ko da je bitno sta oni misleRightBack je napisao/la: ↑11 maj 2026, 20:00Covjek postavio sliku Mirka Hrgovica u dresu,i sad kao fotosop..daj dozovite se,ok ne simpatisete ga,vrijedjate ga, ali jasno je da je slika regularna.. dresove finalne jos nisu dobili, pa Barbarez danas rece da su na putu tek, ali ocigledno da su dobili neku radnu verziju da vide uzivo i isprobaju..
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Mene buni to sto je selektor rekao da nisu ni vidjeli dres uzivo i da se nadaju da ce biti okej kao na slikama. Kako to onda da je Hrgovic nosio? Nije Hrgovic sigurno isao u Kinu. Ako je neko od njih vidio valjda bi prije vidjeli selektor ili direktor.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ma jasno svebhfanatic14 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 20:06Vidim da si normala momak, zato tebi cu pisat sa ostalom stokom nemam posla. Naravno da je reg i ovo je slikano tada kad je bio zadnji dan dizajna crtanja i svega,dosli su ..... da probaju i dali svi zeleno svijetlo. Mozda nesta minimalno je neko mijenjo ali ovo je bila zadnja aktuelna slika dresa koji je prosao . Uostalom sve sto sam ikad ovdje pisao za repku ispostavilo se istinom. Ko da je bitno sta oni misleRightBack je napisao/la: ↑11 maj 2026, 20:00Covjek postavio sliku Mirka Hrgovica u dresu,i sad kao fotosop..daj dozovite se,ok ne simpatisete ga,vrijedjate ga, ali jasno je da je slika regularna.. dresove finalne jos nisu dobili, pa Barbarez danas rece da su na putu tek, ali ocigledno da su dobili neku radnu verziju da vide uzivo i isprobaju..
Selektor je rekao da on nije vidio dres, dok Spahic jeste - tako sam bar ja shvatio..
- feniksptica
- Kontakt:
Mozda je dres dobar bez si sa i stomaka
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
pa ovo je realna proba za izgled prosječnog bosnje nismo nacija koja je 90% na izgledu kao Tabaković nego vise mini mljekarice i tiki gorenje bojler
A vdite li preko stolice na fotografiji da je probao i plavi dres. Dajte tu sliku.

Iskreno, dres je sranje. Liči mi na manners pidžamu..
Jbg, ne bi bilo to, da nas neka glupost ne prati.. eto niko nije imao posebne zamjerke na selektirane igrače, ali dres je flop teški. Ovo je baš onako za šta su ga i pravili, a nisu ni razmišljali o svjetskom prvenstvu tada.
Jbg, ne bi bilo to, da nas neka glupost ne prati.. eto niko nije imao posebne zamjerke na selektirane igrače, ali dres je flop teški. Ovo je baš onako za šta su ga i pravili, a nisu ni razmišljali o svjetskom prvenstvu tada.
Bez plavih rukava bi mogao proći. Ovako, baš ga je usrao i pride je ko trening majica.
U nekom općem smislu je nevažno, ali recimo ja bih za barem 50% prijedloga forumaša ovdje dao ozbiljne pare za dres. Ovaj bih uzeo da mi neko pokloni, da malo treniram u njemu. Ništa više od toga.
Meni je onaj s početka diskusije s kragnicom perverzija
U nekom općem smislu je nevažno, ali recimo ja bih za barem 50% prijedloga forumaša ovdje dao ozbiljne pare za dres. Ovaj bih uzeo da mi neko pokloni, da malo treniram u njemu. Ništa više od toga.
Meni je onaj s početka diskusije s kragnicom perverzija
Gornji dio pidzame bukvalno. Al haj, ne moze sve idealno biti. 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Ovaj dres sto sada imamo je Nike za ovaj. Poserem se dizajneru u usta.
J*** Vam mater kreativnu. Ako mi ista mrze ima kad prave dres rukavi i rame jedna boja, a prednji dio druga. I kad stavi ovu plavu sto na sve lici osim na plavu. Bravo genijalci.
Pa evo dovoljno samo da pogledate ovaj AI gore i kakonizgleda kad je dres normalan obican i ovo nase. Ko da igramo u opremi za trening.
J*** Vam mater kreativnu. Ako mi ista mrze ima kad prave dres rukavi i rame jedna boja, a prednji dio druga. I kad stavi ovu plavu sto na sve lici osim na plavu. Bravo genijalci.
Pa evo dovoljno samo da pogledate ovaj AI gore i kakonizgleda kad je dres normalan obican i ovo nase. Ko da igramo u opremi za trening.
Zadnja izmjena: BarbareZeljin, dana/u 11 maj 2026, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
Pa i nije los, podsjeca na Željezničar
Mene su vise navijaci nahajpovali i stvorili mi neka velika ocekivanja
Bolje solidan dres kojeg mogu prisustiti sve selekcije nego jedan dobar za A repku
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 11 maj 2026, 21:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Goalgetter
- Kontakt:
Bas je los bijeli, nista niscim. Plavi mi se cini da bi mogao proci, ali ovo sa zutim linijama na bijelom ni na sta ne lici.
Ali napravio se hype oko dizajna, te neki detalji, te motivi zastave.. očekivao sam da će biti dizajnersko čudo.