Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Fanatic ljut znaci dobro cemo odigrati svjetsko 
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Catalunya1
- Kontakt:
bukvalno brate dobra konstatacija hahahahaakisarajevo92 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 19:47kad je tu uspjeh sve se prasta pa i opet onakva arogancija na konferenciji
smeta mu sto novinari pitaju za neke potencijalno nove reprezentativce koji bi dodatno nadogradili tim uz komentar da je neumjesno prema momcima koji su izborili SP da se sad o tome prica
kako onda nije neumjesno izostaviti neke igrace koji su dali doprinos u ovim rezultatima kao sto je Malic ili Gazibegovic (uz to ti fali desni bek) a ubacis Mahmica koji je prije par dana dobio papire da igra za ovu drzavu
Barbarez je sef i bice kako on hoce, puna podrska strucnom stabu 
I ja da se pitam , stavio bih jos jednog beka, ali ako Barba kaze ne treba, onda ne treba
I ja da se pitam , stavio bih jos jednog beka, ali ako Barba kaze ne treba, onda ne treba
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
U rupu misevi. Samo ste promijenili nickove a prica ista.Catalunya1 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 20:01bukvalno brate dobra konstatacija hahahahaakisarajevo92 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 19:47kad je tu uspjeh sve se prasta pa i opet onakva arogancija na konferenciji
smeta mu sto novinari pitaju za neke potencijalno nove reprezentativce koji bi dodatno nadogradili tim uz komentar da je neumjesno prema momcima koji su izborili SP da se sad o tome prica
kako onda nije neumjesno izostaviti neke igrace koji su dali doprinos u ovim rezultatima kao sto je Malic ili Gazibegovic (uz to ti fali desni bek) a ubacis Mahmica koji je prije par dana dobio papire da igra za ovu drzavu![]()
![]()
![]()
PLAČITE DUŠMANI OVE REPREZENTACIJE, BOSNA IDE U AMERIKU. A SERGEJA NE MOŽETE SMIJENITI NITI VAM DA PRIĆI U PREPREZENTACIJU

Drug, ne mogu ljudi pričati kako će igrati za BiH a još uvijek su dio druge repke. Treba sačekati da se završe papiri i sve ostalo. Polako.akisarajevo92 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 19:47kad je tu uspjeh sve se prasta pa i opet onakva arogancija na konferenciji
kako onda nije neumjesno izostaviti neke igrace koji su dali doprinos u ovim rezultatima kao sto je Malic ili Gazibegovic (uz to ti fali desni bek) a ubacis Mahmica koji je prije par dana dobio papire da igra za ovu drzavu
Baždar se morao kleti u Srbiju zbog naših novinara.
I jeste glupo pitanje, kad je lik poslije Italije rekao necu imati problema sastaviti spisak igraca, znaci oni koji su iznijeli kvalifikacije su u avionu. Eto uletio je Mahmic, jer nam je tu bas gorilo i to je manje vise to.
Stize jesen, stize Liga Nacija eh onda je vrijeme za ta pitanja. Po netu kruzi 6-7 imena koji se povezuju sa nama, pa cemo vidjeti.
Stize jesen, stize Liga Nacija eh onda je vrijeme za ta pitanja. Po netu kruzi 6-7 imena koji se povezuju sa nama, pa cemo vidjeti.
U INAT SVIMA
Jadna majka ko je nama novinar, gledam Podcast Marijana i Ganibegovica...onaj mali veze sa zivotom nema

Ima opcija i Burnic da igra beka... Pojedini na ovom spisku su samo tu radi forme i da rade treninge sa ostatkom tima. Zamisli da moraš ubaciti Mujakića da igra protiv Švicarske 
Tako je Kolasinac, Burnic i Dedic bekovi
Alajbegovic, Bajraktarevic krila
Memic igra i jedno i drugo
Memic ukoliko bude morao igrati beka, Demirovic i Bazdar su tu da popune lijevo krilo ukoliko bude potrebe……
Opusteno malo jebote i ja sam puno pricao protiv Barbareza, ali ljudi mi smo na mundijalu i treba puna podrska svima od Mujakica do Zlomislica
Koliko god mi mislili da je neko nebitan, selektoru je bitan i mi moramo podrzati cijeli tim, cijeli strucni stab, cijeli spisak
Ljude poput bhfanatika ne racunam, jer taj ili trazi korist ili je nezadovoljan svojim zivotom ili je dusman BiH
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 11 maj 2026, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Realno, ogriješio se oko par igrača. Ali tako je to uvijek bilo i uvijek će biti. Meni je žao samo, što se kod nas uvijek dese neka sranja, pa da ne odemo ono baš kompletni i u najjačem sastavu.
Ali to je Balkan, vrela krv jbg.
Sergej će svakako odgovarati za svoju uspjeh/neuspjeh, kao i svaki drugi selektor.
Momke moramo podržati, to je naše najvrijednije. I ako Bog da, da prođemo grupnu fazu.
Vi "Ameri" zaljiljanite Ameriku u inat mrziteljima naŝe nam zemlje. Koji sve rade da se ljiljani ne izdignu u Americi.
Sergej će svakako odgovarati za svoju uspjeh/neuspjeh, kao i svaki drugi selektor.
Momke moramo podržati, to je naše najvrijednije. I ako Bog da, da prođemo grupnu fazu.
Vi "Ameri" zaljiljanite Ameriku u inat mrziteljima naŝe nam zemlje. Koji sve rade da se ljiljani ne izdignu u Americi.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Najbitnije je da nema kriminala kao kad je Pape pozvao Tinkija.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Neko je napisao da je 36 igrača bilo u rotaciji tokom kvalifikacija…neki neki bez minutaže…neki sa sporednim ulogama..i onda ona udarna grupa. Teško je da se ne ogriješi kada od tih 36 moraš 10 momaka razočarati. Jbg…ljudi očigledno nešto znaju oko ovog posla…sreća je jednom dobiti Rumuniju onako u Bukureštu…ali ne mogu cijele kvalifikacije biti sreća…i još i baraž.emir79 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 20:36Realno, ogriješio se oko par igrača. Ali tako je to uvijek bilo i uvijek će biti. Meni je žao samo, što se kod nas uvijek dese neka sranja, pa da ne odemo ono baš kompletni i u najjačem sastavu.
Spisak očekivan iako je na njemu trebala biti jedna korekcija u vidu desnog beka.
Mahmic očekivano medju putnicima.
Mahmic očekivano medju putnicima.
-
Brazzzoo123
- Kontakt:
Iskreno meni je jedino iznenadjenje da su Celik i Lukic na spisku, umjesto njih je mogao i morao Karic i Jusuf iz Sturma, ali otom potom barem je ispostovao ove koji su bili za baraz tu i to je isto posteno.
Promjene sportskog idu izgleda teze i sporije, tako da je bilo nerealno ocekivati imena, iako sam se i sam nadao da je mozda neko jos pri zavrsetku.Vidili smo po eskluzivama o Busuladzicu da se trazi iodmah zjasnjavanje igraca, sto sigurno otezava posao.Mahmic je izgleda odmah pristao bez omisljanja pa je uz povrede na spisku.
Promjene sportskog idu izgleda teze i sporije, tako da je bilo nerealno ocekivati imena, iako sam se i sam nadao da je mozda neko jos pri zavrsetku.Vidili smo po eskluzivama o Busuladzicu da se trazi iodmah zjasnjavanje igraca, sto sigurno otezava posao.Mahmic je izgleda odmah pristao bez omisljanja pa je uz povrede na spisku.
vala Lukic para oci, moglo s ei vez tog jednog srbina. tacno vjerujem kad izgubimo od Kanade i Svuce da ce Lukica stavit od 1.min protiv Katara da ih Vico nebi zguzio obojicu. Barbarez i Spahic od idola nacije do najvecih izdajica ovog naroda
-
Sindikat12
- Kontakt:
Mora biti najmanje 5 štopera, Katic je rizik svakako… kartoni… povrede u toku turnira itd… 5 stopera je minimalno.Brazzzoo123 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 21:15Iskreno meni je jedino iznenadjenje da su Celik i Lukic na spisku, umjesto njih je mogao i morao Karic i Jusuf iz Sturma, ali otom potom barem je ispostovao ove koji su bili za baraz tu i to je isto posteno.
Bode u oci RB pozicija, trebao je naci mjesta za Juku.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Ma ova konferencija danas da im se pusta na zurnalistici. Da vide studenti kako ne treba.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
svaka cast mister! pljuvo sam te kad si mozda kuverte primao od besirovica i nine! sad si ostao na zemlji i nisi uzeo! svi zasluzeno na sp! sretno!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], dedo26, DjaniTarik, Google Adsense [Bot], HariTz, MiranGlasnic, Zglavkar i 34 gosta.