FC Barcelona
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ovoj ekipi treba top napadac prije svega. Neko ko će zicere pospremati, a ne da mu trebaju tri šanse za jedan gol.
Koji je ono bio cringe kad se kao kapiten obraćao navijačima. Ono je bila velika sramota.jasonstatham je napisao/la: ↑11 maj 2026, 15:52Idu: Lewa, Rooney, Casado.
Ostaju: Ferran, Kunde, Balde, Olmo.
A prije svih bih se zahvalio onoj urugvajskoj prevari.
let3 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 13:39Igrati par sezona na tuđem stadionu, u finansijskoj dubiozi vec godina, bez mogucnosti transfera i dovođenja pojacanja, Tebas nije dao ni registrovati igrace poput Olme, oslonjeni na Masiju i mlade igrace, na to sve ozljede navalile sa svih strana. I opet se osvoje dvije titule zaredom, sve to sa 7,8 mladih u prvom timu. Usput je Hansi promovisao Bernala, od Martina napravio startera, od otpisanog Erica napravio pouzdanog igraca za vise pozicija![]()
Ovo su trijimfi Flicka prije svega, a i domace skole.
Što je najluđe ova ekipa sa zadnje 3 pobjede ide na 100 bodova
Krenem na vecreru, restoran blizu Placa Cataluna. Haj rekoh idem stanicu duze, da zaobidjem guzvu. Izadjem iz metroa, skrenem u prvu ulicu, masa ljudi. U tom trenutku autobus sa igracima prolazi, totalno ludilo. Da sam planirao to, nikad na vrijeme ne bih dosao
Ostalo sve video, ne znam moze li se to postaviti?

Ostalo sve video, ne znam moze li se to postaviti?

Prosle sezone u raslje protiv Espanyola, po meni gol sezone. Ove sezone minijatura protiv Villareala u stilu Messija ili Ronaldinha
Yamal se preplatio na epske golove.
Trudis se biti simpatican a jako si iritantan.
Receno je da je Atletico bolja ekipa u knock out fazi od Barce.Valjda je to i pticama na grani jasno,ljudi su nas izbacili iz 2 kup natjecanja.
Za klasu smo bolja ligaska ekipa,bolji fudbal igramo,ali kada se igra na ispadanje,tu su jaci.Zreliji,odgovorniji,sretniji sta vec ne.
Flick mozda nije takticki najbolji trener Svijeta,ali ovom timu je najveca snaga i boost upravo on.Disu i ginu za njega,najveci gubitak bi bio njegov odlazak i stvaranje pritiska njemu.
Feran i Rashford trebaju biti dio tima i naredne sezone.Lewa to ne treba biti,njemu se treba naci alternativa.Feran ima potencijal da izraste u vrhunskog napadaca,treba mu par uvezanih perverzija utakmica da mu samopouzdanje poraste na max i da i ta zavrsnica bude vrhunska.U vecini drugih segmenata igre na odlicnom je nivou.
Feran i Rashford trebaju biti dio tima i naredne sezone.Lewa to ne treba biti,njemu se treba naci alternativa.Feran ima potencijal da izraste u vrhunskog napadaca,treba mu par uvezanih perverzija utakmica da mu samopouzdanje poraste na max i da i ta zavrsnica bude vrhunska.U vecini drugih segmenata igre na odlicnom je nivou.
Uzivo kad gledas Ferana, tek tad skontas koliko on "radi" na terenu. Ne staje ni sekunde. Treneri takve igrace vole.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.