Ma brate, imam hvala bogu ali nikad nebi dao 100 eura za ovaj dres, da je sad on lijep i znas bit ce puno bolji kvalitet, naravno kupis i imas a ovako kad je smece od dresa onda bolje ili ostaviti stari dres ili kupiti na pijaci a s parama otici u restoran fino i provesti se kao covjek. Nije do para ali imaju neke granice..Donnie Darko je napisao/la: ↑11 maj 2026, 22:26ko je planirao kupiti original dres, kupit ce ga svakako. ko je planirao kupit kineza ili sa pijace, tj ko nema para za original, kupit ce svakako kineza ili s pijace. ove "strategije" nasih su medju najdebilnijim stvarima koje sam vidio u svijetu fudbala unazad dugo vremena. nisam nikad vidio ovoliko preseravanje oko dresa, ni sa jednim klubom ili reprezentacijom, kao da se samo kopije nasih dresova prodaju.
nisam nigdje vidio freelance dizajnera kako u medijima daje nekoliko intervjua i najavljuje tj hajpa dres reprezentacije, i izdrkava narod informacijama bez pravih informacija, i koliko je vazno da dres ostane u tajnosti.
debilizam.
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
Edincapitano
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
-
Edincapitano
- Kontakt:
Naravno da vecina nas ne zali dati 100 eura za originalni dres koji cemo obuci na najvecoj smotri..al ne dam brate za ovaj bijeli ako je to stvarno novi dres. Nikakav osjecaj ili emociju mi ne budi bukvalno.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Joj Hareta dizajnera starog.
Aaaa pa fakat sam mislio da je to zguzvan dresDonnie Darko je napisao/la: ↑11 maj 2026, 22:30zar ne vidis "reljef" o kojem je stambolic pricao, i ove valove vertikalne. moguce da ti se ucinilo da je dres samo zguzvan, ili si pomislio da je to samo jer je kelmetovo standardno smece od materijala.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Meni je ovo iskreno jedno veliko ruglo.
Ponijela ih je euforija pa su onda sve predimenzionirali, samim tim i ovo oko dresa.Donnie Darko je napisao/la: ↑11 maj 2026, 22:26ko je planirao kupiti original dres, kupit ce ga svakako. ko je planirao kupit kineza ili sa pijace, tj ko nema para za original, kupit ce svakako kineza ili s pijace. ove "strategije" nasih su medju najdebilnijim stvarima koje sam vidio u svijetu fudbala unazad dugo vremena. nisam nikad vidio ovoliko preseravanje oko dresa, ni sa jednim klubom ili reprezentacijom, kao da se samo kopije nasih dresova prodaju.
nisam nigdje vidio freelance dizajnera kako u medijima daje nekoliko intervjua i najavljuje tj hajpa dres reprezentacije, i izdrkava narod informacijama bez pravih informacija, i koliko je vazno da dres ostane u tajnosti.
debilizam.
Šteta, jer je dobar dio nas vjerovatno planirao kupiti ovaj dres, jbg, ovaj ipak ima neku težinu i trebao je biti savršen. Ovako će visiti u ormaru i to je to.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Donnie Darko
- Kontakt:
pa nasi dresovi bude emociju samo nostalgijom, otkad znam za sebe dresovi su nam ili bas standardni ili smece, i pamte se po dobrom oni u kojima smo imali dobre rezultate
Kada puknemo Kanadu na otvaranju SP dati ce te 100eur za dres sa pjesmom.
Nakon detaljnije analize, 99% sam siguran da je ovo udica čisto da se falsifikatorske kompanije zalete ALL IN u proizvodnju, pa da im se ne isplati raditi pravi dizajn kad izađe.
I eto, lik navodno ima Hrgovićevu sliku cijelo vrijeme, ali je čekao zadnje dvije sedmice da je "leaka"? Nema smisla.
Plus, očito je i SS dobio nalog da objavi, jer inače ne bi smjeli a njihova slika je drugačija, s linijama koje se ne poklapaju s ovim koji Hrgović nosi.
I koji klinac bi Hrgović uopšte probavao dres, osim da se fol da legitimitet leaku?
Odlična orkestracija, ali odbijam vjerovati. Ovo je zafrkancija, i to žestoka.
Quote me na dan kad budu službeno predstavljeni.
I eto, lik navodno ima Hrgovićevu sliku cijelo vrijeme, ali je čekao zadnje dvije sedmice da je "leaka"? Nema smisla.
Plus, očito je i SS dobio nalog da objavi, jer inače ne bi smjeli a njihova slika je drugačija, s linijama koje se ne poklapaju s ovim koji Hrgović nosi.
I koji klinac bi Hrgović uopšte probavao dres, osim da se fol da legitimitet leaku?
Odlična orkestracija, ali odbijam vjerovati. Ovo je zafrkancija, i to žestoka.
Quote me na dan kad budu službeno predstavljeni.
Joj jarane al se provaljujemo kolektivno svi, ovi top secret dizajneri iz Mossada i mi koji smo od ovog napravili pitanje vitalnog nacionalnog interesa.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
E pa kriju i hajpuju ga da to i ocekujemo.Donnie Darko je napisao/la: ↑11 maj 2026, 22:37pa nasi dresovi bude emociju samo nostalgijom, otkad znam za sebe dresovi su nam ili bas standardni ili smece, i pamte se po dobrom oni u kojima smo imali dobre rezultate
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- RollingPaper
- Kontakt:
Iskreno ovaj dizajn je tesko sranje. Nadam se ovo nije finalna verzija. Ja ne znam sta su oni ovde dizajnirali, kao da su dali chatGpt da im dizajnira
- Donnie Darko
- Kontakt:
zato sto se prave vazni i uzivaju u trenutku, ovo je njihovih 5 minuta. obicno preseravanje.Clutch je napisao/la: ↑11 maj 2026, 22:48E pa kriju i hajpuju ga da to i ocekujemo.Donnie Darko je napisao/la: ↑11 maj 2026, 22:37pa nasi dresovi bude emociju samo nostalgijom, otkad znam za sebe dresovi su nam ili bas standardni ili smece, i pamte se po dobrom oni u kojima smo imali dobre rezultate
Kanada igra u crvenom dresu kao domacini, vjerovatno ce nas zapasti plavi na prvoj utakmici.
Mada bi bijela gratnitura bila bolja jer se igra po danu i po vrucini.
Mada bi bijela gratnitura bila bolja jer se igra po danu i po vrucini.
Ne ne trebalo je kao u školi plavom bojom krivinu napravit da se vidi da je rijekaDonnie Darko je napisao/la: ↑11 maj 2026, 22:30zar ne vidis "reljef" o kojem je stambolic pricao, i ove valove vertikalne. moguce da ti se ucinilo da je dres samo zguzvan, ili si pomislio da je to samo jer je kelmetovo standardno smece od materijala.
MNON
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ajdekuci, Chevalier, L-Train i 34 gosta.