nece ti kinezi praviti dok ne izadje zvanicno, a cim izadje bit ce da se narucikosevodom je napisao/la: ↑11 maj 2026, 22:41Nakon detaljnije analize, 99% sam siguran da je ovo udica čisto da se falsifikatorske kompanije zalete ALL IN u proizvodnju, pa da im se ne isplati raditi pravi dizajn kad izađe.
I eto, lik navodno ima Hrgovićevu sliku cijelo vrijeme, ali je čekao zadnje dvije sedmice da je "leaka"? Nema smisla.
Plus, očito je i SS dobio nalog da objavi, jer inače ne bi smjeli a njihova slika je drugačija, s linijama koje se ne poklapaju s ovim koji Hrgović nosi.
I koji klinac bi Hrgović uopšte probavao dres, osim da se fol da legitimitet leaku?
Odlična orkestracija, ali odbijam vjerovati. Ovo je zafrkancija, i to žestoka.
Quote me na dan kad budu službeno predstavljeni.
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Dres reprezentacije BiH
-
bordobijeli
- Kontakt:
Dres treba biti jednobojan ako je bijeli onda je bijeli ovo plavi rukavi nidje veze. Meni je puno ljepsi bijeli sto smo igrali kvalifikacije.
Ako imaš viška kila u ovom dresu ćeš izgledati kao qrac ali igrači će izgledati predobro
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Jeste, rekao si nam već.
Odbijam povjerovat da je ovaj zeljin dres s temua novi dres repke 
naprijed rejal
-
Radnicki1921
- Kontakt:
Ma ljudi ja ne kontam kako vi niste svjesni da ce i ovako i onako 95% raje uzet kopiju na pijaci, u bingu i sta ja znam. Veoma mali broj ce uzet original dres tako da profit savezu na dresu nece tolko profitirat. Preskupo je a kamoli jos ko je naumio uzeti sebi,zeni,djeci pa taj mora kredit podic da kupi originaleAlenHalilovic je napisao/la: ↑11 maj 2026, 22:22Razlikuje se malo taj dres koji je on objavio od ovoga.19vendetta87 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 22:03@bhfanatic14 je prvi objavio dres, i to na ovom forumu.AlenHalilovic je napisao/la: ↑11 maj 2026, 22:00Nekako nemogu vjerovati da je ovo zvanični gostujući dres.
Savez toliko sakrivo dres, kaže Stamboliću pogotovo zbog falsificiranja.
Najavio 25.05. otkrivanje dresa, da bi ga sportsport.ba sad prije reda i prije zvaničnog predstavljanje saveza otkrio, što znači da ce ga kinezi i turci staviti na tržište prije saveza prije 25.05.
Nema mi ovo ništa logike.
Crte su cijelom dužinom u jednoj boji. Plus, na njegovoj slici bio je bijeli krug umjesto natpisa Saveza, što lici na AI.
Ne mogu vjerovati da bi Sportsport.ba ušao u koštac sa Savezom i prije saveza, prije vremena i bez dozvole i dogovora objavio dres.
Pogotovo jer znamo da će zbog ovog otkrivanja savez izgubiti novac, jer će falsifikatori sada brzinski proizvesti dresove i najvjerojatnije stavit dres na tržište prije nego to uradi savez.
Nekako još uvijek ne mogu vjerovati da je ovo taj pravi dres. Moja teorija je da savez, u dogovoru sa Sportsport.ba, želi baciti udicu falsifikatorima, jer ako se upecaju i krenu u produkciju, to bi mogao biti veliki finansijski udarac za njih ako se ispostavi da to uopće nisu zvanični dresovi.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma nema šanse da bi se i Haris toliko brukao po emisijama, ima i on oči valjda, koliko god je loš dizajner. Odbijam vjerovati da je to to dok ne izađu službeno.JHam je napisao/la: ↑11 maj 2026, 23:01nece ti kinezi praviti dok ne izadje zvanicno, a cim izadje bit ce da se narucikosevodom je napisao/la: ↑11 maj 2026, 22:41Nakon detaljnije analize, 99% sam siguran da je ovo udica čisto da se falsifikatorske kompanije zalete ALL IN u proizvodnju, pa da im se ne isplati raditi pravi dizajn kad izađe.
I eto, lik navodno ima Hrgovićevu sliku cijelo vrijeme, ali je čekao zadnje dvije sedmice da je "leaka"? Nema smisla.
Plus, očito je i SS dobio nalog da objavi, jer inače ne bi smjeli a njihova slika je drugačija, s linijama koje se ne poklapaju s ovim koji Hrgović nosi.
I koji klinac bi Hrgović uopšte probavao dres, osim da se fol da legitimitet leaku?
Odlična orkestracija, ali odbijam vjerovati. Ovo je zafrkancija, i to žestoka.
Quote me na dan kad budu službeno predstavljeni.![]()
Top je, uzeo sam malom za tjelesni
meni je najace bilo kada dizajner rece trazili su da radim brzo, rekao sam da mi treba 15 dana najmanje, 14 dana nisam imao nista i onda sam sjeo i za 1 dan nacrtao dres:-)
Ako je ovo gore 'to', tako mu i dodje, malo listao svoj rad za zelju i nesto 'sklepao' na brzaka:-)
Ako je ovo gore 'to', tako mu i dodje, malo listao svoj rad za zelju i nesto 'sklepao' na brzaka:-)
-
19vendetta87
- Kontakt:
Bukvalno je uzeo ovaj gostujuci dres i korigovao linije u žutu boju.babino je napisao/la: ↑11 maj 2026, 23:39meni je najace bilo kada dizajner rece trazili su da radim brzo, rekao sam da mi treba 15 dana najmanje, 14 dana nisam imao nista i onda sam sjeo i za 1 dan nacrtao dres:-)

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Goalgetter
- Kontakt:
I ja sam bas bio skeptican kad sam cuo tu izjavu jucebabino je napisao/la: ↑11 maj 2026, 23:39meni je najace bilo kada dizajner rece trazili su da radim brzo, rekao sam da mi treba 15 dana najmanje, 14 dana nisam imao nista i onda sam sjeo i za 1 dan nacrtao dres:-)
Trenutno korisnika/ca: ajdekuci, AlenHalilovic, debug, Helemnejse, James1987, zeljooo13 i 28 gostiju.