I kad se ti vrati na forum. Baksuzluk donosis.
FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Slusaj balavi nabijem i tebe i sve ostale koji misle kao ti na neku stvar sa tom floskulom sujevjerja nadam se da sam bio jasan
Pravda za Tyson Furya
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Gdje si zalize bio protiv PSG NISIIII SE VIDIO TATA JE **** nesto se ne sjecam da si ovako probavao dalekomentne suteve protiv PSG I u ono malo situacija sto si imao a da simogao sutati hladno 
Pravda za Tyson Furya
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Jest Musiala propao
Evo momci poslusajte o necete se pokajati , odnedavno pratim i dobar je kanal poslusajte od početka do kraja u pitanju je rezime tekme sa PSG momci dobro rezonuju i objektivno kazuju.
[media]. [/media] mom
[media]. [/media] mom
Pravda za Tyson Furya
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Vidjelo se danas da su momci psihički pali, ali bitno je im je bilo pobijediti nakon tri utakmice bez pobjede.
Ubrig danas naš najbolji igrač, baš nas je spasio odličnim intervencijama i primjetila se njegova mirnoća sa loptom.Olise standardno,njegov maestralni potez. Mogao je čak biti i ubjedljiviji, Kane isto promašio penal.
Lako je biti general poslije bitke, ali nas je Musiala dobro unazadio sa svojim platnim ugovorom i raznoraznim klauzulama. Dobro je naplatio pobjedonosni gol iz 2023 godine. Nekako za ovaj naš stil koji preferiramo Gnabry je jednostavno dosta bolji. Vidjeti ćemo kako će to izgledati naredne sezone.
Još jedna u Bundesligi i finale na kraju protiv Sttutgarta
Ubrig danas naš najbolji igrač, baš nas je spasio odličnim intervencijama i primjetila se njegova mirnoća sa loptom.Olise standardno,njegov maestralni potez. Mogao je čak biti i ubjedljiviji, Kane isto promašio penal.
Lako je biti general poslije bitke, ali nas je Musiala dobro unazadio sa svojim platnim ugovorom i raznoraznim klauzulama. Dobro je naplatio pobjedonosni gol iz 2023 godine. Nekako za ovaj naš stil koji preferiramo Gnabry je jednostavno dosta bolji. Vidjeti ćemo kako će to izgledati naredne sezone.
Još jedna u Bundesligi i finale na kraju protiv Sttutgarta
https://www.youtube.com/@PortalBayern/shorts
neće da učita video, imate na ovom kanalu u shorts dole key mistakes Joao pineiro
Nisam imao vremena ranije da pišem, ali ovo što nama sudije rade je nevjerovatno i jako tužno. Zar je moguće kako mi ne znamo granicu postaviti, da nam sudije protiv ovih arapskih para bez tradicije ovako stanu na žulj. Pogledajte ovu kompilaciju gore, sve ključne odluke su bile protiv nas. prvi ovaj faul na Oliseu koga su svi očekivali, pa nam onda i dadnu gol iz te akcije jer niko nije očekivao da ovo neće svirati.
U ovom sudiji se tačno vidjelo nešto gnjilo, od početka utakmice, njegova pojava i pokreti su jako gnjili, pričaju sami za sebe koliko je bio pod utjecajem nekoga i da je bio pristrasan prema drugoj ekipi. Nikakvog kriterija ni pravde.
A ako ćemo već mak na konac, ako nije penal ruka Nevesa jer je lopta išla kontra od gola, onda nije ni penal Dejvisa u prvoj utakmici jer je lopta od tijela dirnula ruku, ako ćemo već držati pravila igre.
Jasni su naputci VARa, nema dizanja zastave dok akcija traje za offside, diže se zastavica kad igrač nije u opasnosti za protivnički gol. ova akacija Kanea je bila opasna i nipošto sudija nije smio reagovati, kasnije je linija pokazala da je situacija jako tijesna, moguće da nije offside.
Ruka mendesa najveća prevara ikada. itd. jako gorak okus ostaje nakon ovih utakmica gdje nas sudije pokradu. ne treba nimalo zanemariti psihološki efekat koji su ove dvije ruke ostavile na našu ekipu, navijače i cijelu atmosferu na stadionu. gubiš 0:1 jer sudija nije sviraao faul na Oliseu, a onda i za dvije ovakve očigledne situacije dobiješ kontra faul, nevjerovatno. tada se publika usredotočila na zviđdanje, a naši su izgubili momentum, i tek kad ga vraćaju krajem poluvremena, ovaj daje samo dvije minute i svira kraj, a trebalo je biti 5.
Još jedna stvar navijači cigani iz Francuske su unijeli pištaljke i na ovaj stadion, pištali pri svakom prijemu naših igrača, sramotno i nevjerovatno šta se dopušta. Krivo mi je jer je pobijedio ciganluk i nepravda ponovo.
Ne bih ja zamjerao našim igračima bilo šta, išlo ih je manje od noge ovu utakmicu, ali ostavili su srce na terenu svi, a koliko je ova ekipa kvalitetna i kvalitetnija od PSGa pokazuje da smo i na vrlo slabu našu igru debelo pokradeni da bi ovi cigani knap prošli dalje.
Sljedeću sezonu očekujem reprizu 2012-13, kad smo te 12 izgubili sve a igrali odlično. jednostavno smo imali momentum, a sad će to opet uz prava pojačanja gdje nam baš trebaju za širinu.
Jackson je najveći promašaj ikad, njegov transfer na 5 godina bi bio 80mil., a igrač od 80mil igra samo sporadične epizode u Bundesu. ovo što je on igrao ove sezone komotno, možda i bolje, je mogao Kusi Asare.
U finalu za Arsenal, da ovu djecu na sredini terena dobro izdegenči Deklan. Iako su i ovi puni nekakvog nesportskog ponašanja, ipak ovi patuljci iz Pariza ne zaslužuju drugu titulu zaredom.
I tužan je podatak da smo prvi na Uefinom keficijentu 5 godina, a u tom periodu imamo samo 2 polufinala i 3 četvrtine.
Svemu gor pobrojanom se mora dodati i faul na Dijazom nakon duplog sa Musialom na 16 gdje mu je igrac bas usao u putanju. Jos dva dana prije utakmice sam rekao da mi je cudno da su ga uopste razmatrali da sudi jer je Portugalac a 4 Portugalca igraju. U moje vrijeme bi dobio degenek da ga ni rodjena familija nebi prepoznala, a mozda bi ga neko i na vile nabio.
Nisam ništa pisao nakon utakmice jer me toliko mentalno istrošila da mi se ni SP ne bi gledalo da je počelo sredinom maja. Vama svaka čast što ste oštrili pera i tražili krivca.
Za pohvaliti je da mi, za razliku od ostatka foruma, najmanje pričamo o suđenju, ali sve ovo lagano prevršava svaku mjeru.
Istina je da u ovakvim utakmicama gdje su protivnici približno kvalitetni odlučuju sitnice i dnevna forma. Ipak su se desile velike sudijske greške u oba meča na našu štetu. Realno je priznati da su oni za nijansu bili bolji, ali ostaje gorčina da li bi došli do tog uspjeha da se sve ovo nije izdešavalo, da su igrali sa igračem manje, da su dobili penal ili nije sviran protiv njih. U ovom slučaju se ne može reći da su sitnice odlučile.
Koliko god su oni bolje postavljeni bili, neutralisali naš trojac u napadu, razoružali vezni red i zabili u samom početku gdje se stvara novi pritisak i mnoge stvari padaju u vodu, koje su ranije dogovorene.
Jeste nam sredina pojedena, jeste Olise izgubio 31 loptu, često i bezopasno izgledali bez neke dinamike koja nas je krasila cijelu sezonu. Nekako sam osjetio bespomoćnost kada ih nismo mogli pritisnuti zadnjih 20 minuta, gdje smo obično najjači, jer je ekipa psihofizicki iskazivala dominaciju i obično dolazila do preokreta. I dalje mislim da je gol ranije pao da bi dali zadnji atom snage da se stigne makar do produžetaka.
Tužna faca Kejna i prazan pogled dosta boli, jer njemu nije još puno prilika preostalo. Došlo mi je da bodrim Engleze na svjetskom samo radi njega, a to mi se nije desilo još od mundijala u Italiji '90e.
Za pohvaliti je da mi, za razliku od ostatka foruma, najmanje pričamo o suđenju, ali sve ovo lagano prevršava svaku mjeru.
Istina je da u ovakvim utakmicama gdje su protivnici približno kvalitetni odlučuju sitnice i dnevna forma. Ipak su se desile velike sudijske greške u oba meča na našu štetu. Realno je priznati da su oni za nijansu bili bolji, ali ostaje gorčina da li bi došli do tog uspjeha da se sve ovo nije izdešavalo, da su igrali sa igračem manje, da su dobili penal ili nije sviran protiv njih. U ovom slučaju se ne može reći da su sitnice odlučile.
Koliko god su oni bolje postavljeni bili, neutralisali naš trojac u napadu, razoružali vezni red i zabili u samom početku gdje se stvara novi pritisak i mnoge stvari padaju u vodu, koje su ranije dogovorene.
Jeste nam sredina pojedena, jeste Olise izgubio 31 loptu, često i bezopasno izgledali bez neke dinamike koja nas je krasila cijelu sezonu. Nekako sam osjetio bespomoćnost kada ih nismo mogli pritisnuti zadnjih 20 minuta, gdje smo obično najjači, jer je ekipa psihofizicki iskazivala dominaciju i obično dolazila do preokreta. I dalje mislim da je gol ranije pao da bi dali zadnji atom snage da se stigne makar do produžetaka.
Tužna faca Kejna i prazan pogled dosta boli, jer njemu nije još puno prilika preostalo. Došlo mi je da bodrim Engleze na svjetskom samo radi njega, a to mi se nije desilo još od mundijala u Italiji '90e.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
ko ovaj nas jup
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.