Ma bipolarni onanise na Jakira i 4231. Nemoj s njim raspravljati, bezze trosis vrijeme.rimljanin90 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 00:23Hajd molim te mi objasni kako uspjeh trenera drugog kluba umanjuje uspjeh drugog trenera u drugom klubu. Hajd molim te znaci
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Mislim, znam odavno da si malouman i retatlrdiran, to tvoji postovi govore. Covjek je vrhunski strucnjak, ovdje je pregazio ligu, nije eksperimente izvodio, ali uvijek su se nalazili pojedinci, koji su to ismijavali, ovdje na našoj temi, dok su veličati istovremeno ublehu od Zekica.rimljanin90 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 00:23Hajd molim te mi objasni kako uspjeh trenera drugog kluba umanjuje uspjeh drugog trenera u drugom klubu. Hajd molim te znaci
Penaldume, pitaj mater seljanku, možda ce ona razumjeti. Rodila je imbecila
Kaze Nemanja Bilbija na Sanelovom podkastu, da je 4 puta isao da podpise produzetak saradnje sanama i da nijedanput nije bilo na ugovoru ono sta se dogovori usmeno. I 4 put kaze pokusavali su al on vise nije htio i samo je otisao. Kaze maslo bilo IBRAKOVICEVO. Za nepovjerovat.
- napoleon72
- Kontakt:
Jos jace, spominje fornacije i neke "nebulozne eksperimente", a Jakirovic prosao dalje sa 343 formacijomrimljanin90 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 00:23Hajd molim te mi objasni kako uspjeh trenera drugog kluba umanjuje uspjeh drugog trenera u drugom klubu. Hajd molim te znaci
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
-
Sarajevo_BiH
- Kontakt:
Lucas J*** ti gdje sta imas, podvojena licnosti
napoleon72 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 07:38Jos jace, spominje fornacije i neke "nebulozne eksperimente", a Jakirovic prosao dalje sa 343 formacijomrimljanin90 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 00:23Hajd molim te mi objasni kako uspjeh trenera drugog kluba umanjuje uspjeh drugog trenera u drugom klubu. Hajd molim te znaci![]()
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Poslusajte od 33 minute. I onda ovdje neko brani Mirvica, Ajlu branili govori debili svi koji su protiv. Dobro mi postojimo ikako, cuj predlagala formaciju jer tako Bajern igra, motivacione govore na sastancima drzala, ma ovo je nevjerovatno Boga mi dragog, jeb.em ti Ismire sve sto imas.
https://www.youtube.com/live/Sco6n9k1Cu ... 4mCJy78Ahy
Ma vidi Napoleone, logično je, da kad odeš u takvu sredinu iz ove kaljuže, moraš implementirati i druge sisteme. Poenta je, da je čovjek ovdje prekucao, pokazao šta je dovoljno za osvojiti i pregaziti ovu ligu. Ali eto, ovdje je od pojedinaca bio ismijavan, dok su se uzdizali Zekići i slicne ublehe.napoleon72 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 07:38Jos jace, spominje fornacije i neke "nebulozne eksperimente", a Jakirovic prosao dalje sa 343 formacijomrimljanin90 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 00:23Hajd molim te mi objasni kako uspjeh trenera drugog kluba umanjuje uspjeh drugog trenera u drugom klubu. Hajd molim te znaci![]()
Pa ko ga ismijava, svi kazu da je najbolji trener ovde koji je bio.Lucas je napisao/la: ↑12 maj 2026, 08:58Ma vidi Napoleone, logično je, da kad odeš u takvu sredinu iz ove kaljuže, moraš implementirati i druge sisteme. Poenta je, da je čovjek ovdje prekucao, pokazao šta je dovoljno za osvojiti i pregaziti ovu ligu. Ali eto, ovdje je od pojedinaca bio ismijavan, dok su se uzdizali Zekići i slicne ublehe.napoleon72 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 07:38Jos jace, spominje fornacije i neke "nebulozne eksperimente", a Jakirovic prosao dalje sa 343 formacijomrimljanin90 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 00:23
Hajd molim te mi objasni kako uspjeh trenera drugog kluba umanjuje uspjeh drugog trenera u drugom klubu. Hajd molim te znaci![]()
Ovde samo ismijavaju tebe, jer je covjek upravo sinoc sa 3 nazad prosao a ti nisi ni pogledao utakmicu i govoris za 4 nazad
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Dobro mu govore u komentarima, gdje ovaj dođe tu trava ne raste. Nije kompetentan da priča o FK Sarajevo, kao niti jedan drugi kvaziskaut, menadžer, analitičar i slično.guadalupe je napisao/la: ↑12 maj 2026, 08:57Poslusajte od 33 minute. I onda ovdje neko brani Mirvica, Ajlu branili govori debili svi koji su protiv. Dobro mi postojimo ikako, cuj predlagala formaciju jer tako Bajern igra, motivacione govore na sastancima drzala, ma ovo je nevjerovatno Boga mi dragog, jeb.em ti Ismire sve sto imas.
O našem klubu ću prihvatiti kritike samo od bivših trenera i igrača koji su imali bitnu rolu u klubu, ovaj je ćuna od komarca.
Zar je uopste bitan on u ovome ko ga je.be, a zamisli da svi pocnu pricati sta je radila doticna i Ismir. Nevjerovatno da se odmah kontra puca i nesta brani, nadjes jedan komentar i odmah skrene sa teme, ubjedljivo najveci dusmani sami sebi.ErosViverosViv je napisao/la: ↑12 maj 2026, 09:27Dobro mu govore u komentarima, gdje ovaj dođe tu trava ne raste. Nije kompetentan da priča o FK Sarajevo, kao niti jedan drugi kvaziskaut, menadžer, analitičar i slično.guadalupe je napisao/la: ↑12 maj 2026, 08:57Poslusajte od 33 minute. I onda ovdje neko brani Mirvica, Ajlu branili govori debili svi koji su protiv. Dobro mi postojimo ikako, cuj predlagala formaciju jer tako Bajern igra, motivacione govore na sastancima drzala, ma ovo je nevjerovatno Boga mi dragog, jeb.em ti Ismire sve sto imas.
O našem klubu ću prihvatiti kritike samo od bivših trenera i igrača koji su imali bitnu rolu u klubu, ovaj je ćuna od komarca.
- napoleon72
- Kontakt:
Ko ga je ikad ismijavao? Najdominantnija titula ikad u ovoj ligi, pregazili Vicinog Borca 1:5, nas trpali gdje su stigli. Raja ismijava tebe jer mislis da je kljuc uspjeha i "dovoljno za pregazit ligu" postavit 4231. Sa Zekicem smo u 352 uzeli kup i odlicno igrali ligu, s obzirom na situaciju u savezu. Dosao Husref, postavio 4231 i osramotio se. Sad Mario opet igra 352 i uzeo je najvise bodova poslije Borca od tog trenutka. Formacija je slovo na papiru, igras ono s cim raspolazes, ne mozemo mi igrat 4231 kad imamo jedno i po krilo i bekove koji su defanzivno kar.ina. A nemamo mi strpljenja da damo treneru 5 godina da uspostavi svoj rezim i izgradi ekipu po mjeri za neki sistem.Lucas je napisao/la: ↑12 maj 2026, 08:58Ma vidi Napoleone, logično je, da kad odeš u takvu sredinu iz ove kaljuže, moraš implementirati i druge sisteme. Poenta je, da je čovjek ovdje prekucao, pokazao šta je dovoljno za osvojiti i pregaziti ovu ligu. Ali eto, ovdje je od pojedinaca bio ismijavan, dok su se uzdizali Zekići i slicne ublehe.napoleon72 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 07:38Jos jace, spominje fornacije i neke "nebulozne eksperimente", a Jakirovic prosao dalje sa 343 formacijomrimljanin90 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 00:23
Hajd molim te mi objasni kako uspjeh trenera drugog kluba umanjuje uspjeh drugog trenera u drugom klubu. Hajd molim te znaci![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
- ErosViverosViv
- Kontakt:
zato jer mi je pun kurrac ovakvih koji pjene po podcastima nakon što budu otjerani iz kluba u kojem nisu napravili nikakav rezultat, samo ga unazadili dovođenjem svojih igrača.guadalupe je napisao/la: ↑12 maj 2026, 09:30Zar je uopste bitan on u ovome ko ga je.be, a zamisli da svi pocnu pricati sta je radila doticna i Ismir. Nevjerovatno da se odmah kontra puca i nesta brani, nadjes jedan komentar i odmah skrene sa teme, ubjedljivo najveci dusmani sami sebi.ErosViverosViv je napisao/la: ↑12 maj 2026, 09:27Dobro mu govore u komentarima, gdje ovaj dođe tu trava ne raste. Nije kompetentan da priča o FK Sarajevo, kao niti jedan drugi kvaziskaut, menadžer, analitičar i slično.guadalupe je napisao/la: ↑12 maj 2026, 08:57Poslusajte od 33 minute. I onda ovdje neko brani Mirvica, Ajlu branili govori debili svi koji su protiv. Dobro mi postojimo ikako, cuj predlagala formaciju jer tako Bajern igra, motivacione govore na sastancima drzala, ma ovo je nevjerovatno Boga mi dragog, jeb.em ti Ismire sve sto imas.
Ovo sve sto on prica pricalo se i pisalo i ovdje na forumu, a i po gradu. I to sve od bivsih, trenutnih igraca i drugih uposlenika. Da puno strana je izasla ova prica, tako da je uvjeren sam sve cista istina.ErosViverosViv je napisao/la: ↑12 maj 2026, 10:26zato jer mi je pun kurrac ovakvih koji pjene po podcastima nakon što budu otjerani iz kluba u kojem nisu napravili nikakav rezultat, samo ga unazadili dovođenjem svojih igrača.guadalupe je napisao/la: ↑12 maj 2026, 09:30Zar je uopste bitan on u ovome ko ga je.be, a zamisli da svi pocnu pricati sta je radila doticna i Ismir. Nevjerovatno da se odmah kontra puca i nesta brani, nadjes jedan komentar i odmah skrene sa teme, ubjedljivo najveci dusmani sami sebi.ErosViverosViv je napisao/la: ↑12 maj 2026, 09:27
Dobro mu govore u komentarima, gdje ovaj dođe tu trava ne raste. Nije kompetentan da priča o FK Sarajevo, kao niti jedan drugi kvaziskaut, menadžer, analitičar i slično.
Zato im je.bem familiju cijelu, i Ismifu, retardiranom koji je doveo ovu kucku u klub i dao joj nerealne ovlasti i moc. A njoj posebno. Kucka neizuvljena i bolesna.
Selam za sve branioce lika i djela ova dva degenerike.
I
- FKS -
- muhamedhulk
- Kontakt:
pa jbt jel to zensko, stas dalje? referiram se na fudbal.
oduvijek je to bila muska igra, ne kazem da nema izuzetaka ali ajlic je primjer kako zensko nije za fudbala.
ok, sjedi u kancelariji, vodi cijeli nesportski dio ali u loptu se ne mijesaj. sad bi sa mamicem trebalo da je tako nekako...
oduvijek je to bila muska igra, ne kazem da nema izuzetaka ali ajlic je primjer kako zensko nije za fudbala.
ok, sjedi u kancelariji, vodi cijeli nesportski dio ali u loptu se ne mijesaj. sad bi sa mamicem trebalo da je tako nekako...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Koristim ovu priliku da im se sjetim najmilijih.guadalupe je napisao/la: ↑12 maj 2026, 08:57Poslusajte od 33 minute. I onda ovdje neko brani Mirvica, Ajlu branili govori debili svi koji su protiv. Dobro mi postojimo ikako, cuj predlagala formaciju jer tako Bajern igra, motivacione govore na sastancima drzala, ma ovo je nevjerovatno Boga mi dragog, jeb.em ti Ismire sve sto imas.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Jedan obični ublehaš koji je uzimao lovu a vidio Sarajeva nije, spominje tri prelazna roka i neke igrače i transfere a u to periodu kroz klub najviše prodefilovalo igrača u historiji. Frajer spominje transfer Bubanje već formiranog igrača, Jattu kojeg je opet taj nesposobni Laterme doveo, Gulija koji je došao prije te famozne skauting službe. Šta je to uradio za taj period?guadalupe je napisao/la: ↑12 maj 2026, 08:57Poslusajte od 33 minute. I onda ovdje neko brani Mirvica, Ajlu branili govori debili svi koji su protiv. Dobro mi postojimo ikako, cuj predlagala formaciju jer tako Bajern igra, motivacione govore na sastancima drzala, ma ovo je nevjerovatno Boga mi dragog, jeb.em ti Ismire sve sto imas.
Kad je toliki stručnjak što ne kaže za koga sad skautira i ko ga sad angažuje ili samo laprda na youtube. Isti kao svi kojima se zavrne "klupska pipa" , onda sve najgore, što nije to pričao kad se uzimala lova i tad je to bilo loše nego se pametnjaković sad sjetio kad više nema euričića iz šehera.
Nabijem ja sve njih na neku stvar i nek se gone u tri pi.zde materine.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Ne znam sto se on sad proziva, boli me briga i ko je i sta je i gdje radi ili ne radi
Prvi je muda imao i direktno javno prozvao ono sto su mahalske bile
Prvi je muda imao i direktno javno prozvao ono sto su mahalske bile
Al jesu ovdje ljudi glupi ili se prave, kao da je bitno kakav je on uopste gdje radi kako je radio, poatavljeno je samo da se vidi manji dio sta je mafijasica radila i sta joj je Homer dozvoljavao.
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, johntravolta123 i 30 gostiju.

.png)