Predsjednik i finansijer ...Devil je napisao/la:Neki dan se povela jedna prica na drugoj temi oko privatizacije FK Sarajevo gde su ljudi uporedjivali to sa Olimpicom.
U moru spama kakav obicno vlada na toj temi ostao sam uskracen za odgovor koji me zanima.
Sta je Gracic Olimpicu?![]()
Predsednik,finansijer ili vlasnik,neki kazu da je vlasnik ali mi to nesta nelogicno.
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Otprilike sam i mislio da je to,ali toj tamo temi su stalno potencirali da je Gracic vlasnik Olimpica,sto mislim da je zakonom u BIH jos uvek nemoguce.nime_tm87 je napisao/la:Predsjednik i finansijer ...Devil je napisao/la:Neki dan se povela jedna prica na drugoj temi oko privatizacije FK Sarajevo gde su ljudi uporedjivali to sa Olimpicom.
U moru spama kakav obicno vlada na toj temi ostao sam uskracen za odgovor koji me zanima.
Sta je Gracic Olimpicu?![]()
Predsednik,finansijer ili vlasnik,neki kazu da je vlasnik ali mi to nesta nelogicno.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Gracicu cigane odlazi iz svetinje 

[quote="lisander"]Gracicu cigane odlazi iz svetinje
[/q PROSTAKU,SELJACINO Kako te nije stid jos malo pa ce na fakultetu poceti da izucavaju novi predmet koji ce se zvati KAKO DA POSTANEM NIJAZ GRACIC,,,,,,,

- ZELJO MOJA
- Kontakt:
jos samo malo olimpiku treba do trece pozicije heheee i njanjare opet ostase prazni dzepova hehee
Tebi je on izgleda postao bozanstvo, ikona kojoj se molis. Da ti nije slucajno babopabizo je napisao/la:lisander je napisao/la:Gracicu cigane odlazi iz svetinje[/q PROSTAKU,SELJACINO Kako te nije stid jos malo pa ce na fakultetu poceti da izucavaju novi predmet koji ce se zvati KAKO DA POSTANEM NIJAZ GRACIC,,,,,,,

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Neka su vam omladinci otresli tulumbase 4 - 0 ... cestitke !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Šta misli te da li će Olimpic danas dobiti? Zrinjskom ništa ne treba dok se Olimipic bori za Evropu.
FEDERER= KLOC
Jedan je NIJAZ GRACIC-JEDAN JEDINIscorpion je napisao/la:Tebi je on izgleda postao bozanstvo, ikona kojoj se molis. Da ti nije slucajno babopabizo je napisao/la:lisander je napisao/la:Gracicu cigane odlazi iz svetinje[/q PROSTAKU,SELJACINO Kako te nije stid jos malo pa ce na fakultetu poceti da izucavaju novi predmet koji ce se zvati KAKO DA POSTANEM NIJAZ GRACIC,,,,,,,
![]()
![]()
Sta je ono crveno na sorcevima Olimpica,ocajno izgleda?

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Reklama nekaDevil je napisao/la:Sta je ono crveno na sorcevima Olimpica,ocajno izgleda?![]()

- KB-TM87
- Kontakt:
Na pranju pobojili 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Olimpic-Buducnost 1:1
Cestitam nam na bodu a vama na Fer-Play igri. Pokazali ste da ste ekipa s kojom se moze igrati.
Ako neko moze da napise nesto detaljnije o utakmici. Hvala
Cestitam nam na bodu a vama na Fer-Play igri. Pokazali ste da ste ekipa s kojom se moze igrati.
Ako neko moze da napise nesto detaljnije o utakmici. Hvala
1947!
- neutralan__
- Kontakt:
Izgleda mi protiv vas najvise osvojismo bodova.Nego hvala vam na postenoj igri,ako je neko od Vukova bio na utakmici,ako moze da napise nesto detaljnije o utakmici,koje bio najbolji,posjeta...
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
kakvi crni Vukovineutralan__ je napisao/la:Izgleda mi protiv vas najvise osvojismo bodova.Nego hvala vam na postenoj igri,ako je neko od Vukova bio na utakmici,ako moze da napise nesto detaljnije o utakmici,koje bio najbolji,posjeta...

- neutralan__
- Kontakt:
Tako im tepaju.nane58 je napisao/la:kakvi crni Vukovineutralan__ je napisao/la:Izgleda mi protiv vas najvise osvojismo bodova.Nego hvala vam na postenoj igri,ako je neko od Vukova bio na utakmici,ako moze da napise nesto detaljnije o utakmici,koje bio najbolji,posjeta...![]()
![]()

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
E moj Čala i Graciću živite da nama uzmete bodove a Budućnost ne možete pobjediti. Tako vam i treba kad ste jadni !
U novi boj ...
Čuj jadni, jer su bolji.
Bolje da si na svojoj temi napisao "Budućnost može, a mi ne."

jedan i jedini pusi nam ga svima jelde pabizo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.