Haris Hajradinović

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

NerminFatic
Kontakt:

Re: Haris Hajradinović

Post Postao/la NerminFatic » 10 maj 2026, 23:59

Zar ima obraza reci “ja sam spreman za SP a na Savezu je odluka”, a nema meca 7 mjeseci!? :shock:

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 11 maj 2026, 00:09

Hajradinović je baš **** svjetskog kova. Bukvalno prototip karaktera kakav ne treba ovoj reprezentaciji. Spreman na sve zbog lične promocije, daleko od nekog timskog igrača, a i generalno umišljen da vrijedi mnogo više nego što zaista vrijedi. Ipak, ima solidne veze, pa je to vjerovatno razlog što do sad nije zakuhao sa stručnim štabom i što se još drži tu (pri tome ne mislim na relacije s drugim igračima, to je ok, nego relacije izvan ekipe).

Ja shvatam želju da se ide na SP, jedinstvena prilika. Međutim, ako ima imalo čojstva u njemu, neka zamoli da ga prijave ko člana stručnog štaba, ko moralistu, ko neki drugi klinac, a nema potrebe da zauzima mjesto nekome iako ne može potrčati.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 11 maj 2026, 00:11

Sramota ce biti ako ovaj lik dobije poziv. Nicim ga nije zasluzio, osim sto je Dzekin jaran. Nadam se da Barba i ekipa nece pasti na to kao 2014 sa Ibricicem sto je bilo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 11 maj 2026, 00:11

NerminFatic je napisao/la:
10 maj 2026, 23:59
Zar ima obraza reci “ja sam spreman za SP a na Savezu je odluka”, a nema meca 7 mjeseci!? :shock:
Pa sta bi ti rekao? ”Nisam spreman, yebes SP”. :rol:

SP je kruna karijere za puno igraca i naravno da svak hoce da bude putnik, jos je Haris igrao u ciklusu i imao neku ulogu koliko toliko prije povrede :)

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 11 maj 2026, 00:13

DamirT je napisao/la:
11 maj 2026, 00:11
Sramota ce biti ako ovaj lik dobije poziv. Nicim ga nije zasluzio, osim sto je Dzekin jaran. Nadam se da Barba i ekipa nece pasti na to kao 2014 sa Ibricicem sto je bilo.
Al ako smo iskreni, jest igrao solidno u pocteku ciklusa. Bio je valjda standardni prvih par tekmi? Mozda grijesim, ali sjecam se asistencije Demirovicu protiv Kipra kuci, to nam je donjelo tri boda, znaci opet je nesto uradio ;) Znaci nije samo ”Dzekin jaran”.

Mislim da opet treba da ide ako je spreman prije nekog sto nikako nije igrao :) Sad kakav je on kao osoba ili ta prica oko zene, ne znam.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 11 maj 2026, 00:15

A sta treba da kaze, "redovan sam clan reprezentacije od dolaska Barbareza, ali nemojte me zvati na SP, neka ide neko drugo umjesto mene"?

Pa Hirosa iz Borca da pitaju, reci ce isto da je spreman i da bi mogao pomoci reprezentaciji u veznom redu...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 11 maj 2026, 00:16

19vendetta87 je napisao/la:
11 maj 2026, 00:15
A sta treba da kaze, "redovan sam clan reprezentacije od dolaska Barbareza, ali nemojte me zvati na SP, neka ide neko drugo umjesto mene"?

Pa Hirosa iz Borca da pitaju, reci ce isto da je spreman i da bi mogao pomoci reprezentaciji u veznom redu...
Mene da pitaju ja bi rekao da treniram dan i noc i sve cu dati da perem kopacke ako nista, a kamal kad Haris dobije to pitanje :rol:

MehofromTurinja
Kontakt:

Post Postao/la MehofromTurinja » 11 maj 2026, 00:36

Pakaš :kafa:

Sreca nasa nije ga bilo u penal seriji, ovaj je protiv Irske promasio penal i nismo otisli na EP :kafa:

MehofromTurinja
Kontakt:

Post Postao/la MehofromTurinja » 11 maj 2026, 00:38

DamirT je napisao/la:
Ibrica je igrao ( valjo bi nam sada Ibrica u veznom redu), zaslužio SP kroz sve partije kroz mld rep pa ranije Cire :kafa: a jok igrao je Tino Sven Susic i Anel Hadzic 2014 SP :kafa: to Dzeko kriv.

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 11 maj 2026, 02:24

Edincapitano je napisao/la:
11 maj 2026, 00:13
DamirT je napisao/la:
Al ako smo iskreni, jest igrao solidno u pocteku ciklusa. Bio je valjda standardni prvih par tekmi? Mozda grijesim, ali sjecam se asistencije Demirovicu protiv Kipra kuci, to nam je donjelo tri boda, znaci opet je nesto uradio ;) Znaci nije samo ”Dzekin jaran”.

Mislim da opet treba da ide ako je spreman prije nekog sto nikako nije igrao :) Sad kakav je on kao osoba ili ta prica oko zene, ne znam.
Hajradinović ima samo propagandu i ništa više. Prvo, nije spreman. Biće u vrijeme SP 9 mjeseci bez utakmice. Da je Messi, takvog igrača ne zoveš.

Čovjek koji je kao 10-ka, kreativac, lepršavo igra, u 16 nastupa za repki ima 2 gola i 3 asistencije. I sve to se sveli ja utakmice Lihtenštajn, Luksemburg, Kipar.

A i ne može se reći da ista previše bitno učestvovao u kvalifikacijama. Ok, protiv Kipra ta tema i San Marino bez učinka (onaj užas u Zenici). Protiv Rumunije i Austrije bio klupiran.

Opet ponavljam, nije stvar uopšte "Džekin jaran", jer je Hajradinović ko Hajradinović Džeki nevažan. On preko familije, menadžera ima jake relacije gdje će doći i do stručnog štaba, pa je dalje pitanje.

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 11 maj 2026, 03:37

Ni meni nikad nije legao kao čovjek iz nekog razloga slušajući njegove izjave, ali možda i griješim jer ga lično ne poznajem. Uglavnom, totalno nebitno koliko je Haris Hajradinović simpatičan meni i cijeloj forumskoj brigadi. Npr. uradio je odličan potez kada se izvinuo selektoru zbog onih gluposti supruge, što se mora istaći.

Eh sada, dva su jasna razloga što on ne treba biti na spisku sutra. Prvi je taj što nema utakmice od 28. septembra 2025. godine, a niti će imati ništa do toga. Drugi je da se on profilom više ne uklapa u reprezentaciju.

Jednostavno je smiješno zvati nekoga ko nema takmičarskog fudbala u nogama već 7-8 mjeseci. Razumio bih da je npr. Kolašinac u pitanju, ipak bi bila riječ o momku koji cijelu karijeru igra na odličnom nivou, koji je na kraju krajeva dao doprinos reprezentaciji i logika nalaže da takvog igrača zoveš jer niti imaš boljih opcija od njega niti ima smisla da izostaviš nekoga ko je besprijekorno u reprezentaciji već 10tak godina bez Mundijala. Ne znam čime nas je Haris Hajradinović zadužio toliko da ima takve beneficije.

Druga stvar, kada kažem da se ne uklapa profilom, to znači da fakat nema mjesta u 4-4-2 koju igramo već 7-8 utakmica. Niti može igrati centralnog veznjaka, niti može odigrati na krilu. Mislim može on odigrati, ali će izgledati kao potpuni amater kada je igrao protiv San Marina 3 poluvremena gdje ni protiv amatera nije uspio napraviti razliku na terenu na toj poziciji. On je klasična desetka koju više ne koristimo i to je to.

Njemu na ruku može ići to što je Barbin vojnik od početka mandata, baš kao i Mujakić, a to Barbarez sigurno cijeni. Spominjao je više puta da su se jedva skupili za junske utakmice 2024. godine, a obojica su bili tu. Koliko je on bitan za atmosferu, kakav je po hijerarhijskoj strukturi i koliko fakat znači njegovo prisustvo u ekipi, te stvari ne znamo.

Ja ga lično ne bih zvao jer bi samo zauzimao mjesto nekome ko fakat može pomoći (npr. još jednom beku iz Sturma da dobijemo na širini ekipe na tim pozicijama), ali shvatit ću i ako ga pozove najviše zbog nefudbalskih razloga. Fudbalski po onome što je i on prikazao u reprezentaciji na krilu i onome što su prikazali Kerim, Esmir i Amar, ne može s njima u isti saf, pa bi došao kao turista ili Ibričić u Brazilu. Za mene je svakako ideja da on igra krilo u nekim tekmama glupost, a sjećam se da je Barbarez kod Ganibegovića životom branio tvrdnju da on igra u Kasimpaši desno krilo. :mrgreen:

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 11 maj 2026, 08:45

Nema logike zvati igraca koji ne igra vec 7-8 mjeseci. Bice vremena za Hajradinovica kad se oporavi i zaigra, ovako bi nam bio beskoristan, sluzio bi ko maskota na SP. A tu je vec Mahmic koji je u odlicnoj formi i medju najboljim igracima Ceske lige na svojoj poziciji.. Ovdje je situacija potpuno jasna!

aezakmi
Kontakt:

Post Postao/la aezakmi » 11 maj 2026, 09:00

A šta nam to Haris Hajradinović može donijeti? Šta je ikad mogao donijeti?

RightBack
Kontakt:

Post Postao/la RightBack » 11 maj 2026, 15:24

Dzaba svi intervjui, ni Dzeko nije mogao srediti poziv :kafa: cekamo zenu da se oglasi :kafa:

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 11 maj 2026, 15:44

Potpuno zasluzen izostanak i nadam se nakon Sp potpuni embargo za igrace iz turskih Agdasporova.
Treba traziti krivca u svom klubu koji ga haman zdravog nije prijavio za drugi dio sezone :tokralju:

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 11 maj 2026, 15:45

ovog sam nekad i gotovio dok ne ozeni onu iz Srebrenika
e tu mu je kraj bio
a i dokazala je to svojim objavama
Nadam se da je svoje odigro za repku

Cauchy23
Kontakt:

Post Postao/la Cauchy23 » 12 maj 2026, 00:12

Scholl je napisao/la:
11 maj 2026, 15:45
ovog sam nekad i gotovio dok ne ozeni onu iz Srebrenika
e tu mu je kraj bio
a i dokazala je to svojim objavama
Nadam se da je svoje odigro za repku
Momak je prva liga, velika steta sto nije na spisku. A i supruga mu je o sebi pri sebi! Realno, velika steta!

RightBack
Kontakt:

Post Postao/la RightBack » 12 maj 2026, 11:51

slika
Šta li frizer repke porucuje ovim storijem? :think: Nadam se da ce Barba reagovat na ovo i da vise nece sisat igrace :kafa: :mrgreen:

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 12 maj 2026, 12:02

RightBack je napisao/la:
12 maj 2026, 11:51
Šta li frizer repke porucuje ovim storijem? :think: Nadam se da ce Barba reagovat na ovo i da vise nece sisat igrace :kafa: :mrgreen:
Ja sam očekivao i veću kuknjavu Hajradinovića, kroz razno-razne kanale, novinarske, jaranske, svašta nešto.
Doduše, ima još vremena za to :)

RightBack
Kontakt:

Post Postao/la RightBack » 12 maj 2026, 12:11

zaostrog je napisao/la:
12 maj 2026, 12:02
RightBack je napisao/la:
12 maj 2026, 11:51
Ja sam očekivao i veću kuknjavu Hajradinovića, kroz razno-razne kanale, novinarske, jaranske, svašta nešto.
Doduše, ima još vremena za to :)
I ja sam ocekivao. Ne znam dal su mu se braca sta oglasavala..al ima jos vremena sto kazes, svasta je moguce :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: meecko i 30 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []