Euroliga 2025/26
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Euroliga 2025/26
Da je bio trener Zvezde bio bi najodvratnija osoba u košarci decenijama unazad
Meni je otkad znam za njega odvratan
Meni je otkad znam za njega odvratan
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Jesmo vala, sve prognoze smo profulali,totalno
A bio sam uvjeren da ce ih uzeti na pritisak i atmosferu OAKE. Koja tragedija,imas f4 u svojoj dvorani,imas dvije gostujuce pobjede i zijanis dvije kuci. Uzmu li Valenciu u petoj,uzimaju i f4 

Nesto kao Real-Partizan. Imao Partizan 2 mec lopte kod kuce i obje popusili, mada je tad vjerovatno na navijace uticalo i ono u Ribnikaru.Mocvara1991 je napisao/la: ↑08 maj 2026, 22:30Jesmo vala, sve prognoze smo profulali,totalnoA bio sam uvjeren da ce ih uzeti na pritisak i atmosferu OAKE. Koja tragedija,imas f4 u svojoj dvorani,imas dvije gostujuce pobjede i zijanis dvije kuci. Uzmu li Valenciu u petoj,uzimaju i f4
![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Da nije bilo onih suspenzija igraca mozda bi ih Partizan i uzeo. Ali ja nekako u petoj utakmici opet vise sanse dajem Pao nego Valensiji,bez obzira na sve.DamirT je napisao/la: ↑08 maj 2026, 22:33Nesto kao Real-Partizan. Imao Partizan 2 mec lopte kod kuce i obje popusili, mada je tad vjerovatno na navijace uticalo i ono u Ribnikaru.Mocvara1991 je napisao/la: ↑08 maj 2026, 22:30Jesmo vala, sve prognoze smo profulali,totalnoA bio sam uvjeren da ce ih uzeti na pritisak i atmosferu OAKE. Koja tragedija,imas f4 u svojoj dvorani,imas dvije gostujuce pobjede i zijanis dvije kuci. Uzmu li Valenciu u petoj,uzimaju i f4
![]()
Gospodin, za razliku od turskog smrada Atamana
Mislim da 99% evropske košarkaške publike sutra podržava Valenciu protiv turskog firauna 
Sličnog sam mišljenja
Former EuroLeague MVP and champion, Jan Vesely, announced that he WILL RETIRE at THE END OF THE SEASON
"After many unforgettable years, the time has come to close the chapter of my basketball journey.
From Belgrade to Istanbul and to Barcelona I was privileged with countless battles, outstanding teammates, coaches, most loyal fans, many victories and tough losses, a whirlwind of emotions and a collection of memories that will stay with me forever.
I gave everything I had to this game, and it gave me even more in return. I leave with gratitude and pride.
We still have 2 more months to fight in the ACB League, and my full focus remains there until the very last game.
And as of September, see you from the stands!"
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Shategabri
- Kontakt:
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne pamtim kad sam gledao da neka ekipa u Euroligi igra ovako dobru kosarku na oba kraja parketa kao ova Valencia, a da nije na cistu snagu ili cinjenicu da je roster prepun velikih zvijezda za evropske prilike.
Ovo je osvjezenje za evropsku kosarku.Pace and space u napadu, sto znaci mnogo ritma, a odbrana toliko pokretljiva da ako igras post up, upadas u njihovu zamku.Nesto slicno sto OKC u NBAu radi svojim protivnicima u odbrani.Fantasticno zaista od Valencie.
Navijam i da prodju veceras i da uzmu Euroligu.
Ovo je osvjezenje za evropsku kosarku.Pace and space u napadu, sto znaci mnogo ritma, a odbrana toliko pokretljiva da ako igras post up, upadas u njihovu zamku.Nesto slicno sto OKC u NBAu radi svojim protivnicima u odbrani.Fantasticno zaista od Valencie.
Navijam i da prodju veceras i da uzmu Euroligu.
- VensanKasel
- Kontakt:
Kad bi smanjili divljanje sa trojkama , davno bi završili posao . Razliku su napravili sa kontrama , ali jok šajbaj iz svih pozicija , ko stigne ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Upravo zbog toga i jesu uspjesni.To je taj ritam i stil igre.Imaju i razloga za takvu igru, jer su skoro svi dobri suteri.VensanKasel je napisao/la: ↑13 maj 2026, 22:17Kad bi smanjili divljanje sa trojkama , davno bi završili posao . Razliku su napravili sa kontrama , ali jok šajbaj iz svih pozicija , ko stigne ...
Dovidjenja cigani.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Još malo i najodvratniji trener ispada,još samo malo
Lijep je osjećaj znati da je Valencia pobijedila
Najbolja vijest sedmice da je ova ciganija ispala
- Shategabri
- Kontakt:
Koliko su ove sezone ulupali para u ovaj tim i na kraju nista.Jos ako im Olyimpiakos u OAKI digne trofej,kolektivno samoubistvo 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- VensanKasel
- Kontakt:
Upravo zbog toga su bili na 0:2 kući na korak do ispadanja . Čovječe pojeli su u prvom poluvremenu Panathinaikos odbrambeno , ostavili na 23 poena a bilo samo 12 razlike i ta razlika je bilo zbog kontri .NEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 maj 2026, 22:29Upravo zbog toga i jesu uspjesni.To je taj ritam i stil igre.Imaju i razloga za takvu igru, jer su skoro svi dobri suteri.VensanKasel je napisao/la: ↑13 maj 2026, 22:17Kad bi smanjili divljanje sa trojkama , davno bi završili posao . Razliku su napravili sa kontrama , ali jok šajbaj iz svih pozicija , ko stigne ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.