Nek smo u necemu prviBosna i Hercegovina je prva na svetu objavila spisak igrača koji idu na Svetsko prvenstvo!
I to konačan!
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine na SP 2026
Re: Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine na SP 2026
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ocekivan spisak drago mi je da je i Amir tu .
Proci grupu realan cilj , odličan potez sto su odmah odabrali 26 , zavrsena odmah prica nema tenzija ko ide ko ne ide ni nagadjanja , realno to bi svima nervozu donijelo jer te koji bi otpali sigurno nebi bili sretni i to je odma losa energija u timu.

Proci grupu realan cilj , odličan potez sto su odmah odabrali 26 , zavrsena odmah prica nema tenzija ko ide ko ne ide ni nagadjanja , realno to bi svima nervozu donijelo jer te koji bi otpali sigurno nebi bili sretni i to je odma losa energija u timu.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 11 maj 2026, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
Možda protiv Katara ako budemo imali 4 bobe ili kojim slučajem 6 boba, svakako je neko od njih dvojice tu samo da popuni broj, vjerovatno obaDamirT je napisao/la: ↑11 maj 2026, 17:14Ma i ne treba nam vise napadaca svakako. Vjerovatno ce samo i vodeca trojka zaigrati u napadu. Bazdar i Lukic dabogda da udju 5 sekundi.CAZIN je napisao/la: ↑11 maj 2026, 17:13Imam neki osjećaj ako se desi problem usred utakmice sa nekom bekovskom pozicijom da će Sergej mjenjati formaciju odmah u 3 nazad i tako vjerovatno će neko grati na poziciji wingbeka iako mu yo neće biti prirodna pozicija. Isto mi je čudno što je pozvao 5 napadača a na pretpozivima nema nijednog tako da ako se neko od povrijedi volio bih vidjeti poziv Gazibegoviću, iako je Karić prirodno lijevi bek Gazibegović ipak podjednako može odigrati na pozicije oba beka.
Možda Lukić/Baždar odluče neku utakmicu u knockout fazi nikad ne znaš
zadnji smo objavili base camp, zadnji cemo pokazati dres, ali zato prvi objavljujemo spisak
to je prva klasa od barbareza, što bi zavlačio neke ljude i davao im lažnu nadu …. nema nikkvog razloga za to … elem bravo
Početak priprema je zakazan za 23. maj. u Sarajevu.
Određeni broj reprezentativaca propustit će start priprema, a Ivana Šunjića ne bi trebalo biti ni na meču sa Sjevernom Makedonijom.
U Berlinu se 23. maja igra finale DFB Pokala između Bayerna i Stuttgarta pa će se tako Ermedin Demirović Zmajevima priključiti 25. maja.
Slična situacija čeka i Jovu Lukića budući da Universitatea Cluj 23. maja igra posljednji meč rumunskog prvenstva portiv Dinamo Bucurestija.
Na dan okupljanja klupske obaveze imat će i Samed Baždar budući da Jagiellonija igra posljednje kolo poljskog prvenstva protiv Zaglebie Lubin.
Na startu okupljanja neće biti ni Amara Memića pošto Viktoria Plzen 24. maja gostuje Slaviji u prvenstvu Češke.
Ivan Šunjić, jedan od ključnih igrača reprezentacije, prema svemu sudeći propustit će kompletne pripreme u BiH pa čak i duel sa Sjevernom Makedonijom jer se 29. maja igra finale Kupa Kipra Apollon - Pafos.
Preostaje da se vidi da li će Savez tražiti poštedu za Šunjića te dozvolu od Pafosa da veznjaka oslobodi klupskih obaveza.
Start priprema bi mogao propustiti i Nikola Vasilj budući da postoji mogućnost da St. Pauli bude igrao razigravanje za ostanak u Bundesligi.
-
19vendetta87
- Kontakt:
I ovako je narod protiv poziva za Bazdara i Lukica, sta bi tek bilo da je pozvan igrac Borca koji prosjecno igra 10 minuta u plbih...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Narod je mnogo bitan19vendetta87 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 12:35I ovako je narod protiv poziva za Bazdara i Lukica, sta bi tek bilo da je pozvan igrac Borca koji prosjecno igra 10 minuta u plbih...
Baždar doslovno zvan na svako okupljanje od kako je dio reprezentacije. U grupi nije igrao samo protiv Kipra u gostima.
Ovaj video predstavljanja je veliki hit, vidim po svijetu se dijeli. Ne vjerujem da smo prvi, ali je opet vrhunsko i viralno. 
- Beduin
- Kontakt:
Kako nece biti konacan kad i nemamo vise igraca.
Nemamo mi bazu kao Francuska ili Spanija npr.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nego ko je ovaj na početku sa kaficom?
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Joooj sjecate se ove legende:
Zemljo moja jedinaaaa od Mandže i Edinaaaa, tebe volim ja...
Zemljo moja jedinaaaa od Mandže i Edinaaaa, tebe volim ja...
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Kako je lijepo prošao i pozitivno vidjeti kada se korektno skroji spisak i upotpuni igračima koji su neophodni, ali koji su i najviše doprinijeli odlasku reprezentacije na Svjetsko prvenstvo.
Sjetimo se da su bez poziva u Brazil ostali Ervin Zukanović(koji jd nekada znao igrati i na lijevom beku), zatim Adnan Zahirović, a otišle vedete A.Hadžic, T.S.Sušič, a može se spomenuti i S.Ibričić.
Uz ovakav pošten pristup i pozitivnu energiju, ukoliko nas sreća bude pratila možemo se nadati i vjerovati čvrsto u pozitivne rezultate
Sjetimo se da su bez poziva u Brazil ostali Ervin Zukanović(koji jd nekada znao igrati i na lijevom beku), zatim Adnan Zahirović, a otišle vedete A.Hadžic, T.S.Sušič, a može se spomenuti i S.Ibričić.
Uz ovakav pošten pristup i pozitivnu energiju, ukoliko nas sreća bude pratila možemo se nadati i vjerovati čvrsto u pozitivne rezultate
Jucer.gledam kako mi ovo SP otvaramo protiv Kanade.
Kako to, ako Meksiko dan prije igra protiv J Koreje il koga vec?
Kako to, ako Meksiko dan prije igra protiv J Koreje il koga vec?
Bit ce otvaranje za svaku zemlju koja je domacin.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Na Ibricicu ne mogu zamjeriti Susicu. Ipak je u to vrijeme fino igrao. Ko se sjeca, on je kod Cire beka igrao. U to vrijeme na sredini terena fakat je bila konkurencija u vidu Misimovica, Pjanica, Medunjanina, Rahimica. Za Hadzica se i ne sjecam.Slobodanpad1945 je napisao/la: ↑13 maj 2026, 22:20Kako je lijepo prošao i pozitivno vidjeti kada se korektno skroji spisak i upotpuni igračima koji su neophodni, ali koji su i najviše doprinijeli odlasku reprezentacije na Svjetsko prvenstvo.
Al da je Zukanovic dozivio neviđenu nepravdu, dokaz je Susiceva trenerska karijera poslije toga. Odnosno, zavrsio je svoje kao trener.
Bukvalno ukradena ideja od DFBa za Euro 2024.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Sogandolma21, Uknaac i 7 gostiju.