FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima jedna dobra stara narodna recenica ”Nije bitno sta se prica nego ko prica”
Ovaj lik je uhljeb teski bio i klubu i kad su ga otjerali jer nista nije radio a lova redovna bila odlucio kao da se ispovjeda po yt. Ko sto neko rece iznad, sto ne prica gdje radi kakve je talente otkrio itd. Nemoj mi pricat o ”talentima” i igracima koje si doveo kad su to vec ostvareni igraci bili.
Ovaj lik je uhljeb teski bio i klubu i kad su ga otjerali jer nista nije radio a lova redovna bila odlucio kao da se ispovjeda po yt. Ko sto neko rece iznad, sto ne prica gdje radi kakve je talente otkrio itd. Nemoj mi pricat o ”talentima” i igracima koje si doveo kad su to vec ostvareni igraci bili.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Neofirno se Mirvic brani i dalje na ovoj temi
Cuj govorila treneru zasto ne igras 4-2-3-1 kao Bayern.

Cuj govorila treneru zasto ne igras 4-2-3-1 kao Bayern.
"Meni se čini da je sve to krenulo zbog ega predsjednikove savjetnice koja je bila isključena iz svih poslovnih odluka vezanih za transfere od strane sportskog direktora Mathiasa Lettermea, što je i normalno. On je bio dosta povezan sa skauting departmentom, dosta nam je vjerovao", rekao je Korda i nastavio:
"Mislim da je ona dosta tome tu kumovala jer se počela miješati u politiku kluba, u medijima su se počele pojavljivati stvari koje je ona prigovarala sportskom direktoru, iste te riječi su se čule kroz tekst sportskog novinara. To mi je bilo suludo da neko iz kluba 'buši' drugu osobu iz kluba kroz medije. Koliko je to daleko sezalo, govori i to da je u hrvatskim medijima izašao tekst kako ona ima veliki nogometni 'know-how' i to nekakvo bildanje imidža, a 'ispod haube' je osoba koja narušava atmosferu unutar kluba i koja svojim potezima dosta negativno utječe na strukturu unutar kluba.
To njeno odmicanje od cijele sportske politike je utjecalo na njen ego pa je osnovala paralelni scouting department. To je bila suluda struktura u klubu, ne znam kako je sada tamo. Zoran Mamić je preuzeo uzde i sad koliko on njoj vjeruje ili ne... Ona ima dosta veliko mišljenje o sebi, možda i najveći nesrazmjer kvalitete rada i mišljenja o sebi u nogometu s kojim sam se sreo", kazao je Korda, te je naveo i jedan primjer za to.
"Spomenuta je prigovarala treneru zašto ne igra formaciju 4-2-3-1 jer tako igra Bayern, pa treba i Sarajevo".
Korda je otkrio i da je dobio mail u kojem mu Sarajevo uručuje otkaz dva mjeseca nakon što ga je on podnio.
"Ja gledam u mail, ono: 'Koji vrag?'. I ja sam im odgovorio: 'OK, za vašu informaciju ja sam dao otkaz tad i tad, ali kad ste se već javili, dužni ste mi platu iz tog i tog mjeseca...'. Nisu više odgovarali", ispričao je Korda.
-
roccosiffredi
- Kontakt:
Monty Python od kluba 
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Pa ako trenutni igrač priča o tim stvarima onda on u istoj mjeri uništava klub ko i Ismir. Od takvih i kreću priče o kašnjenju plata i svakoj negativnoj priči, dok uzimaju po 25k mjesečno i ne daju apsolutno nikav doprinos na terenu, a pri raskidu ugovora prvi su u redu za tužbu.Hajdeee je napisao/la: ↑12 maj 2026, 10:49Ovo sve sto on prica pricalo se i pisalo i ovdje na forumu, a i po gradu. I to sve od bivsih, trenutnih igraca i drugih uposlenika. Da puno strana je izasla ova prica, tako da je uvjeren sam sve cista istina.ErosViverosViv je napisao/la: ↑12 maj 2026, 10:26zato jer mi je pun kurrac ovakvih koji pjene po podcastima nakon što budu otjerani iz kluba u kojem nisu napravili nikakav rezultat, samo ga unazadili dovođenjem svojih igrača.
Zato im je.bem familiju cijelu, i Ismifu, retardiranom koji je doveo ovu kucku u klub i dao joj nerealne ovlasti i moc. A njoj posebno. Kucka neizuvljena i bolesna.
Selam za sve branioce lika i djela ova dva degenerike.
I
Ne znam samo ko je bio spriječen da barem jednom u zadnih 12 godina otkupi barem 10% prava od Tana, Nama i Ismira i odvede naš klub u ligu prvaka.
Čim se prvi zainteresovani javi, ja ću iste minute tjerati trenutnog vlasnika.
Vi ako mislite da će s nekim novim vlasnikom biti med i mlijeko i da neće biti još 50 ayli, blago vama.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ljudi ne idu na utakmice ti pričaš o nekom ulaganju, isto kao i ovi bilmezi ovde Koševa ne vide očima al kad treba napisati jedan dubokoumni ili satakstični post tu su u prvom redu.ErosViverosViv je napisao/la: ↑12 maj 2026, 12:13Pa ako trenutni igrač priča o tim stvarima onda on u istoj mjeri uništava klub ko i Ismir. Od takvih i kreću priče o kašnjenju plata i svakoj negativnoj priči, dok uzimaju po 25k mjesečno i ne daju apsolutno nikav doprinos na terenu, a pri raskidu ugovora prvi su u redu za tužbu.Hajdeee je napisao/la: ↑12 maj 2026, 10:49Ovo sve sto on prica pricalo se i pisalo i ovdje na forumu, a i po gradu. I to sve od bivsih, trenutnih igraca i drugih uposlenika. Da puno strana je izasla ova prica, tako da je uvjeren sam sve cista istina.ErosViverosViv je napisao/la: ↑12 maj 2026, 10:26
zato jer mi je pun kurrac ovakvih koji pjene po podcastima nakon što budu otjerani iz kluba u kojem nisu napravili nikakav rezultat, samo ga unazadili dovođenjem svojih igrača.
Zato im je.bem familiju cijelu, i Ismifu, retardiranom koji je doveo ovu kucku u klub i dao joj nerealne ovlasti i moc. A njoj posebno. Kucka neizuvljena i bolesna.
Selam za sve branioce lika i djela ova dva degenerike.
I
Ne znam samo ko je bio spriječen da barem jednom u zadnih 12 godina otkupi barem 10% prava od Tana, Nama i Ismira i odvede naš klub u ligu prvaka.
Čim se prvi zainteresovani javi, ja ću iste minute tjerati trenutnog vlasnika.
Pametnjakovići sa foruma u životu nisu zaradili jednu platu ili marku a znaju kako se treba ulagati i trošiti.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Pa zar je bitno ko je lik?Bio neki skaut u klubu evo ja ne znam ni da je bio,nikakav revolucionar samo nam prenosi svoje iskustvo iz kluba.
Ne sumnjam da je sve ovo tacno sto je ispricao,da zena koja je 2 godine ranije "dobila otkaz"(dakle prevarena navijacka grupa kluba i popisana od vlastitog klub kao ni od jedne rivalske grupe za 40 godina)kroji igracku krizaljku ekipe i stil igre.Ovaj klub ce prodisati kad ga Mirvic napusti sa svojim sfk lezbacama,dodje novi vlasnik postavi svog sportskog direktora,u dogovoru sa SD kvalitetnog trenera.To je da se vratimo u normalu,ako hocemo nesto vise sportski direktor i uprava ce osnovati skauting sluzbu sacinjenu od 7-10 ljudi koji ce aktivno raditi na podrucju BiH za pocetak a onda po regionu i Evropi.Sve do tada gledat cemo nevidjenu patnju i javasluk.
Syebo sam se kad je frajer rekao da su mu urucili otkaz a on ga dao sam prije 2 mjeseca
Pa yebote oni ne znaju ni ko radi u klubu
Zamislite koliko jos ima stvari sto ne izlaze na vidjelo a izaci ce prije ili poslije ovako kroz podcaste jer svi nas gledaju ko zivu sprdnju od sprotski radnika do trenera do menadzera do igraca.
Ne sumnjam da je sve ovo tacno sto je ispricao,da zena koja je 2 godine ranije "dobila otkaz"(dakle prevarena navijacka grupa kluba i popisana od vlastitog klub kao ni od jedne rivalske grupe za 40 godina)kroji igracku krizaljku ekipe i stil igre.Ovaj klub ce prodisati kad ga Mirvic napusti sa svojim sfk lezbacama,dodje novi vlasnik postavi svog sportskog direktora,u dogovoru sa SD kvalitetnog trenera.To je da se vratimo u normalu,ako hocemo nesto vise sportski direktor i uprava ce osnovati skauting sluzbu sacinjenu od 7-10 ljudi koji ce aktivno raditi na podrucju BiH za pocetak a onda po regionu i Evropi.Sve do tada gledat cemo nevidjenu patnju i javasluk.
Syebo sam se kad je frajer rekao da su mu urucili otkaz a on ga dao sam prije 2 mjeseca
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ako ne makne ono zlo onu aYlu, treba lično bojkotovati sve. Poslije ovog interevju-a je čovjek rekao sve što smo sumnjali!
Kraj priče! Bude li blizu kluba ja više niti jednu utakmicu pogledat neću, a vjerujem da ima dosta ljudi koji to će uraditi.
Pa više neće biti ni 500 ljudi na stadionu.
Kraj priče! Bude li blizu kluba ja više niti jednu utakmicu pogledat neću, a vjerujem da ima dosta ljudi koji to će uraditi.
Pa više neće biti ni 500 ljudi na stadionu.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Za sve imaju odgovor ovi branitelji Mirvica.
Kad se prica da Aylah odredjuje i da je rasulo - "sto ne daju otkaz ako je tako?"
Kad daju otkaz - "ckepi, sto bjeze i ostavljaju klub na cjedilu?"
Kad ne kazu javno sta se desava - "sto sute, sto ne progovore javno?"
Kad potvrde na nekom podcastu kao ovaj momak - "sto sad iznosi prljavi ves ublehas, nije qrcem mrdnuo dok je bio u klubu."
I naravno, odgovor na sve: "Otkupi ti prava pa ulozi."

Kad se prica da Aylah odredjuje i da je rasulo - "sto ne daju otkaz ako je tako?"
Kad daju otkaz - "ckepi, sto bjeze i ostavljaju klub na cjedilu?"
Kad ne kazu javno sta se desava - "sto sute, sto ne progovore javno?"
Kad potvrde na nekom podcastu kao ovaj momak - "sto sad iznosi prljavi ves ublehas, nije qrcem mrdnuo dok je bio u klubu."
I naravno, odgovor na sve: "Otkupi ti prava pa ulozi."
Pas joj majku yebo. I njoj i Shreku !guadalupe je napisao/la: ↑12 maj 2026, 08:57Poslusajte od 33 minute. I onda ovdje neko brani Mirvica, Ajlu branili govori debili svi koji su protiv. Dobro mi postojimo ikako, cuj predlagala formaciju jer tako Bajern igra, motivacione govore na sastancima drzala, ma ovo je nevjerovatno Boga mi dragog, jeb.em ti Ismire sve sto imas.
https://www.youtube.com/live/Sco6n9k1Cu ... 4mCJy78Ahy
Zato su i doveli Usrivoja da mu Ayla odredi formaciju, on kima glavom i cvakne koju hiljadu.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ybg Korda nije neki genije, ali realno je rekao stvari.ErosViverosViv je napisao/la: ↑12 maj 2026, 09:27Dobro mu govore u komentarima, gdje ovaj dođe tu trava ne raste. Nije kompetentan da priča o FK Sarajevo, kao niti jedan drugi kvaziskaut, menadžer, analitičar i slično.guadalupe je napisao/la: ↑12 maj 2026, 08:57Poslusajte od 33 minute. I onda ovdje neko brani Mirvica, Ajlu branili govori debili svi koji su protiv. Dobro mi postojimo ikako, cuj predlagala formaciju jer tako Bajern igra, motivacione govore na sastancima drzala, ma ovo je nevjerovatno Boga mi dragog, jeb.em ti Ismire sve sto imas.
O našem klubu ću prihvatiti kritike samo od bivših trenera i igrača koji su imali bitnu rolu u klubu, ovaj je ćuna od komarca.
Da se razumijemo, imao sam ja primjedbe i na tu skauting službu koja je vodila konce, ali kakvi god da su, za Aylu su lično i personalno doktori fudbala.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
KarloIvandic
- Kontakt:
AylaKlopp
Pa zasto Zekic nije igrao 4-2-3-1 kao Bayern 
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Aylica i Shrek "otpustili" lika 2 mjeseca nakon sto je on dao otkaz...
I opet botovi imaju obraza doci i braniti Shreka, a upalila se brigada !!!
Dobro smo mi i treci, ni to ne zasluzujemo.
I opet botovi imaju obraza doci i braniti Shreka, a upalila se brigada !!!
Dobro smo mi i treci, ni to ne zasluzujemo.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma Ismir jest budala, ali vjerujem da je ona pola tih stvari radila na svoju ruku bez da Ismir ima pojma o tome.
Ybg sam je tu postavio, tako da normalno da je glavni krivac.
Koliko znam ni kod Zorana se ne pita ništa u sportskom segmentu, pa samo čekam da vidim kad će krenuti prijedlozi Zoranu za transfer rok i sl.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- teamnorth1989
- Kontakt:
poslije Rozmana Laterme izjavio da traze trenera koji ce igrati sistem 352 i nadju Zekica koji ce igrati sistem i Ayla trazila da igraju 4231
I ovo sto smo 3 uz takav nacin rada je ravno tituli. Nadam se da vise zvanicno nije u klubu, ako i jeste ne pise nam se dobro.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Naravno da je i majmun za aylu doktor ne samo fudbala nego i administrativnog dijela, ovdje se ne može normalno prodivaniti, odmah neke podjele, ovaj ismirovac, ovaj protiv ismira, onaj husrefovac, onaj sabrinin i tako u krug, a nama životi prođoše dok čekamo taj neki iskorakGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 maj 2026, 12:52Ybg Korda nije neki genije, ali realno je rekao stvari.ErosViverosViv je napisao/la: ↑12 maj 2026, 09:27Dobro mu govore u komentarima, gdje ovaj dođe tu trava ne raste. Nije kompetentan da priča o FK Sarajevo, kao niti jedan drugi kvaziskaut, menadžer, analitičar i slično.guadalupe je napisao/la: ↑12 maj 2026, 08:57Poslusajte od 33 minute. I onda ovdje neko brani Mirvica, Ajlu branili govori debili svi koji su protiv. Dobro mi postojimo ikako, cuj predlagala formaciju jer tako Bajern igra, motivacione govore na sastancima drzala, ma ovo je nevjerovatno Boga mi dragog, jeb.em ti Ismire sve sto imas.
O našem klubu ću prihvatiti kritike samo od bivših trenera i igrača koji su imali bitnu rolu u klubu, ovaj je ćuna od komarca.
Da se razumijemo, imao sam ja primjedbe i na tu skauting službu koja je vodila konce, ali kakvi god da su, za Aylu su lično i personalno doktori fudbala.
teamnorth1989 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 13:04poslije Rozmana Laterme izjavio da traze trenera koji ce igrati sistem 352 i nadju Zekica koji ce igrati sistem i Ayla trazila da igraju 4231![]()
I ovo sto smo 3 uz takav nacin rada je ravno tituli. Nadam se da vise zvanicno nije u klubu, ako i jeste ne pise nam se dobro.

Haman nije kod Zekica,kod kojeg je trenera onda?
Nama treba dobar restart novi investitor, uprava, sd,sš i igraci. Ovo izgleda iz godine u godinu sve gore svako radi sta hoce i kako hoce. Da je Mirvic ozibljan pokusao ni nesto ili ulozit u stadion ili se izboriti u savezu ali ne on dozvoljava Ajli da se mjesa trenerima u taktikuteamnorth1989 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 13:04poslije Rozmana Laterme izjavio da traze trenera koji ce igrati sistem 352 i nadju Zekica koji ce igrati sistem i Ayla trazila da igraju 4231![]()
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
- teamnorth1989
- Kontakt:
Rozman je na proljece presao sa 4231 na 352 i to mu je donijelo Europu. Moze samo kod Rozmana ili Zekica.Ammko99 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 13:12teamnorth1989 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 13:04poslije Rozmana Laterme izjavio da traze trenera koji ce igrati sistem 352 i nadju Zekica koji ce igrati sistem i Ayla trazila da igraju 4231![]()
Haman nije kod Zekica,kod kojeg je trenera onda?
Kapa dole svima koji mogu ići i nasjedati na ovu prevaru koju nam serviraju svi koji se nešto pitaju u ovom klubu. Dobra pi.čka je Ajla predsjedniče, ali toliko dobra da klub srozaš na ovako niske grane, vala nije.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 25 gostiju.
.png)