FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Navodno Šehić se vraća jednu sezonu kao golman dalje nastavlja kao trener golmana, Bajić se isto vraća, Mufta pakuje kofere.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ostanu li likovi poput Krpića i Muftića i dalje u klubu i budu li nam pojačanja nivoa Ibrahima Šehića i dalje smo neozbiljan klub
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
sanjinusto
- Kontakt:
Druže, Rijad je prvi strijelac ekipe koja je druga u kiparskkm prvenstvu i koja će sigurno igrati Evropu. Uostalom, Rijad tamo ima ugovor do ljeta 2027. Je li ozbiljno vjeruješ da će doći?!
Isto tako Ibrahim jedan od igrača koji je Corum doveo na korak do ulaska u prvu tursku ligu. Zar misliš da mu neće ponuditi novi ugovor?! Corum kojem nisu davali nikakve šanse da uđe u play off za ulazak u prvu ligu?
Uostalom, ne mislim da će Marić mnogo gledati naše bivše igrače. Poslije epizode sa Holandezima očekujem epizodu sa Francuzima.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Što nebi za dobar keš, a realno gledajući bio bi prihvaćen odlično od strane navijača. Ako ikad možemo platiti igrača to je sadasanjinusto je napisao/la: ↑12 maj 2026, 13:07Bajic pod ugovorom do ljeta 2027. 12 golova i 4 asistencije ove sezone. Nece on nigdje s Kipra.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ako su dobre pare što da ne, željini su igrači volio bi ih ponovo vidjeti ovdje a vjerujem da bi i mnogi drugi. Opet kažem NAVODNO nije 100% provjerena info, prenosim šta sam ja čuo od "insajdera"Levin je napisao/la: ↑12 maj 2026, 13:12Druže, Rijad je prvi strijelac ekipe koja je druga u kiparskkm prvenstvu i koja će sigurno igrati Evropu. Uostalom, Rijad tamo ima ugovor do ljeta 2027. Je li ozbiljno vjeruješ da će doći?!
Isto tako Ibrahim jedan od igrača koji je Corum doveo na korak do ulaska u prvu tursku ligu. Zar misliš da mu neće ponuditi novi ugovor?! Corum kojem nisu davali nikakve šanse da uđe u play off za ulazak u prvu ligu?
Uostalom, ne mislim da će Marić mnogo gledati naše bivše igrače. Poslije epizode sa Holandezima očekujem epizodu sa Francuzima.
-
12tiigrac21
- Kontakt:
Još jučer je trebalo otjerati Hamzu zbog onog psovanja. Krampa zabije sasvim slučajan gol i on se nešto sveti nama i psuje. Ko ne poštuje ove navijače nema šta da traži u Želji.
-
GavranBeli
- Kontakt:
Sad ce krenuti bombonje dolazi Berisa, Đurić, Prevljak, i lagano onda novi Huskovic realnost
Jesi li tako pisao i kad je Lendrić pozdravio sjever sa srednjim prstom?12tiigrac21 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 13:18Još jučer je trebalo otjerati Hamzu zbog onog psovanja. Krampa zabije sasvim slučajan gol i on se nešto sveti nama i psuje. Ko ne poštuje ove navijače nema šta da traži u Želji.
Edit: Malog treba dobro sankcionisati i natjerati da se izvine navijačima javno a ne praviti neku sad dramu od toga.
Vidi, volio bih i ja ali mislim da su male šanse.CCMuHa87 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 13:15Ako su dobre pare što da ne, željini su igrači volio bi ih ponovo vidjeti ovdje a vjerujem da bi i mnogi drugi. Opet kažem NAVODNO nije 100% provjerena info, prenosim šta sam ja čuo od "insajdera"Levin je napisao/la: ↑12 maj 2026, 13:12Druže, Rijad je prvi strijelac ekipe koja je druga u kiparskkm prvenstvu i koja će sigurno igrati Evropu. Uostalom, Rijad tamo ima ugovor do ljeta 2027. Je li ozbiljno vjeruješ da će doći?!
Također, mislim da se to spominjalo dok je Nijaz bio u klubu. Sad je neka druga priča.
lendric zabio milion golova i poredi se sa jaganjcem vrh!!!
26.12.2025. Najtragičniji datum u poslijeratnoj historiji Željezničara.
- Ferroviere1987
- Kontakt:
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Skupljaju giftove
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Izgleda mala plata kod nasELDIABLO20 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 15:48Skupljaju giftove![]()
Vini će za jedno 10 godina biti TureDone za brazilsko tržište. Što je Nedi bila Indija, Viniju će biti BiH.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 15:49Izgleda mala plata kod nas
P.S. Stvarno strašno šta kao klub dopuštamo, hajde što ih svako malo neko slika dok žderu brzu hranu i ćevape sad i ovo. Mora se povesti računa o postupcima igrača van terena.
26.12.2025. Najtragičniji datum u poslijeratnoj historiji Željezničara.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Ericku istice ugovor pa J**+ se njemu ali ovaj idiot mi nije jasan, umjesto da zapnes i budes standardni 11 i neki transfer osiguras ali djaba glupan.SamLake je napisao/la: ↑12 maj 2026, 15:57Vini će za jedno 10 godina biti TureDone za brazilsko tržište. Što je Nedi bila Indija, Viniju će biti BiH.
P.S. Stvarno strašno šta kao klub dopuštamo, hajde što ih svako malo neko slika dok žderu brzu hranu i ćevape sad i ovo. Mora se povesti računa o postupcima igrača van terena.
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Najveci problem Viniju i jest jer zivi sa ovim mazlumom pa ga voda po gradu, drugo bi bilo da je sam pa bi morao i jezik naucit, ovako ga libo tuki.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 16:03Ericku istice ugovor pa **** se njemu ali ovaj idiot mi nije jasan, umjesto da zapnes i budes standardni 11 i neki transfer osiguras ali djaba glupan.SamLake je napisao/la: ↑12 maj 2026, 15:57Vini će za jedno 10 godina biti TureDone za brazilsko tržište. Što je Nedi bila Indija, Viniju će biti BiH.
Izdrzite jos mjesec dana i necete vise morati gledati skoro nikog od ovih igraca
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.