Bas to. Citam po komentarima, ljudi prave uzbunu kao da Memic nije dobio poziv, a ne rezervni igrac Sturma.
Jos kad napisu da je odabrao Bosnu ispred Austrije...
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Bas to. Citam po komentarima, ljudi prave uzbunu kao da Memic nije dobio poziv, a ne rezervni igrac Sturma.
Vidi se da je pristojan dečko, švapska škola, šuti i radi što mu se kaže. Drugačije i ne ide u ovoj fazi karijere, teško da on može u sezoni postavljati neke uslove. Mislim da na ljeto treba tražiti posudbu ili transfer, ovo mu baš uništava karijeru, a ozbiljan he talenat.General505 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 10:12Kad sam saznao zasto ga nema na glavnom spisku i nije mi ga zao, bas sam se negativno iznenadio.
@Le Coq
Def si upravu, mnogi su mu to sugerirali da mora precizirati primarnu poziciju jer to šaltanje ga uništava u razvoju cak i da promijeni klub, kao sto kazes sigurno ima tu drskost, snagu da bude dobar igrac cak za ligu 5.
Ali ukoliko neke stvari ne rascisti sa sobom, dzaba gdje god da ode ali mlad je pa nadam se da ce isplivati s godinama.
Opet neka misterija, šta je reć?General505 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 10:12Kad sam saznao zasto ga nema na glavnom spisku i nije mi ga zao, bas sam se negativno iznenadio.
@Le Coq
Def si upravu, mnogi su mu to sugerirali da mora precizirati primarnu poziciju jer to šaltanje ga uništava u razvoju cak i da promijeni klub, kao sto kazes sigurno ima tu drskost, snagu da bude dobar igrac cak za ligu 5.
Ali ukoliko neke stvari ne rascisti sa sobom, dzaba gdje god da ode ali mlad je pa nadam se da ce isplivati s godinama.
Privatne prirode, nije za javnost tiče se njegaa231983 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 11:18Opet neka misterija, šta je reć?General505 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 10:12Kad sam saznao zasto ga nema na glavnom spisku i nije mi ga zao, bas sam se negativno iznenadio.
@Le Coq
Nije se valjda i on s babom posvađ'oGeneral505 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 12:33Privatne prirode, nije za javnost tiče se njegaa231983 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 11:18Opet neka misterija, šta je reć?General505 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 10:12Kad sam saznao zasto ga nema na glavnom spisku i nije mi ga zao, bas sam se negativno iznenadio.
@Le Coq
Prica za djecu jer je prosjecan igrac, sad kao zbog privatni razloga nema ga na spisku, ma ja.
Goalgetter je napisao/la: ↑12 maj 2026, 09:15Sto je zanimljivo, mnogi su ga pljuvali dok je bio redovan na spisku i kad mu je Barbarez dao povjerenje, iako nekada to nije ni zasluzio. Sad kad ga nema, i kad igra uzasnu sezonu, odjednom je neka velika nepravda, pojedini likovi sto su ga pljuvali sad im odjednom bas on fali. Bitno je, samo kontra strucnog staba i da se ima srati o necemu.
Upitajte ljude koji prate Sturm, i reci ce vam da na osnovu ove sezone on nema sta da trazi na spisku, a ni ostala dvojica iz Sturma.
Puna PL BiH bolji stopera i bekova kakav Sturm dijaspora ga uguralaEdincapitano je napisao/la: ↑12 maj 2026, 11:23Momak je dobio sansu protiv Rumunije u Zenici i Austrije u Becu, protiv Rumunije je bio cista katastrofa, prolazili su pored njega kao da je djete, on je ispadao i vise puta je ostavio igraca Rumunije onside kad su svi ostali u odbrani drzali liniju. U Becu je isto bio tanak, naprijed nista nije uradio a nazad uvijek je bio ne siguran.![]()
Znaci dobio si sansu iz razlicitih razloga u dvije toliko vazne tekme i bio si skroz slab, sta onda ocekujes vise? Karic je u Becu jedno 100 puta bolju tekmu odigrao nego Malic.![]()
Uopste nije cudno zasto nije bio u barazu, nit sto nece na SP, naravno tanki smo na desnom beku ali Malic i Jusuf su iskreno prosjecni igraci, to je Barbarez i skontao zato gura Memica ako je kriza na desnog beka jer nema bolje opcije.
Ovaj momak da nije dijasporac, nikad nebi bio blizu repke.![]()
Jesu to i oni vec objavili konacan spisak? Ko je kod njih konkurencija Busuladzicu, tj. imaju li rupa u veznom redu koje bi u skorije vrijeme mogao zakrpiti neko iz mlade reprezentacije? Hvala!Sindikat12 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 22:19Švedski selektor ostavio kuci igrace Barcelone, Frankfurta… a vidim nekima po fb, twitteru itd cudno kako nema klupiranog igraca iz Sturma![]()
Jeste danas objavili.Ghuraba je napisao/la: ↑12 maj 2026, 22:32Jesu to i oni vec objavili konacan spisak? Ko je kod njih konkurencija Busuladzicu, tj. imaju li rupa u veznom redu koje bi u skorije vrijeme mogao zakrpiti neko iz mlade reprezentacije? Hvala!Sindikat12 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 22:19Švedski selektor ostavio kuci igrace Barcelone, Frankfurta… a vidim nekima po fb, twitteru itd cudno kako nema klupiranog igraca iz Sturma![]()
Ja sam mislio da je Larsson povrijeđen, ali gledam igrao je prije 7 dana. Nevjerovatno da on nema mjesta u ekipi, odličan igrač. Od ovih sto su pozvani vidim Ayari da je tu i Bergvall, obojica U-21 a standardni PL igrači. Bergvall i u onako ocajnom Tottenhamu izgleda solidno. Busuladzić sta god izabrao, ovdje teško da ima šansu ikad i u rotaciji da bude.Sindikat12 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 22:37Jeste danas objavili.Ghuraba je napisao/la: ↑12 maj 2026, 22:32Jesu to i oni vec objavili konacan spisak? Ko je kod njih konkurencija Busuladzicu, tj. imaju li rupa u veznom redu koje bi u skorije vrijeme mogao zakrpiti neko iz mlade reprezentacije? Hvala!Sindikat12 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 22:19Švedski selektor ostavio kuci igrace Barcelone, Frankfurta… a vidim nekima po fb, twitteru itd cudno kako nema klupiranog igraca iz Sturma![]()
Veznjak Hugo Larsson (21 godina) ima 120 utakmica za Frankfurt ostao bez poziva, onda znas da je Bulusadzic dosta dosta daleko od poziva
Njihov vezni red je brutalan…
Da, ali taj dvojica nisu plakali kad su gubili u kvalifikacijama, a Malić jeste.Sindikat12 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 22:19Švedski selektor ostavio kuci igrace Barcelone, Frankfurta… a vidim nekima po fb, twitteru itd cudno kako nema klupiranog igraca iz Sturma![]()
Brate otkad je poceo igrati za BiH s Malicem smo izgubili samo prijateljsku protiv Slovenije 1:219vendetta87 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 23:16Da, ali taj dvojica nisu plakali kad su gubili u kvalifikacijama, a Malić jeste.Sindikat12 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 22:19Švedski selektor ostavio kuci igrace Barcelone, Frankfurta… a vidim nekima po fb, twitteru itd cudno kako nema klupiranog igraca iz Sturma![]()
![]()