Protivnici mu Bazdar, Smail. Odrekao se Holandije, red bi bio sada...
Said Hamulic
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
MehofromTurinja
- Kontakt:
Re: Said Hamulic
Šta ovaj lik uspije napraviti tako brzo u ekipi da ga odstrane nakon mjesec-dva?
Zao mi je zbog toga, al ocito da je nedostatak istog ostavilo traga. Treneri su isto tako autoriteti kao i ocevi u privatnom zivotu. Kada bez istog ostanes kada je napotrebniji i sa tom cinjenicom se ne pomiris koliko god vremena proslo, takvi autoritet trenera tumace sasvim pogresno. Il misli da se svi redom zele nad njim izivljavati ili da mu zele silom glumiti oca, a on je samo jednog imao.
Hamulic moze biti pojacanje u Zelji, odgovarao bi nam jedan drzak u ovoj ligi
Ne znam zasto je on ima temu, hajd i to nije problem, nego mi je facinatno da ima 160 stranica, a neki daleko bolji reprezentativci prolaze ispod radara
Bio je i meni dobar u Poljskoj, ali nakon Toulouse smijesno sve i treba ga izbrisati, jer ne zasluzuje ovoliku paznju
Ne pricam za vas zadnje postove, nego mislim opcenito previse je dobio paznje,a nista nije pokazao
Ne znam zasto je on ima temu, hajd i to nije problem, nego mi je facinatno da ima 160 stranica, a neki daleko bolji reprezentativci prolaze ispod radara
Bio je i meni dobar u Poljskoj, ali nakon Toulouse smijesno sve i treba ga izbrisati, jer ne zasluzuje ovoliku paznju
Ne pricam za vas zadnje postove, nego mislim opcenito previse je dobio paznje,a nista nije pokazao
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Bio je u to vrijeme veliki talenat i generalno je bio jedan od rijetkih atraktivnih igraca u to vrijeme dok smo bili na apsolutnom dnuNoDi80 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 18:59Hamulic moze biti pojacanje u Zelji, odgovarao bi nam jedan drzak u ovoj ligi
naprijed rejal
U kolikom smo qrcu bili tad, s obzirom da nam je on bio najveca nada 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zasluzuje mjesto na spisku ispred Bazdara i Lukica

-
Edincapitano
- Kontakt:
Nas najveci talenat daleko ali nije dobar u glavi. Samo pricate bez veze, momak je imao strasnu brzinu i dribling, Visca kad bi trcao pored njega izgledao bi spor koliko je brz ovaj momak bio kad je tek dosao. 
Nikad nismo ni imali pravo krilo osim Visce dok on nije dosao. Bar nekog ko je valjao. Radije bi njega gledao nego Duljevica, Stevanovica ili forsiranje Demirovica na lijevo krilo.Edincapitano je napisao/la: ↑12 maj 2026, 13:29Nas najveci talenat daleko ali nije dobar u glavi. Samo pricate bez veze, momak je imao strasnu brzinu i dribling, Visca kad bi trcao pored njega izgledao bi spor koliko je brz ovaj momak bio kad je tek dosao.![]()
Ma da i sada nemamo zamjenu za Alajbegovica.