La Liga

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers

Petardaa
Kontakt:

Re: La Liga

Post Postao/la Petardaa » 12 maj 2026, 12:38

denimen99 je napisao/la:
12 maj 2026, 11:38
Ja najviše volim kada nam Ćeferin naštima City, PSG, Chelsea i Liverpool i ubaci Macrinjaka u svaki dvomeč, bar jednom da sudi. Nema veće buranije od tih ekipa.
Macrinjak je pokidao ligamente pa se odmah osjeti po rezultatima Reala u ligi prvaka :mrgreen:

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 12 maj 2026, 13:18

Baš uživam u ovoj tituli LL. Šteta, što nije 4ta u nizu, a mogla je i trebala biti, da nisu u sezoni 23/24
sudije odlučile državnoj vešeraj prćiji dodijeliti titulu.
Pokradoše tad Almeriu na livadi molerskoj, na oba EC Soto Grado i Manzano opljačkaše Barcelonu,
a taj isti Soto Grado je i protiv Granade i Getafea dodatno Barcelonu "oderao". Saberi, oduzmi
lopovlukom osvojena titula. Neki to zaboravljaju, ja ne. Svi snimci i dalje postoje, samo ih treba pogledati.

P.S. Onako usput, Soto Grado je nagrađen te sezone zvanjem najboljeg sudije u LL.
Kakav je to smetljar vidjelo se i ove sezone na jesenjem EC, a bome i na meču Girona vs. Barcelona.

P.S. 1 U toj istoj sezoni su i UCL osvojili, ali zbog tankog pamćenja i sindroma zlatne ribice, zaboravljaju
kako su i na koju prevaru prošli Red Bull Leipzig. No, nije tema, pa neću u detalje.

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 12 maj 2026, 13:33

Sve pare dali Bapetu i sad im ništa nije ostalo za sudije. Imaju sreću što su im članovi kluba u sudijskim komitetima pa je razlika samo 14 bodova. U ligi prvaka ide standard fafanje kako u ligaskom tako i u eliminacionom dijelu. Jer tako to ide. Na početku pokrali nekoliko titula. Sreća pa imaju snimci. Onda puša 40 godina. Pa onda opet otmi zavrni pa opet puša.

A sada par redaka o Hansiju Fliku. 6 od 7 dobijenih klasika. Bilo bi i 7 da su sudije bile neutralne. Dozvolili koridu na Bernabeu. 5 od 6 mogućih titula u Španiji. Bilo bi 6 da sudije nisu pokrale. I na kraju ono meni nekako posebno drago. 3 od 3 trenera madridske prcije poslana na biro.

DinGospo21
Kontakt:

Post Postao/la DinGospo21 » 12 maj 2026, 13:37

Eno kmeka i spominjanje Reala se nastavlja, teški slučajevi.

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 12 maj 2026, 13:49

Kakva kmeka. Pokemone istina boli. Treba se vratit u doba kad je Feran Jutgla bio okosnica napada Barselone. Kakve su sve bljuvotine pisali ograniceni madridioti.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 12 maj 2026, 14:00

Petardaa je napisao/la:
12 maj 2026, 12:34
Shategabri je napisao/la:
12 maj 2026, 11:25
Petardaa je napisao/la:
12 maj 2026, 11:22

Pa s obzirom da onaj gore pise da jeste onda je bio namjesten i Realu prosle sezone kada su igrali protiv Arsenala i Atletica :kafa: Najgore je kada covjek sam sebi uskoci u usta...
Ne znam sta pise, ja pitam tebe. Je li ili nije?
Pogledaj ko je prvi pokrenuo raspravu o namjestanju laganih protivnika pa se obrati toj osobi. Ja se samo prilagodio toj temi :kafa: a realno Real je zaista cesce provlacio nego Barca zadnjih 15 godina
Nisam ni sumnjao da (ne)ces odgovoriti :thumbup:
Koševo Zapad

DinGospo21
Kontakt:

Post Postao/la DinGospo21 » 12 maj 2026, 14:04

Mukebir je napisao/la:
12 maj 2026, 13:49
Kakva kmeka. Pokemone istina boli. Treba se vratit u doba kad je Feran Jutgla bio okosnica napada Barselone. Kakve su sve bljuvotine pisali ograniceni madridioti.
Čuj kakva kmeka, a ubiše se pisajući o sudijama i Realu nakon što su titulu uzeli, tj obranili.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 12 maj 2026, 14:05

slika
Grande Lamine :salut: :clap:

salkan
Kontakt:

Post Postao/la salkan » 12 maj 2026, 14:20

Hoćete li ohanut sa ovim podjebavanjima i glupostima?
Nisu Liga samo šampion Barselona i drugoplasirani Madrid, ima tu još 18 klubova.

Sevilja se čupa, majku joj komunističku, a Espanjolu i Đironi treba još jedan šokantni preokret da se spasu. Ko bi reko da će napravit ovakav cirkus do kraja.

U Segundi Santander kašljuca, ali se zato Riazor ponovo sprema za Prvu ligu. Baš će bit interesantno vidjet ako se Depor vrati, kako će odreagovat prve sezone.
Džeri Drejk

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 12 maj 2026, 14:37

salkan je napisao/la:
12 maj 2026, 14:20
Hoćete li ohanut sa ovim podjebavanjima i glupostima?
Nisu Liga samo šampion Barselona i drugoplasirani Madrid, ima tu još 18 klubova.

Sevilja se čupa, majku joj komunističku, a Espanjolu i Đironi treba još jedan šokantni preokret da se spasu. Ko bi reko da će napravit ovakav cirkus do kraja.

U Segundi Santander kašljuca, ali se zato Riazor ponovo sprema za Prvu ligu. Baš će bit interesantno vidjet ako se Depor vrati, kako će odreagovat prve sezone.
Racing abd ulazi. Hocu da gledam Guliashvilia u la ligi :ljepota:

A nadam se da Sevilla nece ispast, bila bi teska bruka.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 12 maj 2026, 14:46

let3 je napisao/la:
12 maj 2026, 14:05
slika
slika

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 12 maj 2026, 14:49

Kakva separatistička propaganda, nakon što su Messi i kapiten Barcelone Araujo otvoreno podržali genocid, falsifikatori svega taguju Real kao cionistički klub. Tačno su ovo neki novi leveli debilizma hahaha :rol:

Isto tako lažu i sa izrezanim klipovima i svime u vezi slučaja Negreira.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

salkan
Kontakt:

Post Postao/la salkan » 12 maj 2026, 14:55

Ko je to "otvoreno podržao genocid"?
Pitam stvarno, ja to nisam upratio - osim da je Araujo išao u Palestinu i poklonio se Zidu plača.
Džeri Drejk

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 12 maj 2026, 15:10

DinGospo21 je napisao/la:
12 maj 2026, 14:04
Mukebir je napisao/la:
12 maj 2026, 13:49
Čuj kakva kmeka, a ubiše se pisajući o sudijama i Realu nakon što su titulu uzeli, tj obranili.
Bruda, je li Barsa zasluženo odbranila titulu :?:

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 12 maj 2026, 15:11

Ja iznosim svoje mišljenje o tim Messi Araujo momentima. Meni je to tako izgledalo. Ti shvati kako želiš pa nam napiši.

2013 je komplet ekipa Barcelona išla upoznati se sa Natanjahuom, a ti tu glumiš pravednika i pišeš kao oni idu u "Palestinu pokloniti se zidu plača"

2023 je grad Barcelona prekinuo sve svoje veze sa državom Izrael, a klubski predsjednik Laporta je "u kontru" pozvao sve delegate Izraela na utakmicu protiv Uniteda. ???? wtf???

Uostalom oba kluba imaju neku poveznicu sa Izraelom, čak se i Legends Tour El Clasico igrao u Izraelu.. ali kenjati po forumu kako je FCB tobože Pro-Palestinska a Real nije je strašno prekrajanje historije i činjenica koje svi znaju.

Ponavljam Grad Barcelona je sigurno mjesto za sve vjere i nacije, vjerovatno najsigurniji na svijetu, eto neko je neki dan bio i to ti može potvrditi. Ali pisati ovakve gnusne laži i izvrtati činjenice je neki novi fazon koji se pojavio na forumu i moja reakcija je očekivana.

Donnie Darko je bezveze osoba, jer koristi tuđu bol za sitne forumske poene i neki podsmijeh jel to?
Zadnja izmjena: denimen99, dana/u 12 maj 2026, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 12 maj 2026, 15:15

Donnie Darko je napisao/la:
12 maj 2026, 14:46
let3 je napisao/la:
12 maj 2026, 14:05
slika
slika
:thumbup: :thumbup:

Lazovcina Debilmen zapjenio na cinjenice :ljepota:

salkan
Kontakt:

Post Postao/la salkan » 12 maj 2026, 15:21

Čekaj malo

Ali ja se odlično sjećam slike kada su realovci išli kod Šimona Peresa (ili kako se već zvao)(netom prije Galacticosa - kad ih je trenirao Del Bosque), a najbolje se sjećam Zidanove slike s kapicom kako se klanja Zidu plača (i to tek kada je otišao iz Juvea u Madrid).

Svi znamo da su Č daleko najuticajniji i u UEFAi - šta to sada degradira ovo što je Yamal digao zastavu Palestine? I kakve veze ima kraljevski klub sa tim dizanjem zastave na proslavi? Pa to bi svako čistog obraza i sa karakterom trebao uraditi, isticati zastavu Palestine.

Stvarno ne kontam.
Džeri Drejk

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 12 maj 2026, 15:27

salkan je napisao/la:
12 maj 2026, 15:21
Čekaj malo

Ali ja se odlično sjećam slike kada su realovci išli kod Šimona Peresa (ili kako se već zvao)(netom prije Galacticosa - kad ih je trenirao Del Bosque), a najbolje se sjećam Zidanove slike s kapicom kako se klanja Zidu plača (i to tek kada je otišao iz Juvea u Madrid).

Svi znamo da su Č daleko najuticajniji i u UEFAi - šta to sada degradira ovo što je Yamal digao zastavu Palestine? I kakve veze ima kraljevski klub sa tim dizanjem zastave na proslavi? Pa to bi svako čistog obraza i sa karakterom trebao uraditi, isticati zastavu Palestine.

Stvarno ne kontam.
Salkane, s obzirom na tvoju diplom smatrao sam da ćeš biti ozbiljniji malo.

Ko je ovdje degradirao Yamalov potez? Pitaš kakve veze ima kravljeski klub? NE znam, pitaj Donnie Daarka to, on je reply odradio na sliku Yamal sa slikom Real Madrida.

Stvarno ne kontam.

A let3 je ostao bez argumenata još 2022 kada sam ga digitalno sahranio. Pošutio se, ovako izleti malo samo ubode i to je to. neprimjetan si drug.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 12 maj 2026, 15:39

denimen99 je napisao/la:
12 maj 2026, 15:11
Ja iznosim svoje mišljenje o tim Messi Araujo momentima. Meni je to tako izgledalo. Ti shvati kako želiš pa nam napiši.

2013 je komplet ekipa Barcelona išla upoznati se sa Natanjahuom, a ti tu glumiš pravednika i pišeš kao oni idu u "Palestinu pokloniti se zidu plača"

2023 je grad Barcelona prekinuo sve svoje veze sa državom Izrael, a klubski predsjednik Laporta je "u kontru" pozvao sve delegate Izraela na utakmicu protiv Uniteda. ???? wtf???

Uostalom oba kluba imaju neku poveznicu sa Izraelom, čak se i Legends Tour El Clasico igrao u Izraelu.. ali kenjati po forumu kako je FCB tobože Pro-Palestinska a Real nije je strašno prekrajanje historije i činjenica koje svi znaju.

Ponavljam Grad Barcelona je sigurno mjesto za sve vjere i nacije, vjerovatno najsigurniji na svijetu, eto neko je neki dan bio i to ti može potvrditi. Ali pisati ovakve gnusne laži i izvrtati činjenice je neki novi fazon koji se pojavio na forumu i moja reakcija je očekivana.

Donnie Darko je bezveze osoba, jer koristi tuđu bol za sitne forumske poene i neki podsmijeh jel to?
Pa nije bilo bas tako kao sto hoces da predstavis. Barcelona je dan prije toga bila u Palestini sto si naravno izbjegao spomenuti jer mislis da ce ti neko povjerovati :urnebes:

Sa druge strane, Real je predsjednika Izraela ugostio na treningu

Wtf?

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 12 maj 2026, 15:44

Činjenica je da je Lamine uradio divnu, predivnu stvar, a vi ste uspjeli i to na forumu da pokvarite nekom bespotrebnom mržnjom. Wtf?
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []