Slažem seZglavkar je napisao/la: ↑12 maj 2026, 17:05Legea bila 10 godina, nije ni čudo da mi se urezala kao THE dres reprezentacije. Sve ostale sam zaboravio čim su zamijenjeni.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑12 maj 2026, 16:39Malo je raja zaboravila u čemu smo mi igrali godinama.
Da vas podsjetim: https://www.footballkitarchive.com/bosn ... -kits-t126
Od svega tu, Patrick 1998 (čisto emotivno zbog ljiljanja oko vrata), Reusch 2001, plavi Adidas 2020 (Condivo) i eventualno bijeli Kelme trenutni su nešto što bih rekao, aha, dres repke.
Decenija Legeinog smeća i sve preostale godine nebrige... niz vodu.
Ovaj 2022 adidasov što neko reče najljepši je kao custom rađen za nas, nikakve veze s nama nema, može komotno biti dres Kurasaoa, Barbadosa ili tako neke otočne države.
Ovi Adidasovi u kojima smo išli 2014. u Brazil, definitivno nisu ništa wow, i znam da je raja tada bila malo i razočarana, ali je meni jednostavni čisto bijeli dres sa plavim detaljima bolje nego neki kič. Sve garniture gdje se puno dodiruju plava i žuta mi estetski nisu nešto. Ovo sad sa utisnutim zmajem na plavo-žuti dres je vjerovatno najružniji kojeg smo imali.
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Dres reprezentacije BiH
Raja kad ocekivati dres ko je narucio?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Goalgetter
- Kontakt:
Momci odakle je najbolje /najjeftinije naruciti dres? Ne samo BIH, nego generalno bilo koji klub/repka....Ne treba original, Kinez mi je sasvim ok.
- Shategabri
- Kontakt:
Ovi bijeli dresovi trenutna garnitura daleko bolje izgledaju nego kod Srbije, gledam ovu djecu sto igraju.
Koševo Zapad
O Vi veliki selektori i dizajneri, gdje je zvanična slika.
Ljudi kupuju za 400 maraka pakete slicica, a da dres od 250 ne uzmu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Donnie Darko je napisao/la: ↑12 maj 2026, 14:28Ni ja ovo ne kontam. Plava sa žutom, isti Ukrajna. Sa ovim linijama isti Željo. Al ono, daj najobičniji plavo bijeli dres, kao da to nije vjerovatno najviše korištena kombinacija otkad fudbal postojiNismo isti Grčka u tom slučaju, nimalo, ili još milion različitih klubova.

Ova Adidas nijansa plave je bila najbolja nijansa i porediti jedan Adidas i to player verziju sa kelmeom je neozbiljno, Kelme nam nije bio u stanju grb na originalnom player edition dresu da pogodi a ne sta vise

Nikada Kelme nece imati ovakvu vrstu tkanine, štampe i kvalitete materijala kao kod Adidasa
Moze li mi neko reci je li ovaj dres sto je fanatic objavio istina? Ima li neko neku najtacniju sliku da mi posalje. 250KM mi je previse dat ako mi ae ne svidi.
hajduk živi vječno
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
- muhamedhulk
- Kontakt:
nije istina. ovo je bila probna verzija. kasnije je dres isao na doradu, nije jos stigao iz kine dres, konacna verzija.
svi moramo cekati....
svi moramo cekati....
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Koga boli qurac za to.TefalTava je napisao/la: ↑12 maj 2026, 19:40Donnie Darko je napisao/la: ↑12 maj 2026, 14:28Ni ja ovo ne kontam. Plava sa žutom, isti Ukrajna. Sa ovim linijama isti Željo. Al ono, daj najobičniji plavo bijeli dres, kao da to nije vjerovatno najviše korištena kombinacija otkad fudbal postojiNismo isti Grčka u tom slučaju, nimalo, ili još milion različitih klubova.
Ova Adidas nijansa plave je bila najbolja nijansa i porediti jedan Adidas i to player verziju sa kelmeom je neozbiljno, Kelme nam nije bio u stanju grb na originalnom player edition dresu da pogodi a ne sta vise![]()
Nikada Kelme nece imati ovakvu vrstu tkanine, štampe i kvalitete materijala kao kod Adidasa
Ljudi kupuju kancerogene plasticne dresove sa pijace, poslije 15 minuta se usmrde u njemu.
Na tekmi mozes namirisati ko im dres sa pijace koliko se uloje u njemu.
Al eto nevaljaju premium warior materijali zato sto je kelme
marka.
Ima li gdje da se nabavi ovaj plavi Adidas dres
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Na osnovu svih dostupnih podataka ovako bi trebali izgledati dresovi. Samo bez ljiljana. Chat uvijek doda ljiljan

Ne znam koji bih narucio. Bijeli na Hrgovicu ne izgleda bas reprezentativno.
Blizi sam izboru plavog.

Ne znam koji bih narucio. Bijeli na Hrgovicu ne izgleda bas reprezentativno.
Blizi sam izboru plavog.
Zadnja izmjena: goonmo, dana/u 12 maj 2026, 21:29, ukupno mijenjano 3 puta.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Jel plavi domaći?
hajduk živi vječno
Trenutno korisnika/ca: AlenHalilovic, HariTz, jasmin10, Zglavkar i 47 gostiju.