Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Da hoce ostati Enzo…
- wadethegreat
- Kontakt:
Steta moglo se povesti.
Dajte Alonsa da se necemu radujemo…
Dajte Alonsa da se necemu radujemo…
Colvill zvijer, sa jednom nogom je bolji od svih ostalih u odbrani zajedno.
- wadethegreat
- Kontakt:
Koji amateri na klupi sta je ovo u vraziju mater, imas li jos kojeg beka da ubacis, **** jedno raspalo. Ovakav uzasan liverpool ne mozes dobiti, ne zna se ko je gori. Oni ne igraju ni za sta.
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Mogu li bogalji uzeti jednu loptu bez faula J*** li vam krvavu majku
- wadethegreat
- Kontakt:
James Bez povreda je svjetska klasa na vise pozicija…
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Sto vrati loptu golmanu J*** ti mrtvog babu,Fofana dabogda pogino na terenu sljedece utakmice
Ništa ova utakmica nam nije dala ,možda je bolje da smo izgubili da oborimo još jedan rekord.Realno nismo ni ovdje zaslužili niti bod..njihiva stativa,pa poništen gol,zaslužili su tri boda...mi smo se kao nešto kofrčili ,pa izgleda da smo bili dobri...ali kada realno sve sagledaš još jedna užasna predstava
Ne bih se slozio, i oni su bili uzasni, cak gori od nas, izuzev stative u drugom nista. Ako pogledas i statistiku isti. Ako Bournmouth i danas pobijedi to je to. Vidjeli smo danas nas mentalitet u 94. min Fofana vraca golmanu loptu sa 40 m od njihovog gola, Palmer u 96. izborio faul i valja se zadrzava loptu kao da nam ovaj remi nesto znaci, a Cucu kaze da kad se borimo mozemo dosta postici i zadovoljan danasnjim rez, sljedece sedmice vazna tekma. Nezz za koga, kao da su odustali od LS i rekli hajmo se potuc za kup pa da igramo Ligu Evrope, ako nas ne vrate kao Palace u Konferencijsku. Jer ipak je to nas level. Sramota od igraca, uprava pazi na ponasanje igraca kad dovodi pa dovede kretene Garnacha i Emeghu koji se zaj.bava po Strasbourgu. Obojica problematicni, ali toliko me zanima sta ce dovesti i prodati na ljeto. Mi ako prodamo Enza, igraca sezone za nas mi smo gotovi. Dovodis poluproizvode i kad odigra jednu super sezonu prodas, Enzo je vec kompletan igrac.aqarius je napisao/la: ↑09 maj 2026, 17:13Ništa ova utakmica nam nije dala ,možda je bolje da smo izgubili da oborimo još jedan rekord.Realno nismo ni ovdje zaslužili niti bod..njihiva stativa,pa poništen gol,zaslužili su tri boda...mi smo se kao nešto kofrčili ,pa izgleda da smo bili dobri...ali kada realno sve sagledaš još jedna užasna predstava
strahmeipomisliti je napisao/la: ↑09 maj 2026, 15:25Sto vrati loptu golmanu **** ti mrtvog babu,Fofana dabogda pogino na terenu sljedece utakmice
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Al zamislite Iraola izbori LS sa Bournmouthom i dodje u Celsi da ne igra nista il jos gori scenario Brighton na kojeg se loze nasi iz uprave, dovedemo im direktore i spasimo ih tadasnjih vodja, da bi nas unistili njih spasili i zamijenili uloge, oni u LS, a mi u konferencijsku ili Ligu Evrope.
Ma ovi ljudi nisu htjeli u LS garant je iz uprave naredba i neka njihova njasra
I ljudi ako dodje Alonso i budemo igrali sa 3 primite moje saucesce, vingbekovi Kuku i Gusto mrtvi, druze dragi...
I ljudi ako dodje Alonso i budemo igrali sa 3 primite moje saucesce, vingbekovi Kuku i Gusto mrtvi, druze dragi...
Pa zato i kažem da smo katastrofa..baš zato je je i Liverpul bio užasan ..pa kakvi bi bili da je Liverpul bio na nivou..IQ200 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 17:36Ne bih se slozio, i oni su bili uzasni, cak gori od nas, izuzev stative u drugom nista. Ako pogledas i statistiku isti. Ako Bournmouth i danas pobijedi to je to. Vidjeli smo danas nas mentalitet u 94. min Fofana vraca golmanu loptu sa 40 m od njihovog gola, Palmer u 96. izborio faul i valja se zadrzava loptu kao da nam ovaj remi nesto znaci, a Cucu kaze da kad se borimo mozemo dosta postici i zadovoljan danasnjim rez, sljedece sedmice vazna tekma. Nezz za koga, kao da su odustali od LS i rekli hajmo se potuc za kup pa da igramo Ligu Evrope, ako nas ne vrate kao Palace u Konferencijsku. Jer ipak je to nas level. Sramota od igraca, uprava pazi na ponasanje igraca kad dovodi pa dovede kretene Garnacha i Emeghu koji se zaj.bava po Strasbourgu. Obojica problematicni, ali toliko me zanima sta ce dovesti i prodati na ljeto. Mi ako prodamo Enza, igraca sezone za nas mi smo gotovi. Dovodis poluproizvode i kad odigra jednu super sezonu prodas, Enzo je vec kompletan igrac.aqarius je napisao/la: ↑09 maj 2026, 17:13Ništa ova utakmica nam nije dala ,možda je bolje da smo izgubili da oborimo još jedan rekord.Realno nismo ni ovdje zaslužili niti bod..njihiva stativa,pa poništen gol,zaslužili su tri boda...mi smo se kao nešto kofrčili ,pa izgleda da smo bili dobri...ali kada realno sve sagledaš još jedna užasna predstava
- superFrankie
- Kontakt:
Evo Orny pise da smo kontaktirali Xabija i da su obe strane zainteresirane, ali jos nista nije odluceno. Uz Xabija se Iraola najvise spominje kao kandidat, a cilj je da se novi trener zna vec sredinom juna
Prvo valja bit optimistican da izabrat dobrog menadzera,pa onda moras bit optimistican da ce mu dat da radi svoj posao
Cak i da potpisu Alonsa,necu se radovat tamo do septembra dok ne vidim ocel zaplivat neki novi Garnacho 
Kako to, ss.ba ubi sa pričama da je Alonso gotova priča.superFrankie je napisao/la: ↑11 maj 2026, 20:31Evo Orny pise da smo kontaktirali Xabija i da su obe strane zainteresirane, ali jos nista nije odluceno. Uz Xabija se Iraola najvise spominje kao kandidat, a cilj je da se novi trener zna vec sredinom juna
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- superFrankie
- Kontakt:
jose je napisao/la: ↑12 maj 2026, 07:20Kako to, ss.ba ubi sa pričama da je Alonso gotova priča.superFrankie je napisao/la: ↑11 maj 2026, 20:31Evo Orny pise da smo kontaktirali Xabija i da su obe strane zainteresirane, ali jos nista nije odluceno. Uz Xabija se Iraola najvise spominje kao kandidat, a cilj je da se novi trener zna vec sredinom juna![]()
Mozda ovi sa ss.ba imaju bolje izvore od Romana, Ornya, Lawa i ekipe, a mi se ovdje zezamo
Bravo...to je to..nema čarobnjaka...ako budu morali što što kažeš opet po naredbi plivati razni Garnača,Tosini,Badiašili,Gusta itd.opet ništa..samo još jedan potrošen menadžer
Sad pogleda koje smo mi zvijezde imali u mlađim kategorijama i samo tako ih prepustili drugima ..pa hebo te život.. koji su to idioti..Musiala bio kod nas...pa treba nam ovo..kakvi su to stručnjaci..heejj..mi imali Salaha i kao nismo prepoznali kvalitet igrača koji je bio u top tri u svijetu pa min.7-8 godina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.