FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Treba nam više hrvatskih drugoligaša.
Isti je ili je bolji od Mamasa za kojeg je plaćena odšteta od 400 hiljada km
yebote Mamas idalje naš igrač
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
a mal grad jarane, garant se plava fekalija kurci ovim pred ljudima, a naletice info nekad i do mene. Kad tad burazeru
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
In Homer we trust! Trust the process. #NEWERA
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Tito
Radovcu ovo poslati.
- napoleon72
- Kontakt:
Sad je brat i Tito, a trgali njegov lik s bilborda kad je otisao u Siroki. Ovdje se forumasi uvrijede ako napises "Siroki Brijeg" a ne "listica", zovu komplet klub ubicama, yebu treneru mater ako kalkulise u toj utakmici, a sad je momak odozdo "gospodin". Iako smo mahom dovodili vrhunske momke i neke top igrace iz Sirokog (Bandovic, Ikic, Kupresak, Bagaric), opet ce im igrace istok gadjat sokovima i skandirat "ubice ubice" radi zlocina koji se desio kad je vecina trenutnog rostera Sirokog u pelenama bila. Smijesno.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ali ih bez obzira što su tad bili u pelenama ili sad nose dres nije sprečavalo da podignu srednji prst svaki put u 23 minuti. Ko god je bio dole nakon 2009 ono što njihovi igrači dožive na Koševu nije ni deseti dio onoga ćime budu nagrađeni naši a ako je nekad neko od nas bio na njihovom "istoku" zna vrlo dobro o čemu govorim i kakvi epiteti se dodaju našim igračima. Jbt kako je krenulo za deset godina će ispasti da smo sami sebe poubijali dole i da smo mi stoka a oni bečki dječaci.
Kad poleti dvojni C sa istoka Koševa tri dana se mediji time bave a kad krene linčovanje naših igrača na terenu o tome bude dva članka, finale kupa je bilo prije deset godina a ne prije godinu.
Kad poleti dvojni C sa istoka Koševa tri dana se mediji time bave a kad krene linčovanje naših igrača na terenu o tome bude dva članka, finale kupa je bilo prije deset godina a ne prije godinu.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- napoleon72
- Kontakt:
Svaki podize srednji prst? Sto onda drzimo Kupresaka u ekipi, sto slavimo Sesara, sto ga se ne odreknemo skroz i ne obrisemo iz historije kao Turci Sukura? Ne govorim ja o Skriparima i navijacima, s njima samo po zasluzi, nego o mrznji prema svakom igracu koji obuce dres tog kluba, pa poslije kad dodju nama umiljavamo se i pravimo da se nista nije desilo.DoktorXabaras je napisao/la: ↑13 maj 2026, 09:06Ali ih bez obzira što su tad bili u pelenama ili sad nose dres nije sprečavalo da podignu srednji prst svaki put u 23 minuti. Ko god je bio dole nakon 2009 ono što njihovi igrači dožive na Koševu nije ni deseti dio onoga ćime budu nagrađeni naši a ako je nekad neko od nas bio na njihovom "istoku" zna vrlo dobro o čemu govorim i kakvi epiteti se dodaju našim igračima. Jbt kako je krenulo za deset godina će ispasti da smo sami sebe poubijali dole i da smo mi stoka a oni bečki dječaci.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Ma pusti ovog dežurnog pametologa. Neovisno o temi, on ima potrebu da nas počasti komentarom koji je preplavljen nekakvom objektivnošću i realnošću. Nestvarno težak lik. Sesar je uvijek o Sarajevu govorio pohvalno, jedan od rijetkih koji drži do stava bez obzira na mjesto gdje govori.DoktorXabaras je napisao/la: ↑13 maj 2026, 09:06Ali ih bez obzira što su tad bili u pelenama ili sad nose dres nije sprečavalo da podignu srednji prst svaki put u 23 minuti. Ko god je bio dole nakon 2009 ono što njihovi igrači dožive na Koševu nije ni deseti dio onoga ćime budu nagrađeni naši a ako je nekad neko od nas bio na njihovom "istoku" zna vrlo dobro o čemu govorim i kakvi epiteti se dodaju našim igračima. Jbt kako je krenulo za deset godina će ispasti da smo sami sebe poubijali dole i da smo mi stoka a oni bečki dječaci.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Krenuli smo sa strasnim pojačanjima 
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Zato što su ti isti navijači učestvovali u ubistvu mog brata sa tribine i zato što njihovi navijači mrze svakog igrača koji obuće naš dres.napoleon72 je napisao/la: ↑13 maj 2026, 09:21Svaki podize srednji prst? Sto onda drzimo Kupresaka u ekipi, sto slavimo Sesara, sto ga se ne odreknemo skroz i ne obrisemo iz historije kao Turci Sukura? Ne govorim ja o Skriparima i navijacima, s njima samo po zasluzi, nego o mrznji prema svakom igracu koji obuce dres tog kluba, pa poslije kad dodju nama umiljavamo se i pravimo da se nista nije desilo.DoktorXabaras je napisao/la: ↑13 maj 2026, 09:06Ali ih bez obzira što su tad bili u pelenama ili sad nose dres nije sprečavalo da podignu srednji prst svaki put u 23 minuti. Ko god je bio dole nakon 2009 ono što njihovi igrači dožive na Koševu nije ni deseti dio onoga ćime budu nagrađeni naši a ako je nekad neko od nas bio na njihovom "istoku" zna vrlo dobro o čemu govorim i kakvi epiteti se dodaju našim igračima. Jbt kako je krenulo za deset godina će ispasti da smo sami sebe poubijali dole i da smo mi stoka a oni bečki dječaci.
Čovječe oni su prošle godine, 16 godina nakon ubistva Vedrana, na finalu kupa ušli u teren i krenuli da udaraju naše igrače.
Jesi se ikad zapitao ili vidio koliko je igrača ŠB pokušalo to da spriječi, pitaj tog istog Kuprešaka kakve je uvrede on doživio na Pecari i ne samo on nego svi naši igrači i to svake godine isto čak i gore i ne, ne pišem ti ovo što sam čuo nego što sam se pet puta lično uvjerio.
Oni dole konstanto kroz cijelu utakmicu pozivaju svoje igrače da nas treba pobiti i poslje svakog starta ide "ubi ga" i "kolji dok je vruć", misliš da igrači Širokog imaju ikakvu reakciju, bratski ti savjetujem da odeš bar jednu utakmicu a zatim da morališeš i držiš pridike ovde.
Uostalom kakve veze imaju Kuprešak ili Sesar što sad igraju ili su igrali kod nas, njihov izbor i to nema veze sa odnosom navijača prema igračima jednog ili drugog kluba koje ti opet pokušavaš da prezentuješ nas kao zadnje promitvce sa "dvojnim c" prema njihovim igračima a njih kao "djecu cvijeća" letvavama i noževima prema našim igračima.
Doktor za retardaciju.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pa ako mi nismo na svojoj koži naucili da zvucno pojacanje ne znaci nista onda smo stvarno bez mozga i ociju. Samo teren i kad odgigra 6/7 utakmica mozes za nekog reci da li je flop ili top. Ima li smo godinama pojacanja tipa Vrancic , Sušic, Ljajic, Mamas,Ristovski pa nigdje nas nema . Prepustiti stavri Mamicu pa da vidimo i to , kakve sve budale su sklapale ekipu Mamic bar ima ime ,zasluzuje podrsku i priliku da slozi tim .
E pa jbg Zorane ako nam je pojačanje lik iz 10-e ekipe na tabeli druge lige hrvatske. E hajde da vidimo al on ti je Zorane test za istok! Dosta je prodaje muda-pod-bubrege bilo.
Ne valja kad dovedes zvucno ime, ne valja no name, ne moze bog ugodit nasem forumu
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Zavisi kako gledas, za nas navijace ovakvi igraci sigurno ne mogu biti pojacanja a ako gledas sa strane uprave onda jeste jer se uklapa u njihovu viziju jeftin, relativno mlad, moze se prodati ipak je to glavni cilj a to sto cemo biti opet treci sa zaostatkom od 20 bodova manje vise nije bitno.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, johntravolta123 i 29 gostiju.

.png)