Faraon iz Visokog je napisao/la:hahahhah nekad zapjeva,cura ima dva sina vecmuhovic je napisao/la:Faraon iz Visokog je napisao/la:Ta ide s mnom u razred Emina![]()
![]()
![]()
![]()
..zapjeval ikad ?!
..sigurno vam je veselo
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
ima,morala godinu ponovljat zbog prvog djetetamuhovic je napisao/la:Faraon iz Visokog je napisao/la:hahahhah nekad zapjeva,cura ima dva sina vecmuhovic je napisao/la:![]()
..zapjeval ikad ?!
..sigurno vam je veselo
![]()
![]()
..fkt ?
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Pa koliko ona ima godina ?Faraon iz Visokog je napisao/la:ima,morala godinu ponovljat zbog prvog djeteta
FK Pjetlovi
Cura MILFača, a mlađa od mene. 
..sta sve neces cut

-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Ne moze bolje od Balasa nikako. Sto se tice Broza, pokoj mu dusi. Ne mogu nikako da zamislim kakav je bio zivot u Jugi, ja sam zadovoljan sa ovim danas. Jedino sto je potrebna jedna cvrsta ruka sada al haj ti ovo krdo ustroji nekako 
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
18 godinareds je napisao/la:Znači ona ima 18...
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Ne možeš ti ovo smiriti kad svako vuče na svoju stranu.Jimmy from the hood je napisao/la:Ne moze bolje od Balasa nikako. Sto se tice Broza, pokoj mu dusi. Ne mogu nikako da zamislim kakav je bio zivot u Jugi, ja sam zadovoljan sa ovim danas. Jedino sto je potrebna jedna cvrsta ruka sada al haj ti ovo krdo ustroji nekako
FK Pjetlovi
Nije to nista cudno, kod mene su se dvije u II razredu porodile, ali nisu nastavile skolovanje, udale su se, sta ce drugo 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Može neko dati crack od FIFE 2001, htio bih opet malko zaigrati.....
Ukoliko se nastave tabiriti političke teme na Chatu, biću primoran da ga zaključam.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
..oo Sabahajrullah meteorolog !Faraon iz Visokog je napisao/la:heeeeej sunce
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
..blago se tebi>Maestro je napisao/la:Ja jutros jedan čas i pustili nas sa nastave zbog štrajka.
- DAVID VILLA
- Kontakt:
pu jesi sretan>Maestro je napisao/la:Ja jutros jedan čas i pustili nas sa nastave zbog štrajka.
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Štrajk u vezi plata, bune se jer se svim drugim ustanovama povećalo za 30 % dok je njima ostalo isto. Ja sam iz SBK pa sigurno radi toga.muhovic je napisao/la:..blago se tebi>Maestro je napisao/la:Ja jutros jedan čas i pustili nas sa nastave zbog štrajka...a kakav je strajk u pitanju ?!
Handball ^^ <3
..aha,ja ja>Maestro je napisao/la:Štrajk u vezi plata, bune se jer se svim drugim ustanovama povećalo za 30 % dok je njima ostalo isto. Ja sam iz SBK pa sigurno radi toga.muhovic je napisao/la:..blago se tebi>Maestro je napisao/la:Ja jutros jedan čas i pustili nas sa nastave zbog štrajka...a kakav je strajk u pitanju ?!
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 15 gostiju.