Aj ne seri...Edincapitano je napisao/la: ↑13 maj 2026, 12:35Vazno da se Sunjic slika s Hrvatskom zastavom kad je Pafos usao u LPnapapijri1987 je napisao/la: ↑13 maj 2026, 11:48Nikad pripadnik mog naroda koji izda,ostavi na cjedilu,prevari,laze,mulja,ponizi taj isti narod nece biti pozitivan primjer.EdinjoBos je napisao/la: ↑13 maj 2026, 11:39da imaju katica kao primjer...igrac koji igra za BiH, samo sto ga hrvatska nije zvala...a da nebude primjer anel, koji je zamjenio svedski dres za BiH dres i 30tak utakmica odigrao za istu...pa to moze samo bosnjak (da nepisem sta drugo jer nezelim ni tebe licno a ni kao covjeka iz mog naroda sa koji se ponosim) napisati...anel je zbog velikih provatnih problema napravio glupost, za koju je i dobio veliku kaznu (tj nepozivanje vise u A-repku pod ovim staffom) ali da mi on bude los primjer a da mi katic/sunjic/radeljic budu primjer...NIKAD...da si napisao ivan basic (koji je uvijek igrao za BiH) pa hajd ali katic...Boze sacuvaj...ali to smo mi, neko nesto lupi i skotro svi ponavljaju bez razmisljanja...
Uvijek ce biti to sto i jeste a to je izdajica i prestani pisati o doticnom.
Boli nas k da osvoji 5 puta LP uzastopno on u repci nema vise sta da trazi.
Neka se odrekne i drzavljanstva ko ga j.![]()
Pravi bosnjo![]()
Da nije Hrvatska vele sila, pitao bi te ja gdje bi Katic i Sunjic igrali, oni nisu ginuli zbog Bosne nego da idu na SP da se mogu prodati/prozivjeti svoj san da igraju na SP, ali bosnjo ko bosnjo, uvijek naivan![]()
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
signalidunapark
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
-
Edincapitano
- Kontakt:
Cuj aj ne serisignalidunapark je napisao/la: ↑13 maj 2026, 12:39Aj ne seri...Edincapitano je napisao/la: ↑13 maj 2026, 12:35Vazno da se Sunjic slika s Hrvatskom zastavom kad je Pafos usao u LPnapapijri1987 je napisao/la: ↑13 maj 2026, 11:48
Nikad pripadnik mog naroda koji izda,ostavi na cjedilu,prevari,laze,mulja,ponizi taj isti narod nece biti pozitivan primjer.
Pravi bosnjo![]()
Da nije Hrvatska vele sila, pitao bi te ja gdje bi Katic i Sunjic igrali, oni nisu ginuli zbog Bosne nego da idu na SP da se mogu prodati/prozivjeti svoj san da igraju na SP, ali bosnjo ko bosnjo, uvijek naivan![]()
Jel kazes mlijeko ili mleko?
Anel je kreten ali Sunjic je momcina, sta ima veze ako slavi s Hrvatskom zastavom, on je uvijek tu i trci puno! Nas lav
da anela pozovu i on bi "poginuo"..pa i vise od katica...ali svakom svoje misljenje...
- Beduin
- Kontakt:
Demirovic koji je veca zvijezda od Anela je sjedio na klupi i sutio, davao sve od sebe kad dobije priliku. Alajbegovic kao generacijski talenat i ponajveca zvijezda nase repke u najbitnijim utakmicama sjedi na klupi i suti, kasnije s ponosom on i njegov otac izjavljuju da im ne smeta sto je na klupi jer tako selektor smatra da treba biti, ali kad dobije priliku onda daje sve od sebe.
A jedan Anel svako malo napusta repku iz ovih ili onih razloga, kasnije mi krivo sto bude na klupi. E sad neka kod kuce smrsi uz tv i divi se jednom Muharemovicu i Katicu kako krv pisaju da u sto boljem svjetlu predatavljaju BiH.
Ne znam sta vam tu nije jasno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
19vendetta87
- Kontakt:
"Poginuo" bi i Sulejman Krpić, momak gine i protiv Sloge, a tek bi ginuo protiv Kanade na SP.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Što ste smiješni sa Anelom, koji smije da igra kad izađe ispod ženine suknje. Daj ba lik igrao u raspalom Šefildu i toliko je dobar štoper da nije mogao ostati u Engleskoj.
Između ostalog džaba mu sve kad je 0 od čovjeka, a Sergej najviše cijeni karakter pa dalje...
Između ostalog džaba mu sve kad je 0 od čovjeka, a Sergej najviše cijeni karakter pa dalje...
MA ovo je Anel platio ljudima da pišu po forumima, portalima i komentarima da ga se vrati. I najjači je onaj argument, eto pomirio se sa ocem hahahaha, koga boli **** za njegovim ocem ili ocem bilo kojeg fudbalera
Ili je igrač dovoljno dobar za repku ili nije, to je to. Nema veze da li neko ima ili nema oca, priča li sa njim ili ne, da li se pomirio sa tetkom ili mu strina zamjeri što nije došao na Bajram.
Ili je igrač dovoljno dobar za repku ili nije, to je to. Nema veze da li neko ima ili nema oca, priča li sa njim ili ne, da li se pomirio sa tetkom ili mu strina zamjeri što nije došao na Bajram.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Goalgetter
- Kontakt:
Anela ovdje 1 mjesec pred SP spominju standardna 2-3 retardirana lika, trollanje vecinom nista drugo.Iceplayer je napisao/la: ↑13 maj 2026, 13:06Što ste smiješni sa Anelom, koji smije da igra kad izađe ispod ženine suknje. Daj ba lik igrao u raspalom Šefildu i toliko je dobar štoper da nije mogao ostati u Engleskoj.
Ne možeš ti to njima objasniti. Ne shvataju onu ključnu stavku.Beduin je napisao/la: ↑13 maj 2026, 12:56Demirovic koji je veca zvijezda od Anela je sjedio na klupi i sutio, davao sve od sebe kad dobije priliku. Alajbegovic kao generacijski talenat i ponajveca zvijezda nase repke u najbitnijim utakmicama sjedi na klupi i suti, kasnije s ponosom on i njegov otac izjavljuju da im ne smeta sto je na klupi jer tako selektor smatra da treba biti, ali kad dobije priliku onda daje sve od sebe.
A jedan Anel svako malo napusta repku iz ovih ili onih razloga, kasnije mi krivo sto bude na klupi. E sad neka kod kuce smrsi uz tv i divi se jednom Muharemovicu i Katicu kako krv pisaju da u sto boljem svjetlu predatavljaju BiH.
Godine javašluka, cirkusa, shvatanje repke kao neke sporedne stvari gdje nama treba biti čast i zadovoljstvo što oni uopšte igraju.
Toliko kukanja, kmečanja i čega sve ne, da se tome stane u kraj, pa makar to bio i Edin Džeko, ali da ovdje budu oni koji to zaista žele, koji će beskompromisno davati zadnji atom snage i imati onaj ponos što nose državni grb, svetinju.
Ovo je reprezentacija, nije ovo samo da poredaš igrače kao na PES-u i udri. Toliko faktora ima, a jedan od njih je karakter, i toliko ismijavani "voljni momenat" koje je Barbarez potencirao, a pokazao se jako bitnim. Momci su doslovno sve dali od sebe da ostvare rezultat, što su na kraju i uradili... Kako je to izgledalo prije?
Igračke kvalitete Anela su neupitne, ali se on podigao iznad državnog grba, "privremeno" se odjavio i zatvorio vrata reprezentaciji, očigledno misleći da će mu se na noge ići i da ga se moli da se vrati nazad. Nije mu ovo prvi put, a nije ni drugi put. Nestabilna ličnost, podložna skandalima, cirkus u porodici i slično.
Za ove koji ga žele nazad, imate li neku dozu dostojanstva? Nije on zakasnio na okupljanje, nije on promašio jednu prijateljsku jer je imao neki opravdan razlog... On je ostavio na cjedilu ove druge momke i okrenuo im leđa. Taj mentalitet podanika, gdje stalno pravdamo drugu stranu, prihvatamo ponižavanje kao neku normu, ne pokazujemo kičmu i karakter da nećemo stati nečemu u kraj... to nas nigdje dovelo nije.
-
napapijri1987
- Kontakt:
Kakve veze imaju jedno sa drugim?Edincapitano je napisao/la: ↑13 maj 2026, 12:35Vazno da se Sunjic slika s Hrvatskom zastavom kad je Pafos usao u LPnapapijri1987 je napisao/la: ↑13 maj 2026, 11:48Nikad pripadnik mog naroda koji izda,ostavi na cjedilu,prevari,laze,mulja,ponizi taj isti narod nece biti pozitivan primjer.EdinjoBos je napisao/la: ↑13 maj 2026, 11:39da imaju katica kao primjer...igrac koji igra za BiH, samo sto ga hrvatska nije zvala...a da nebude primjer anel, koji je zamjenio svedski dres za BiH dres i 30tak utakmica odigrao za istu...pa to moze samo bosnjak (da nepisem sta drugo jer nezelim ni tebe licno a ni kao covjeka iz mog naroda sa koji se ponosim) napisati...anel je zbog velikih provatnih problema napravio glupost, za koju je i dobio veliku kaznu (tj nepozivanje vise u A-repku pod ovim staffom) ali da mi on bude los primjer a da mi katic/sunjic/radeljic budu primjer...NIKAD...da si napisao ivan basic (koji je uvijek igrao za BiH) pa hajd ali katic...Boze sacuvaj...ali to smo mi, neko nesto lupi i skotro svi ponavljaju bez razmisljanja...
Pravi bosnjo![]()
Mirso ti jos nisi naucio citati.
Tvoj Anel je , kao pripadnik naseg naroda , izdao, prevario, lagao, petljao, kratko receno uradio sve najgore sto jedna individua moze uraditi svom narodu.
Bio si na liniji Mirso pa se zapitaj bi li volio lika poput tvog Anela da ti cuva ledja.
Ja znam da ne bih. O ovima sa tzv. hrvatskim zastavama nisam nista pisao, niti ih spominjem u bilo kojem kontekstu.
Ja pricam o svom narodu i Abdicevcima medju nama.
Tvoj Anel je takav i kazem ti opet sto se mene tice mozes mu reci da se odrekne naseg drzavljanstva.
Za mene tvoj Anel nije vise Bosnjak, nije Bosanac i Hercegovac.
Mirso, moras popricati sa sinom, nek se izvine i bice sve ok.Edincapitano je napisao/la: ↑13 maj 2026, 12:43Cuj aj ne serisignalidunapark je napisao/la: ↑13 maj 2026, 12:39Aj ne seri...Edincapitano je napisao/la: ↑13 maj 2026, 12:35
Vazno da se Sunjic slika s Hrvatskom zastavom kad je Pafos usao u LP![]()
Pravi bosnjo![]()
![]()
Jel kazes mlijeko ili mleko?
Anel je kreten ali Sunjic je momcina, sta ima veze ako slavi s Hrvatskom zastavom, on je uvijek tu i trci puno! Nas lav![]()
A ja kazem mliko i varenika
-
Edincapitano
- Kontakt:
Bez veze bacate Mirsu u vatru, nisam ja Mirsonapapijri1987 je napisao/la: ↑13 maj 2026, 13:34Kakve veze imaju jedno sa drugim?Edincapitano je napisao/la: ↑13 maj 2026, 12:35Vazno da se Sunjic slika s Hrvatskom zastavom kad je Pafos usao u LPnapapijri1987 je napisao/la: ↑13 maj 2026, 11:48
Nikad pripadnik mog naroda koji izda,ostavi na cjedilu,prevari,laze,mulja,ponizi taj isti narod nece biti pozitivan primjer.
Pravi bosnjo![]()
Mirso ti jos nisi naucio citati.
Tvoj Anel je , kao pripadnik naseg naroda , izdao, prevario, lagao, petljao, kratko receno uradio sve najgore sto jedna individua moze uraditi svom narodu.
Bio si na liniji Mirso pa se zapitaj bi li volio lika poput tvog Anela da ti cuva ledja.
Ja znam da ne bih. O ovima sa tzv. hrvatskim zastavama nisam nista pisao, niti ih spominjem u bilo kojem kontekstu.
Ja pricam o svom narodu i Abdicevcima medju nama.
Tvoj Anel je takav i kazem ti opet sto se mene tice mozes mu reci da se odrekne naseg drzavljanstva.
Za mene tvoj Anel nije vise Bosnjak, nije Bosanac i Hercegovac.
Svaki dan sam druga osoba, sta god da napisem na forumu haha
Kada Sergej kanađanima mrežu zapali 
Hvala obojici; da ne moram ništa pisatiHariTz je napisao/la: ↑13 maj 2026, 13:32Ne možeš ti to njima objasniti. Ne shvataju onu ključnu stavku.Beduin je napisao/la: ↑13 maj 2026, 12:56Demirovic koji je veca zvijezda od Anela je sjedio na klupi i sutio, davao sve od sebe kad dobije priliku. Alajbegovic kao generacijski talenat i ponajveca zvijezda nase repke u najbitnijim utakmicama sjedi na klupi i suti, kasnije s ponosom on i njegov otac izjavljuju da im ne smeta sto je na klupi jer tako selektor smatra da treba biti, ali kad dobije priliku onda daje sve od sebe.
Godine javašluka, cirkusa, shvatanje repke kao neke sporedne stvari gdje nama treba biti čast i zadovoljstvo što oni uopšte igraju.
Toliko kukanja, kmečanja i čega sve ne, da se tome stane u kraj, pa makar to bio i Edin Džeko, ali da ovdje budu oni koji to zaista žele, koji će beskompromisno davati zadnji atom snage i imati onaj ponos što nose državni grb, svetinju.
Ovo je reprezentacija, nije ovo samo da poredaš igrače kao na PES-u i udri. Toliko faktora ima, a jedan od njih je karakter, i toliko ismijavani "voljni momenat" koje je Barbarez potencirao, a pokazao se jako bitnim. Momci su doslovno sve dali od sebe da ostvare rezultat, što su na kraju i uradili... Kako je to izgledalo prije?
Igračke kvalitete Anela su neupitne, ali se on podigao iznad državnog grba, "privremeno" se odjavio i zatvorio vrata reprezentaciji, očigledno misleći da će mu se na noge ići i da ga se moli da se vrati nazad. Nije mu ovo prvi put, a nije ni drugi put. Nestabilna ličnost, podložna skandalima, cirkus u porodici i slično.
Za ove koji ga žele nazad, imate li neku dozu dostojanstva? Nije on zakasnio na okupljanje, nije on promašio jednu prijateljsku jer je imao neki opravdan razlog... On je ostavio na cjedilu ove druge momke i okrenuo im leđa. Taj mentalitet podanika, gdje stalno pravdamo drugu stranu, prihvatamo ponižavanje kao neku normu, ne pokazujemo kičmu i karakter da nećemo stati nečemu u kraj... to nas nigdje dovelo nije.
Kad Company napada Real sa 4 napadača onda je to genijalnost a kad to Barba uradi 7 dana prije onda je to nedefinisana taktika. Nisi fer druže.Sheyi je napisao/la: ↑13 maj 2026, 07:48Jos ako povedu pa kad Barba od 60. minute krene onu svoju jos nedefinisanu taktiku sa tri napadaca, dva krila, dva beka i jednim veznjakom. Nece znati sta ih je snaslo u tim momentima.MostarNeretva je napisao/la: ↑13 maj 2026, 01:34Tako su se radovali Rumuni, Austrijanci, Velsani, Italijani .. najbolji moguci scenario.
Jos kad im slozimo bunker prvih 45 minuta i pustimo posjed lopte reci ce evo go samo sto nije pao razvaljujemo Bosnu![]()
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Barba će da uđe u anale reprezentativnog fudbalaperun je napisao/la: ↑13 maj 2026, 14:31Kad Company napada Real sa 4 napadača onda je to genijalnost a kad to Barba uradi 7 dana prije onda je to nedefinisana taktika. Nisi fer druže.Sheyi je napisao/la: ↑13 maj 2026, 07:48Jos ako povedu pa kad Barba od 60. minute krene onu svoju jos nedefinisanu taktiku sa tri napadaca, dva krila, dva beka i jednim veznjakom. Nece znati sta ih je snaslo u tim momentima.MostarNeretva je napisao/la: ↑13 maj 2026, 01:34
Tako su se radovali Rumuni, Austrijanci, Velsani, Italijani .. najbolji moguci scenario.
Jos kad im slozimo bunker prvih 45 minuta i pustimo posjed lopte reci ce evo go samo sto nije pao razvaljujemo Bosnu![]()
-
BosnianDragon2024
- Kontakt:
Sad sam poslušo ovaj Kanadski podcast, kažu da bi 7 Kanadski igraca bili u prvi 11 kod nas.perun je napisao/la: ↑13 maj 2026, 14:31Kad Company napada Real sa 4 napadača onda je to genijalnost a kad to Barba uradi 7 dana prije onda je to nedefinisana taktika. Nisi fer druže.Sheyi je napisao/la: ↑13 maj 2026, 07:48Jos ako povedu pa kad Barba od 60. minute krene onu svoju jos nedefinisanu taktiku sa tri napadaca, dva krila, dva beka i jednim veznjakom. Nece znati sta ih je snaslo u tim momentima.MostarNeretva je napisao/la: ↑13 maj 2026, 01:34
Tako su se radovali Rumuni, Austrijanci, Velsani, Italijani .. najbolji moguci scenario.
Ma ljudi nas pomnožili sa nulom, po njima džabe dolazimo u TorontoBosnianDragon2024 je napisao/la: ↑13 maj 2026, 14:39Sad sam poslušo ovaj Kanadski podcast, kažu da bi 7 Kanadski igraca bili u prvi 11 kod nas.![]()
To je to i samo da podsjetim da je Mirsin mali jasno poručio da neće igrati za repku dok su Barba i Spaha tu a sad bi izgleda taj "karakter"pogazio riječ i sopstvene principe samo da ga se pozove na Mundijal bez obzira što nije pripomogao nego čak šta više odmogao svojim odnosom prema dresu i drugovima kad je bilo najpotrebnije.edvaE2 je napisao/la: ↑13 maj 2026, 14:20Hvala obojici; da ne moram ništa pisatiHariTz je napisao/la: ↑13 maj 2026, 13:32Ne možeš ti to njima objasniti. Ne shvataju onu ključnu stavku.Beduin je napisao/la: ↑13 maj 2026, 12:56Demirovic koji je veca zvijezda od Anela je sjedio na klupi i sutio, davao sve od sebe kad dobije priliku. Alajbegovic kao generacijski talenat i ponajveca zvijezda nase repke u najbitnijim utakmicama sjedi na klupi i suti, kasnije s ponosom on i njegov otac izjavljuju da im ne smeta sto je na klupi jer tako selektor smatra da treba biti, ali kad dobije priliku onda daje sve od sebe.
Za ove koji ga žele nazad, imate li neku dozu dostojanstva? Nije on zakasnio na okupljanje, nije on promašio jednu prijateljsku jer je imao neki opravdan razlog... On je ostavio na cjedilu ove druge momke i okrenuo im leđa. Taj mentalitet podanika, gdje stalno pravdamo drugu stranu, prihvatamo ponižavanje kao neku normu, ne pokazujemo kičmu i karakter da nećemo stati nečemu u kraj... to nas nigdje dovelo nije.![]()
![]()
to je to
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Hajmo ljudi ignorišite trollovanje sa Alenom, namjerno to rade da unesu nemir u ekipu. Spisak je izišao imaju drugi dečki za komentarisati...
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Google [Bot], jozinho, legendarnadruga i 24 gosta.