Nekoliko puta. Zrinjski puno bolji u omjeru. Zadnji put Velez dobio 2023 cini mi se 3-0.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Ne kontam ni Rahimica, sta se pozdravljas sa igracima koji ne postuju himnu drzave, nit bih se sa trenerom pozdravio, sa fashistima nema rukovanja, e moj Bosnjo..
Dvojica ispostovali himnu, ostali se gegaju i pricaju izmedju sebe, a ti se jos sa svima rukujes. Iskreno FUJ
Dvojica ispostovali himnu, ostali se gegaju i pricaju izmedju sebe, a ti se jos sa svima rukujes. Iskreno FUJ
- relativizam
- Kontakt:
Dugo nisam vidio da neki sudija gura neku ekipu kao peljto zrinjski, kao da su mu rod rodjeni
Ono što ljudi ne razumiju, ili ne znaju, da se uglavnom svi igrači i treneri u plbih, poznaju i masovno druže. Bez obzira ko su i šta su.
Igrači ne yebu navijačke strasti i epizode.
Igrači ne yebu navijačke strasti i epizode.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
To samo bez karaktera ljudi ce se druziti sa nekim koji ne postuju himnu drzave u kojoj zive, sa takvim nema kahve i tacka.. dalje sanjaju nekakvu paradrzavicu, Hrvati pravi ih ne mogu ocima, kao sto ni vas ne mogu u Srbiji, a u Beogradu da ne pricam.. Svi to vi znate al yebiga ..
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Kakav zvuk prenosa na Areni, oca yebali
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Gdje Bošnjake mogu očima vidjeti?GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑13 maj 2026, 18:52To samo bez karaktera ljudi ce se druziti sa nekim koji ne postuju himnu drzave u kojoj zive, sa takvim nema kahve i tacka.. dalje sanjaju nekakvu paradrzavicu, Hrvati pravi ih ne mogu ocima, kao sto ni vas ne mogu u Srbiji, a u Beogradu da ne pricam.. Svi to vi znate al yebiga ..
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Hvala Bogu pa onaj Šurković i Gabela ne prenose ovu utakmicu. Uši krvare kad ih čovjek sluša, koliko su iritantni.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Hahah posra se lagano sam sebi u usta, znači ova 2 entiteta su paradržaviceGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑13 maj 2026, 18:52To samo bez karaktera ljudi ce se druziti sa nekim koji ne postuju himnu drzave u kojoj zive, sa takvim nema kahve i tacka.. dalje sanjaju nekakvu paradrzavicu, Hrvati pravi ih ne mogu ocima, kao sto ni vas ne mogu u Srbiji, a u Beogradu da ne pricam.. Svi to vi znate al yebiga ..
Samo Široki!
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Sine dodji sebi pa procitaj opet sta sam napisao
U kladionicamaRiziko je napisao/la: ↑13 maj 2026, 18:55Gdje Bošnjake mogu očima vidjeti?GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑13 maj 2026, 18:52To samo bez karaktera ljudi ce se druziti sa nekim koji ne postuju himnu drzave u kojoj zive, sa takvim nema kahve i tacka.. dalje sanjaju nekakvu paradrzavicu, Hrvati pravi ih ne mogu ocima, kao sto ni vas ne mogu u Srbiji, a u Beogradu da ne pricam.. Svi to vi znate al yebiga ..
Samo Široki!
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Cinjenica je da ta ‘vasa’ Srb i Hrv ne podnose jedne ni druge, a budite se svako jutro u drzavi koju mrzite
Zao mi vas al bas
Zao mi vas al bas
Znaci svi reprezentativci BiH su bez karaktera jer se rukuju, druze i pjevaju sa Vicom.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑13 maj 2026, 18:52To samo bez karaktera ljudi ce se druziti sa nekim koji ne postuju himnu drzave u kojoj zive, sa takvim nema kahve i tacka.. dalje sanjaju nekakvu paradrzavicu, Hrvati pravi ih ne mogu ocima, kao sto ni vas ne mogu u Srbiji, a u Beogradu da ne pricam.. Svi to vi znate al yebiga ..
Ne gura Zrinjski nego sudi pametno, ne želi nikoga oštetiti i zato svira svaki kontakt.relativizam je napisao/la: ↑13 maj 2026, 18:48Dugo nisam vidio da neki sudija gura neku ekipu kao peljto zrinjski, kao da su mu rod rodjeni
Dzeko se sa Vicom grli kao sa rodjenim bratomVorovus je napisao/la: ↑13 maj 2026, 19:06Znaci svi reprezentativci BiH su bez karaktera jer se rukuju, druze i pjevaju sa Vicom.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑13 maj 2026, 18:52To samo bez karaktera ljudi ce se druziti sa nekim koji ne postuju himnu drzave u kojoj zive, sa takvim nema kahve i tacka.. dalje sanjaju nekakvu paradrzavicu, Hrvati pravi ih ne mogu ocima, kao sto ni vas ne mogu u Srbiji, a u Beogradu da ne pricam.. Svi to vi znate al yebiga ..
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
MikeEhrmantraut
- Kontakt:
Irfane izbaci ove divljake sa tribine
E jeste glupi, ekipa napada oni bakljama gadaju
Tupani
Tupani
Očekujete svašta.
- relativizam
- Kontakt:
Ovo je sve samo ne pametnonito1 je napisao/la: ↑13 maj 2026, 19:07Ne gura Zrinjski nego sudi pametno, ne želi nikoga oštetiti i zato svira svaki kontakt.relativizam je napisao/la: ↑13 maj 2026, 18:48Dugo nisam vidio da neki sudija gura neku ekipu kao peljto zrinjski, kao da su mu rod rodjeni
2,3 situacije ljudi krecu na gol on prekida akciju svira faul, Spahica ubise, dva puta karacic vrhovima prstiju brani ne svira korner, samo se prekidaju utakmice kad komponenta B nesto uradi dok ostali smiju raditi i psovati sta hoce, ima li obraza evropski sudija
GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑13 maj 2026, 18:42Ne kontam ni Rahimica, sta se pozdravljas sa igracima koji ne postuju himnu drzave, nit bih se sa trenerom pozdravio, sa fashistima nema rukovanja, e moj Bosnjo..

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: Marokanci58, Mostarac12345 i 46 gostiju.