Kup Bosne i Hercegovine 2025/26.
Re: Kup Bosne i Hercegovine 2025/26.
Svako igranje golmana van 16m rukom, je crveni! DaBogda Peljto zavrsio karijeru
Sa ove blizine se ne šuta ovako jako lopta nema vremena da pane..za to treba biti extra majstor ,to se plasira preko živog..pa ako uđe,uđe
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Ma Ibro je dobar ko hljeb. Merhametli lik.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Ljudi lupaju a bukvalno piše kad ide CKELDIABLO20 je napisao/la: ↑13 maj 2026, 18:28Nikad, uzmi malo pravila pogledaj i vidjet ces da nisi tacan.
Mrzim bojac, četnike, lišticu i ustaše 🥰
Presjekao ih je ovaj kiks golmana i brzi gol.
Po meni Velez bolji...ali...
Po meni Velez bolji...ali...
- FKS -
-
KimJongEsmer
- Kontakt:
Igraču koji vrati loptu golmanu momentalno treba uručiti raskid ugovora
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Igranje golmana rukom van 16 m se tretira kao da je igrac u polju. Ako je sprijecio 100 % sansu za pogodak onda je crveni,ako nije sprijecio izglednu sansu za pogodak onda je zuti.
-
Direktorcic
- Kontakt:
Kad gostujuce igrace docekas ovako brutalno, protivnik se napali, da 101 % i tako sam sebe ukanalis.Nikad mi nece jasna ova prevelika euforija koja je vazda kontraproduktivna.Zrinjski vec moze racunat da je osvojio i drugi trofej ove sezone.
Zrinski se nije sastavio sa loptom. Ti očito ne gledaš utakmicu.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Bezveze. Vidim neki ih velicaju kako igraju, a ne postoje na terenu.Direktorcic je napisao/la: ↑13 maj 2026, 18:34Ne bi da vrijedjam TOSK iz Tesnja,ali mislim bi bili nijansu bolji nego ovi fasisti do sad
Samo da Velez zabije, ide preokret.
- FKS -
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
Oprošten drugi žuti Šariću
Diskutabilno, slicna situacija kao igranje rukom golmana Zrinjskog van šesnaesterca, pitanje je da li je igrač Veleža koji je bio spreman na povratnoj ispred imao otvoren šut...
-
napapijri1987
- Kontakt:
Nevjerovatno nizak nivo fudbala na obje tekme. Doduse kod njih je bolja tekma nego u Mostaru ali kad vidis da su to ekipe koje se u obje drzave konstantno drze u vrhu nije ni cudo sto su lige tu gdje jesu.
Nevjerovatno nizak koeficijent inteligencije izbija iz tvojih postova. Nije ni cudo sto postoji onaj stereotip o Bosancima da su glupi.napapijri1987 je napisao/la: ↑13 maj 2026, 18:51Ja gledam istovremeno ovu tekmu i finale kupa kod croasana.
Nevjerovatno nizak nivo fudbala na obje tekme. Doduse kod njih je bolja tekma nego u Mostaru ali kad vidis da su to ekipe koje se u obje drzave konstantno drze u vrhu nije ni cudo sto su lige tu gdje jesu.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Ciao strucnjaknapapijri1987 je napisao/la: ↑13 maj 2026, 18:51Ja gledam istovremeno ovu tekmu i finale kupa kod croasana.
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Ako si rodjen u entitetu rs, to znaci da si i ti Bosanac
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Prije će se hadžije vratit iz Meke nego što će Velež dati gol ,ima tu volje,želje,trke,ali brate individualno je to očaj,nekvalitet,prijem,pas suigraču,šut,centaršut,dribling,neka finta tijelom,to je tako sporo,traljavo,bez ikakve tehnike,sada ovaj vodi loptu 50 metara i dođe do kaznenog,em mu lopta ostade između nogu,šut traljav,nije pogledao gdje gol,gdje stoji golman.Pa ko radi sa našom djecom ,odrastu ne znaju fudbalsku abecedu...ustvari da znaju ne bi igrali našu ligu
-
napapijri1987
- Kontakt:
Ne tresi se croasan. Inace cu otici na mezar hrvatskim kraljevima i popisati se. Uh sreca nemam gdje otici.Vorovus je napisao/la: ↑13 maj 2026, 18:55Nevjerovatno nizak koeficijent inteligencije izbija iz tvojih postova. Nije ni cudo sto postoji onaj stereotip o Bosancima da su glupi.napapijri1987 je napisao/la: ↑13 maj 2026, 18:51Ja gledam istovremeno ovu tekmu i finale kupa kod croasana.