Kup Bosne i Hercegovine 2025/26.
Re: Kup Bosne i Hercegovine 2025/26.
Kakva pravda strefi Vehabovica.
Bolje nije moglo, Gigaaaaa, Gigaaaaa uzese nam kup. Gigaaaaa.
Ovo je gore od onoga sto smo mi prezivili dole.
Bolje nije moglo, Gigaaaaa, Gigaaaaa uzese nam kup. Gigaaaaa.
Ovo je gore od onoga sto smo mi prezivili dole.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
Ibro Rahimić mi se ne uklapa nikako u ovaj vašar u selu kod Mostara, čini se kao kulturan i odmjeren lik.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Već sam ranije govorio da se Velež pretvorio u ozbiljan seljački klub, danas je to cijela država vidjela, a šteta nekad su bili velikan. Nemojte kritikovati momka golmana, krivite isključivo navijače klošare koji su uništili momentum svoje ekipe. I na Grbavici bude svakakvih papaka, ali vođa navijača ih opomene da ne ubacuju predmete i pirotehniku u teren, ali ovo danas je bilo užasno za gledati.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
-
Strelcevina
- Kontakt:
Čobane kako si mi?MostarReds22 je napisao/la: ↑13 maj 2026, 11:06Nisam znao da te toliko pogadja sto si kočerina. Pa i vi ste ljudi yebo ga ja, pećinski doduse, ali i dalje ste ljudi.Strelcevina je napisao/la: ↑13 maj 2026, 08:10Jesi pito stare čiji si?MostarReds22 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 23:21
Ti o paradoksu, stari ti iz kočerina a nik ti strelcevina. I ta mantra i dedama![]()
. Moj ih je rokao u blajburgu i po cijeloj nasoj lijepoj BiH i sire.
Šteta što prava bomba ne puče pored ovog smetljara, poginuo do jutra s Tamarom i svima 
Mrzim bojac, četnike, lišticu i ustaše 🥰
Zato se Bilbija uklapa u vas primitivni i pogani mentalitet
https://www.facebook.com/share/v/18RKuVTeGR/
https://www.facebook.com/share/v/18RKuVTeGR/
- FKS -
-
Direktorcic
- Kontakt:
Zato se bilbija uklapa pravo,seljacina cetnicko ustaskog mixa u sebiMostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑13 maj 2026, 20:50Ibro Rahimić mi se ne uklapa nikako u ovaj vašar u selu kod Mostara, čini se kao kulturan i odmjeren lik.
Cestitke Zrinjskom na osvojenom kupu sasvim zasluzeno, posebno nakon onako glupe pogreske golmana Veleža.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
-
Strelcevina
- Kontakt:
Evo što kmeče rahmetlije, ali što kmeče kitari njihova topla braća pa ovo je milina za čitati

-
Helemnejse
- Kontakt:
Fali secerasu inzulina. Sakrij mu inzulin ibro nek crkne
Kad se sjetim vremena kad djidjanija nije htjela u zajednicku ligu, a mi budale, pa hajte pa evo ovo evo ono, i danas ti dva zlocinacka kolektiva kroje ligu.
CPOJ
Ma Nemanja je cigan teške vrste , vazda belaj oko njega , priznao ko ili ne ali je tako.
Čestitke @tutankamon
Čestitke @tutankamon
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- PeppermintSA
- Kontakt:
Meni nikad Here neće biti jasne. Živite dole, mediteranska klima, grad vazda pun turista, umjesto da uživate, lagano vopi nakon tekme uz Neretvu, vi ko Belfast. Težak šabanluk. I jedni i drugi.
Zrinjski se ponasao svih 90 minuta korektno nije bilo valjanja po terenu i odugovlacenja na svaki dodir a imali su situaciju da to rade posebno radi ne primjerenog ponadanjs od strane navijaca Veleza (bacanje petardi)
Sudjenje nivo bh lige al korektno.
Guranje naguravanje izmedju igraca seljacko nepotrebno cak velezovi igraci su vecinu istih inicirali ( sto ih je po meni kostalo bar jos 8-9 minuta aktivne igre sto je njima bilo potrebnije nego zrinjskom.
Penal ispravan oba gola regularna zrinjski cisto uzo kup cestitat ljudima i to je to..
FK SARAJEVO sa razjebanom i neuigranom ekipom bi lagano ovaj zrinjski u dvije utakmice rastavilo na proste faktore. Al utakmica na kosevu sudiskom katastrofalnom greskom smo izvaceni i sta da se radi.
Velez bi mogao da ne izbori evropu, kao navijac SARAJEVA volio bi da vekez ide u evropu prije zeljkana i ubica al ova ekipa je potrosena a sad i dotucena i ovekujem tri poraza veleza u nastavku. Ibro je nikakav trener
Sudjenje nivo bh lige al korektno.
Guranje naguravanje izmedju igraca seljacko nepotrebno cak velezovi igraci su vecinu istih inicirali ( sto ih je po meni kostalo bar jos 8-9 minuta aktivne igre sto je njima bilo potrebnije nego zrinjskom.
Penal ispravan oba gola regularna zrinjski cisto uzo kup cestitat ljudima i to je to..
FK SARAJEVO sa razjebanom i neuigranom ekipom bi lagano ovaj zrinjski u dvije utakmice rastavilo na proste faktore. Al utakmica na kosevu sudiskom katastrofalnom greskom smo izvaceni i sta da se radi.
Velez bi mogao da ne izbori evropu, kao navijac SARAJEVA volio bi da vekez ide u evropu prije zeljkana i ubica al ova ekipa je potrosena a sad i dotucena i ovekujem tri poraza veleza u nastavku. Ibro je nikakav trener
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
- LondonBlues
- Kontakt:
Livada bila i ostala livada. Sada je barem dozivila da klub iz Mostara digne trofej tu.
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
Igraci Veleza podlegli pritisku, golman amater bez kacketa izasao na sunce, nije ni vidio Nemanju. Kada se sagleda dvomec, sami u sebe pobijedili ili u prevodi, lagana pobjeda zrinjskog.
Barbarizam pojedinaca na tribinu uz velike doze alkohola je sramota cin i ne treba se spustati u isti ravan s ustaslukom. Patriotizam je jedna stvar ovo danas nesto drugo.
Velez ide u Evropu, ostvarili su cilj sa katastrofalnom ekipom.
Barbarizam pojedinaca na tribinu uz velike doze alkohola je sramota cin i ne treba se spustati u isti ravan s ustaslukom. Patriotizam je jedna stvar ovo danas nesto drugo.
Velez ide u Evropu, ostvarili su cilj sa katastrofalnom ekipom.
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
Gledam ja Sarajevo - Velež na Koševu prije nekoliko mjeseci kad ispod mene dva lika u dresu Sarajeva komentiraju kako bi htjeli da su im klubovi u pola k'o Zrinjski. Kad kaže jedan stariji gospodin u dresu Veleža - i tata bi sine.Mocvara1991 je napisao/la: ↑13 maj 2026, 21:08Gledam ja Dinamo-Hajduk na Maksimiru prije nekoliko mjeseci i pricam s jednim kolegom,rekoh ne vole ovi hercegovci BiH,Siroki,Zrinjski..zivimzaosjecaje je napisao/la: ↑13 maj 2026, 21:03**** te bosno, **** te ja, Hrvatska moja domovina!
Livada je uvijek livada.
Oni bi najradije da igraju HNL,a svima bi nam bilo lakse da ih vi primite kod sebe... U sali to komentarisemo,naravno. Kad kaze jedan stariji gospodin iza mene, decko,molim te,ne navlaci nam ni u ludilu,koji ce nam qrac ti neandertalci.
Tim rijecima mi rece covjek na Maksimiru,pa ti vidi koliko vas zele. Nije da vrijedjam ili da mi smeta,ali j3beno je kad ne osjecas pripadnost u drzavi u kojoj zivis,a ovamo se Hrvati zgrazaju sto se trpate njima.
Pitanje iskreno za ove likove na forumu, ako ne volite BiH zašto ste na ovom forumu ?
Zašto pišete sa ljudima koje mrzite ?
To je fenomen.
Zašto pišete sa ljudima koje mrzite ?
To je fenomen.
- Shategabri
- Kontakt:
Ugasiti ovo sve realno. Jbt ko djecurlija kome ces jbat mater, drzte me dok ga nisam
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Jugovina, Marokanci58 i 14 gostiju.