NBA 2025-26 Playoffs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2025-26 Playoffs
Ma ide to u game7 , previse se igrlo u nekim serijama nocas i na kraju su ih SaS prelomili. Randel se doduse mora pojaviti ako se Mini misli vratiti u Texas.
Al kako igraju ovi rokie kod SaS pogotovo Harper, kakav X faktor u ovome PO za njih za sada.
Al kako igraju ovi rokie kod SaS pogotovo Harper, kakav X faktor u ovome PO za njih za sada.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Po svemu viđenom do sada, ja mislim da se to završava u sljedećoj utakmici.
"Your favorite player's favorite player" - MB
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Po svemu vidjenom, tako bi trebalo biti.Medjutim, na ruku MIN idu 2 dana pauze, pa nema nikakvih garancija.TripleThreat je napisao/la: ↑13 maj 2026, 17:47Po svemu viđenom do sada, ja mislim da se to završava u sljedećoj utakmici.
Ljudi su bukvalno ukrali 2 tekme.Prvu tekmu iskoristili nas los sut i nespremnost nakon 6 dana pauze, a u 4.tekmi znamo sta je bilo.
I pored toga, nijednu tekmu MIN nije usla sa vodstvom u 4/4, a najvece vodstvo koje su imali je 9p razlike i to u 1.tekmi.
EDIT:
Dobro covjek iznese fakte.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Ma da, još kako napisah ranije, jedva su izmrcvarili pobjedu bez Wemby-a u četvrtoj, skoro cijelo drugo poluvrijeme bez njega bili u zaostatku. Još me ovdje haman napadoše na izneseno mišljenje da i nema nekog prevelikog prostora za optimizam za Wolvese nakon takvog izdanja, da ne pominjem sad i ostale utakmiceNEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 maj 2026, 20:31Po svemu vidjenom, tako bi trebalo biti.Medjutim, na ruku MIN idu 2 dana pauze, pa nema nikakvih garancija.TripleThreat je napisao/la: ↑13 maj 2026, 17:47Po svemu viđenom do sada, ja mislim da se to završava u sljedećoj utakmici.
Ljudi su bukvalno ukrali 2 tekme.Prvu tekmu iskoristili nas los sut i nespremnost nakon 6 dana pauze, a u 4.tekmi znamo sta je bilo.
I pored toga, nijednu tekmu MIN nije usla sa vodstvom u 4/4, a najvece vodstvo koje su imali je 9p razlike i to u 1.tekmi.
EDIT:
Dobro covjek iznese fakte.![]()
![]()
Prca Detroit kao sto sam ocekivao.
Duren fake news, karinas, spacing ok ali vec 12 tekmi ne mos odigrati ljudski. 0 poena
Duren fake news, karinas, spacing ok ali vec 12 tekmi ne mos odigrati ljudski. 0 poena
-
TripleThreat
- Kontakt:
Ukazao se najveci Duren playoffa svih vremena-Harden.
-
TripleThreat
- Kontakt:
A s druge strane, Harden neprepoznatljivo igra odbranu, možda i najbolje u karijeri.
U svakom slučaju golem zalogaj za Detroit u sljedećoj. Valja se boriti za opstanak u gostima protiv jedinog tima u drugoj rundi uz Oklahomu koji nije izgubio doma u dosadašnjem toku. Falio je Duncan očigledno noćas.
U svakom slučaju golem zalogaj za Detroit u sljedećoj. Valja se boriti za opstanak u gostima protiv jedinog tima u drugoj rundi uz Oklahomu koji nije izgubio doma u dosadašnjem toku. Falio je Duncan očigledno noćas.
da ne bude nisam rekao
idu moji napaceni cavsi, mada nece biti lako ni u G6 al smatram da mogu zavrsit seriju
- Shategabri
- Kontakt:
Opet Cade mora sam. Ne ide tako. Ovamo i kad Donovan ne igra neku utakmicu, povuku ostali. I pojavi se neki Struss da spakuje 6 trojki. I opet su imali utakmicu, al u zadnja 2 min prosuse. Produzetak vec nisu imali sanse.
Koševo Zapad
Nista oni ne prcaju, nisu oni jos zreli za PO po mom misljenjeu. Na kraju imali srecu sto vec nisu na odmoru i sto se Wagner povrijedio.
Hardenu se treba odati priznanje za zadnjih par tekmi, za sada sa ovim Cleavlendu se isplatio Harden.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa dobro, idu korak po korak. Nahvataju li kakvog scorera iduce sezone, svako kandidat za finale istoka.
Cavsi su iskusniji, ekipa dugo na okupu i kad imas ovakvog Hardena, oni su garant odlicnog finala sa Knicksima.
Cavsi su iskusniji, ekipa dugo na okupu i kad imas ovakvog Hardena, oni su garant odlicnog finala sa Knicksima.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Tesko ce DET do pobjede narednu utakmicu,najvecu sansu su imali u prvoj utakmici,kada su stigli CLE sa -18 i gdje su domaci bili na koljenima,ali onda greska Cade kod izvodjenja lopte gdje ljudi prave 7 ili 8 poena zaredom i onda jos jedna greska pri kraju meca kada opet Cade lose izbacuje loptu i domacini opet napravise razliku..
Ovom Detroitu treba jos jedan jak igrac uz Cade da povuce,ne moze covjek sve sam.
Ovom Detroitu treba jos jedan jak igrac uz Cade da povuce,ne moze covjek sve sam.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ma starta Reed sljedecu tekmu, nosi Durena u pm, i ako se vrati Robinson - vidjeti cemoharry_90 je napisao/la: ↑14 maj 2026, 12:11Tesko ce DET do pobjede narednu utakmicu,najvecu sansu su imali u prvoj utakmici,kada su stigli CLE sa -18 i gdje su domaci bili na koljenima,ali onda greska Cade kod izvodjenja lopte gdje ljudi prave 7 ili 8 poena zaredom i onda jos jedna greska pri kraju meca kada opet Cade lose izbacuje loptu i domacini opet napravise razliku..
Plus ocekivati Hardena u closeout tekmi, tipa 3-16 sa 8 turnovera
Ma svejedno mi, sta ja imam s Detroitom ili bilo kim mimo Raketa, ali eto da je zanimljivije gledati te random serije.
Imali su tekmu sinoc, vodili cijelu utakmicu i +6 4-5 minuta do kraja. Duren ih je.be najvise, prvo sto je rahljo obicni u playoffu, drugo spacing, lahko zatvaraju reket (Cle). Zato je presjedio cijelu zadnju cetvrtinu i OT, mora ga JB poslati na klupu sljedecu tekmu, nema vise zaje.bancije "da proradi", imao je svoje sanse.
-
TripleThreat
- Kontakt:
alemsa je napisao/la: ↑14 maj 2026, 17:08Ma svejedno mi, sta ja imam s Detroitom ili bilo kim mimo Raketa, ali eto da je zanimljivije gledati te random serije.
Imali su tekmu sinoc, vodili cijelu utakmicu i +6 4-5 minuta do kraja. Duren ih je.be najvise, prvo sto je rahljo obicni u playoffu, drugo spacing, lahko zatvaraju reket (Cle). Zato je presjedio cijelu zadnju cetvrtinu i OT, mora ga JB poslati na klupu sljedecu tekmu, nema vise zaje.bancije "da proradi", imao je svoje sanse.
Ja ti još i u januaru govorio za ove stvari, ali e ba, bitno je da "Pistonsi izbacuju Knickse" i da će se "prošetati kroz istok"TripleThreat je napisao/la: ↑27 jan 2026, 20:54
Evo ja te pitam, ko bi trebao preuzeti ulogu konstantne sekundarne napadačke opcije za Detroit u playoffu? Pa to im je bukvalno i prošle sezone bio problem protiv Knicksa, a nikog značajnog u tom smislu nisu doveli. Duren jeste napedovao, ali nisam mišljenja da je to toliki napredak da u PO bude taj čovjek. Tobias? Ma hajde...
Ma Harden jednostavno je trebao ekipu gdje će biti drugi igrač. On i KD jednostavno nemaju nesto u sebi gdje će oni kao prva violina odvesti ekipu do titula, a ovako kad vec se ima prva violina ekipe onu dodju kao top dodatak (vjerovatno taj pritisak ih ubija kad sve od njih zavisi a ovako znaju ne ovisi sve od njih i ta otpušteno u spoznaji kad dodje trenutak odluke da oni nisu ti koji moraju sve preuzeti na sebe iz njih izvlači najbolje) - mozda da je Harden želio ranije biti druga violina i otisao kod LBJ bi imao koju titulu a i LBJ koju titulu vise.TripleThreat je napisao/la: ↑14 maj 2026, 06:07A s druge strane, Harden neprepoznatljivo igra odbranu, možda i najbolje u karijeri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.