Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Koliko ja znam (a nije da znam kao genijalci sa naše teme koji 6 mjeseci lažu da je sve dobro) mi nismo vaš statut mogli prepisati zbog toga što ste vi Dioničko društvo a mi Udruga građana. U slučaju da se ispostavi da je moglo onda se treba zapitati ko se kreće oko Želje.Atlanta je napisao/la: ↑14 maj 2026, 14:39Zbog situacije u drzavi i u drustvu necu da se nasladjujem ovde. Nekad je i vece od fudbala. Ali bukvalno su trebali samo prepisati nas statut.
Privatizacija je jedini nacin da oni prezive, a to radnicka ljubavi i nikom te ne dam...kurrcina.
Ili ko Celik, gasi sve pa od Lige KS korak po korak.
Propali ko zeton, bez vizije i ambicije. Vjerujem u ovo sto sa onog foruma pisu, amaterizam.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Evo i posljednji jocker u obliku "objektivnog" klix novinara N.K. neslužbenog glasila Željezničara, da se pokuša okriviti neko drugu za taj fantomski statut
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Šteta što Benjamina i općina Novo Sarajevo ne daju saglasnost na Statut. 
To vam je bio plan ali mirvic je to blokirao jer to njemu ne odgovara.SamLake je napisao/la: ↑14 maj 2026, 14:44Koliko ja znam (a nije da znam kao genijalci sa naše teme koji 6 mjeseci lažu da je sve dobro) mi nismo vaš statut mogli prepisati zbog toga što ste vi Dioničko društvo a mi Udruga građana. U slučaju da se ispostavi da je moglo onda se treba zapitati ko se kreće oko Želje.Atlanta je napisao/la: ↑14 maj 2026, 14:39Zbog situacije u drzavi i u drustvu necu da se nasladjujem ovde. Nekad je i vece od fudbala. Ali bukvalno su trebali samo prepisati nas statut.
Privatizacija je jedini nacin da oni prezive, a to radnicka ljubavi i nikom te ne dam...kurrcina.
Propali ko zeton, bez vizije i ambicije. Vjerujem u ovo sto sa onog foruma pisu, amaterizam.
Za vas je dobro sto njegov statut ne moze proci
Nije tacno, Sarajevo je bilo i dalje je UG.SamLake je napisao/la: ↑14 maj 2026, 14:44Koliko ja znam (a nije da znam kao genijalci sa naše teme koji 6 mjeseci lažu da je sve dobro) mi nismo vaš statut mogli prepisati zbog toga što ste vi Dioničko društvo a mi Udruga građana. U slučaju da se ispostavi da je moglo onda se treba zapitati ko se kreće oko Želje.Atlanta je napisao/la: ↑14 maj 2026, 14:39Zbog situacije u drzavi i u drustvu necu da se nasladjujem ovde. Nekad je i vece od fudbala. Ali bukvalno su trebali samo prepisati nas statut.
Evo Kustura iz provjerenih izvora pise odmah clanak na klixu
A zašto negiraš činjenicu da statut ne odobrava jedna osoba pod direktnom kontrolom jedne stranke. Danas se nama smijete opravdano, jesmo za smijeh a sutra se vama može desiti. Isti ti na isti način da kažu kako funkcionišete nije valjano.DoktorXabaras je napisao/la: ↑14 maj 2026, 14:45Evo i posljednji jocker u obliku "objektivnog" klix novinara N.K. neslužbenog glasila Željezničara, da se pokuša okriviti neko drugu za taj fantomski statut
Pa zato sto je laž, da je uradjen ispravno i kako treba niko ga ne moze vratiti i ne usvojiti. Do vas je.SamLake je napisao/la: ↑14 maj 2026, 14:47A zašto negiraš činjenicu da statut ne odobrava jedna osoba pod direktnom kontrolom jedne stranke. Danas se nama smijete opravdano, jesmo za smijeh a sutra se vama može desiti. Isti ti na isti način da kažu kako funkcionišete nije valjano.DoktorXabaras je napisao/la: ↑14 maj 2026, 14:45Evo i posljednji jocker u obliku "objektivnog" klix novinara N.K. neslužbenog glasila Željezničara, da se pokuša okriviti neko drugu za taj fantomski statut
Sve je nažalost moguće. Ali ne smijem ništa pitat jer me poslao miske....IDE JOŠ MNOGO LIJEPIH STVARI, seljoberi će klub ugasiti sitnim kokošarenjem. Pozz za vas pitare sa kojima se može razgovarati.guadalupe je napisao/la: ↑14 maj 2026, 14:49Pa zato sto je laž, da je uradjen ispravno i kako treba niko ga ne moze vratiti i ne usvojiti. Do vas je.SamLake je napisao/la: ↑14 maj 2026, 14:47A zašto negiraš činjenicu da statut ne odobrava jedna osoba pod direktnom kontrolom jedne stranke. Danas se nama smijete opravdano, jesmo za smijeh a sutra se vama može desiti. Isti ti na isti način da kažu kako funkcionišete nije valjano.DoktorXabaras je napisao/la: ↑14 maj 2026, 14:45Evo i posljednji jocker u obliku "objektivnog" klix novinara N.K. neslužbenog glasila Željezničara, da se pokuša okriviti neko drugu za taj fantomski statut
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Možda da probaju opet sa mašnicom iz Londona. Nije bio na ti sa kešom ali je bar imao tako divne video recitacije 
A sto Sanin ne radi kao brat mu, ako mu je stalo do kluba, navijaca? Pozajmice pa kasnije ih moze dokapitalizirati, kad se steknu uslovi. To mu ocigledno ne odgovara jer mu je to puno duzi i nesigurniji put do pomocnog terena.
Ne moze se bas govoriti o nekoj lazi ako ti se vrsi opstrukcija i ako statut ne prolazi iako radis sve po uputama koje dobijes. Dokument vise puta vracan na doradu i svaka korekcija uradjena kako je trazeno i na kraju nema odgovora niti zelenog svjetla. U tom slucaju je sasvim logicno da ljudi pocnu sumnjati da problem vise nije u samom statutu nego u tome sto neko svjesno razvlaci i blokira cijelu pricu.Dokument je u nekoliko navrata vraćan na doradu, a klub je svaku traženu korekciju izvršio u skladu s dostavljenim uputama.
Prema informacijama do kojih smo došli, Ministarstvo ni za jednu odredbu, odnosno član statuta, nije iznijelo mišljenje da je u suprotnosti sa zakonom.
Nakon posljednjih zatraženih dorada, u klubu su očekivali konačno zeleno svjetlo, ali odgovor nadležnih institucija potom nije stigao.
Što ne date sudu da to ocijeni?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Kad? Ako su željeli na taj način trebalo je nakon prvog vraćanja statuta a ne nakon petog. Jer možda nisi upratio 5 puta su vraćali. Ne može se na ovaj način više funkcionisati u klubu dva čojka rade, sve je stalo nakon HISTORIJSKE SKUPŠTINE. Znaš i sam koliko sudovi traju. Amateri je mala riječ za ovo šta se radi zadnjih 5 mjeseci.
jalija je napisao/la: ↑14 maj 2026, 14:59Ne moze se bas govoriti o nekoj lazi ako ti se vrsi opstrukcija i ako statut ne prolazi iako radis sve po uputama koje dobijes. Dokument vise puta vracan na doradu i svaka korekcija uradjena kako je trazeno i na kraju nema odgovora niti zelenog svjetla. U tom slucaju je sasvim logicno da ljudi pocnu sumnjati da problem vise nije u samom statutu nego u tome sto neko svjesno razvlaci i blokira cijelu pricu.Dokument je u nekoliko navrata vraćan na doradu, a klub je svaku traženu korekciju izvršio u skladu s dostavljenim uputama.
Prema informacijama do kojih smo došli, Ministarstvo ni za jednu odredbu, odnosno član statuta, nije iznijelo mišljenje da je u suprotnosti sa zakonom.
Nakon posljednjih zatraženih dorada, u klubu su očekivali konačno zeleno svjetlo, ali odgovor nadležnih institucija potom nije stigao.
Brate clanak je pisao Kustura, to ti je isto kao da je Virto ili Nodi pisao u vezi zeljeznicara.jalija je napisao/la: ↑14 maj 2026, 14:59Ne moze se bas govoriti o nekoj lazi ako ti se vrsi opstrukcija i ako statut ne prolazi iako radis sve po uputama koje dobijes. Dokument vise puta vracan na doradu i svaka korekcija uradjena kako je trazeno i na kraju nema odgovora niti zelenog svjetla. U tom slucaju je sasvim logicno da ljudi pocnu sumnjati da problem vise nije u samom statutu nego u tome sto neko svjesno razvlaci i blokira cijelu pricu.Dokument je u nekoliko navrata vraćan na doradu, a klub je svaku traženu korekciju izvršio u skladu s dostavljenim uputama.
Vasi ljudi i pisu i pricaju da ne valja Statut i da ne moze proci, nije moguće pravno ispumpavati novac iz UG na nacin kako ste to htjeli Statutom.
Ko će dati? Suljo bio na treningu, pa saopštenje, vazdan trka frka.
The saddest thing in life is wasted talent.
Zovite Smitha dok je jos tu, neka on to progura preko noci 
Pisite email u UEFA, uradite nesto majku mu
Pisite email u UEFA, uradite nesto majku mu
Trenutno korisnika/ca: Bejker, DoktorXabaras, ErosViverosViv, Hajdeee, rodjak, supervizor, unavita i 49 gostiju.
.png)