Premijer liga BiH - aktuelno
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jel sletio Berisha?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nista, sad Nodi mora preuzeti sportski segment kluba sa talentima iz svoje agencije.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Combattente87
- Kontakt:
Sad ide hampa političara ko će da pokupi kajmak spašavanjem posrnulog velikana tik pred izbore....
Što se tiče statuta, ministar ih bukvalno spasio da im govedar ne uzme i to što im je još ostalo vrijedno a to je stadion i pomoćni!
Što se tiče statuta, ministar ih bukvalno spasio da im govedar ne uzme i to što im je još ostalo vrijedno a to je stadion i pomoćni!
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
u 19:21 slijeće avion. Kontaš ono ba simolika ovo ono HUUU HAAA. E moj Željo.
Odrzace im nodi govor

Povedi nas komadante Savo. 
Govorim o tom, ako je Željo napisao dobar statut, pravno moguć, a ministar ne da, onda na sud, sud bi naredio da prođe statut.SamLake je napisao/la: ↑14 maj 2026, 15:03Kad? Ako su željeli na taj način trebalo je nakon prvog vraćanja statuta a ne nakon petog. Jer možda nisi upratio 5 puta su vraćali. Ne može se na ovaj način više funkcionisati u klubu dva čojka rade, sve je stalo nakon HISTORIJSKE SKUPŠTINE. Znaš i sam koliko sudovi traju. Amateri je mala riječ za ovo šta se radi zadnjih 5 mjeseci.
Vanja je objasnio. Pokušalo se sa imovinom, ne može. Do kluba je, ne ministra. To je poenta.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
-
Hordas1990
- Kontakt:
Fakat. Nodi, došao je tvoj trenutak slave. Sad il' nikad!
@KONTRASVIH
Mi smo bar digli glas protiv kurve, vi ovog objeručke dočekali.
Doduše i Cerića ste
I Diklizića
I Arape
Nije on nista objasnio. Korekcije su radjene po uputama ministarstva. Pravna sluzba ministarstva je odobrila korigovani statut, a ne bi da nije u skladu sa zakonom. Problem je sto ministar nece da ga potpise.Riziko je napisao/la: ↑14 maj 2026, 16:02Govorim o tom, ako je Željo napisao dobar statut, pravno moguć, a ministar ne da, onda na sud, sud bi naredio da prođe statut.SamLake je napisao/la: ↑14 maj 2026, 15:03Kad? Ako su željeli na taj način trebalo je nakon prvog vraćanja statuta a ne nakon petog. Jer možda nisi upratio 5 puta su vraćali. Ne može se na ovaj način više funkcionisati u klubu dva čojka rade, sve je stalo nakon HISTORIJSKE SKUPŠTINE. Znaš i sam koliko sudovi traju. Amateri je mala riječ za ovo šta se radi zadnjih 5 mjeseci.
Vanja je objasnio. Pokušalo se sa imovinom, ne može. Do kluba je, ne ministra. To je poenta.
Najgore od svega što je to tačno. Meni kao navijaču Sarajeva je žao što mu nije prošlo pokušano, ugasio bi ih skroz, ovako će opstat.Combattente87 je napisao/la: ↑14 maj 2026, 15:58Što se tiče statuta, ministar ih bukvalno spasio da im govedar ne uzme i to što im je još ostalo vrijedno a to je stadion i pomoćni!
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Aha nisam te razumio onda. Vjeruj nemam nade ni najmanje u to više. Da sutra hoće doći neko koliko toliko pozdan održati pres i reći propalo je idemo dalje, ovo je skupština, predsjednik skupštine i sve što ide uz to. Da se što prije uradi neki presjek prije svega finansijski ovih 5-6 mjeseci da se vidi tačno gdje smo finansijski. Mi imamo i reprogame koje moramo poštovati da nam se opet ne navale na kosti. Ostaje nada da nisu baš toliko ludovali da će se moći krpiti. Pare od Jabera su već u zaboravu garant.Riziko je napisao/la: ↑14 maj 2026, 16:02Govorim o tom, ako je Željo napisao dobar statut, pravno moguć, a ministar ne da, onda na sud, sud bi naredio da prođe statut.SamLake je napisao/la: ↑14 maj 2026, 15:03Kad? Ako su željeli na taj način trebalo je nakon prvog vraćanja statuta a ne nakon petog. Jer možda nisi upratio 5 puta su vraćali. Ne može se na ovaj način više funkcionisati u klubu dva čojka rade, sve je stalo nakon HISTORIJSKE SKUPŠTINE. Znaš i sam koliko sudovi traju. Amateri je mala riječ za ovo šta se radi zadnjih 5 mjeseci.
Zadnja izmjena: SamLake, dana/u 14 maj 2026, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
Pa potpisao bi kad tad.Bumbaclat je napisao/la: ↑14 maj 2026, 16:05Nije on nista objasnio. Korekcije su radjene po uputama ministarstva. Pravna sluzba ministarstva je odobrila korigovani statut, a ne bi da nije u skladu sa zakonom. Problem je sto ministar nece da ga potpise.Riziko je napisao/la: ↑14 maj 2026, 16:02Govorim o tom, ako je Željo napisao dobar statut, pravno moguć, a ministar ne da, onda na sud, sud bi naredio da prođe statut.SamLake je napisao/la: ↑14 maj 2026, 15:03
Kad? Ako su željeli na taj način trebalo je nakon prvog vraćanja statuta a ne nakon petog. Jer možda nisi upratio 5 puta su vraćali. Ne može se na ovaj način više funkcionisati u klubu dva čojka rade, sve je stalo nakon HISTORIJSKE SKUPŠTINE. Znaš i sam koliko sudovi traju. Amateri je mala riječ za ovo šta se radi zadnjih 5 mjeseci.
Nije sigurno Savo nagulio zbog potpisa ministra.
Niti igrači daju onakvo saopštenje.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
A zbog čega neće da ga potpiše? Jer se boji strašnog Željezničara ili je nešto drugo u pitanju?Bumbaclat je napisao/la: ↑14 maj 2026, 16:05Nije on nista objasnio. Korekcije su radjene po uputama ministarstva. Pravna sluzba ministarstva je odobrila korigovani statut, a ne bi da nije u skladu sa zakonom. Problem je sto ministar nece da ga potpise.Riziko je napisao/la: ↑14 maj 2026, 16:02Govorim o tom, ako je Željo napisao dobar statut, pravno moguć, a ministar ne da, onda na sud, sud bi naredio da prođe statut.SamLake je napisao/la: ↑14 maj 2026, 15:03
Kad? Ako su željeli na taj način trebalo je nakon prvog vraćanja statuta a ne nakon petog. Jer možda nisi upratio 5 puta su vraćali. Ne može se na ovaj način više funkcionisati u klubu dva čojka rade, sve je stalo nakon HISTORIJSKE SKUPŠTINE. Znaš i sam koliko sudovi traju. Amateri je mala riječ za ovo šta se radi zadnjih 5 mjeseci.
Na stranu sva ložina ovdje i trolanje, biću ozbiljan na sekund: ako mene pitaš, šanse za ovo gore citirano su minimalne. Neko vas zavlači i spinuje vam priču.Bumbaclat je napisao/la: ↑14 maj 2026, 16:05Problem je sto ministar nece da ga potpise.Riziko je napisao/la: ↑14 maj 2026, 16:02Govorim o tom, ako je Željo napisao dobar statut, pravno moguć, a ministar ne da, onda na sud, sud bi naredio da prođe statut.SamLake je napisao/la: ↑14 maj 2026, 15:03
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Iskreno bih volio da si ti u pravu, ali stvarno nisi. Ne vrijedi ovdje nesto detaljisati, ali ne govorim ovo na osnovu informacija koje su se pojavile u medijima. U pitanju je, ukratko, politika. Veze ovo nema sa samim sadrzajem statuta. On je u skladu sa zakonom i dobio je zeleno svjetlo.
-
roccosiffredi
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Jos gore sto ste 'digli' glas, a jos uvijek vam alfa i omega u klubu nas deklarisani navijac
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, fukara87, Futbol, Giuseppe1, goGlobal, Hajdeee, Lokomotifa, Marokanci58, Mocvara1991, NazorUso, ObjektivnaSApublika i 49 gostiju.