Kup Bosne i Hercegovine 2025/26.

ArtemisFowl
Kontakt:

Re: Kup Bosne i Hercegovine 2025/26.

Post Postao/la ArtemisFowl » 14 maj 2026, 14:18

tutankamon1905 je napisao/la:
14 maj 2026, 12:48
“Srce mi je bilo puno kada sam vidio toliko ljiljana, simbola čednosti i čistoće naše Marije, ali i povijesnog simbola još iz vremena kralja Tvrtka. Osjećao sam se kao da igramo na svom terenu”, kazao je trener Zrinjskog.
Taman na sljedećoj utakmici Zrinjskog da razvijete veliki transparent s ljiljanima?

Marko1905
Kontakt:

Post Postao/la Marko1905 » 14 maj 2026, 14:29

HercegovinaCali je napisao/la:
14 maj 2026, 10:32
Nakon svih dešavanja opet isključivi krivac Zrinjski i igrači :)
Štimac očigledno jako dobar provokator, uspio je tijekom davanja izjava s dvije rečenice izrevolvirati određenu skupinu ljudi na tribini.
Popriličan seljakluk s onim ubacivanjem topovskih udara na igrače,gađat' igrače Zrinjskog a znaš da je metar od njega igrač koji predstavlja tvoj klub. Na kraju su više štete napravili klubu.
Na kraju Zrinjski zasluženo, sretno/spretno do gola,onda ih uzeo na nervozu i iskustvo. Bravo Zrinja!
Simptomatično je da ima 15-ak godina Zrinjski protiv gradskih rivala uvijek nekako spretno/sretno pobjedi ili odigra koliko mu i šta mu treba .Zamisli ovakvu dominaciju želje ili Sarajeva u njihovom derbiju .

Zadnjih 20 utakmica ,15 pobjeda Zrinjskog ,4 remija i 1 pobjeda veleza !!

Ma da ,sretno i spretno 😂😂
Volim Mostar pa makar i vaki

Seher1921
Kontakt:

Post Postao/la Seher1921 » 14 maj 2026, 15:33

Threeplanetrees je napisao/la:
14 maj 2026, 10:33
Seher1921 je napisao/la:
14 maj 2026, 10:26
Kakv mentalni sklop da razvijes zastavu agresorske vojske koja je ubila hiljade ljudi

Cestitke Zrinjskom zasluzeno
Pa ništa onda nemojte slaviti 6 april kao dan oslobođenja grada nego nađite datum kada je poglavnik umarširao u Sarajevo
Agresorska zastava na tribini sa ljiljanima kakav 6 april

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 14 maj 2026, 16:00

Seher1921 je napisao/la:
14 maj 2026, 15:33

Agresorska zastava na tribini sa ljiljanima kakav 6 april
Što se onda ne obučeš i odeš devastirat natpis pored vječne vatre. U istim je bojama sa petokrakom

RobertHrkac555
Kontakt:

Post Postao/la RobertHrkac555 » 14 maj 2026, 16:26

Jedina navijačka skupina koja objesi zastavu države koja je raketirala tvoj grad. Svaka čast navijačima Veleza i na zastavi bivše države
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 14 maj 2026, 16:35

RobertHrkac555 je napisao/la:
14 maj 2026, 16:26
Jedina navijačka skupina koja objesi zastavu države koja je raketirala tvoj grad. Svaka čast navijačima Veleza i na zastavi bivše države
Nas nisu raketirali jugosloveni nego četnici i ustaše sa skroz drugim obilježjima. I nije bila zakačena gdje je navijačka skupina nego simpatizeri isto kao što je nedavno bila na utakmici Čelika na zapadu Bilinog. Opali jugonostalgija pojedince i sjećanje na vremena kada su oni što su nam jučer gostovali samo na magarcu dolazili u naš grad

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 14 maj 2026, 16:56

Još uvijek su salty zbog našeg slavlja na m17 vjetropark areni. I neka su...
pijaĆari, jugonostalgiĆari :wave:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 14 maj 2026, 17:08

Jel moguce da neko okaci zastavu Jugoslavije u 2026 godini…

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 14 maj 2026, 17:10

Cestitke Stimcu i momcima na pobjedi, nabijaj kompleks balijama!
Samo jedno ime

DoSmrtiOdani87
Kontakt:

Post Postao/la DoSmrtiOdani87 » 14 maj 2026, 17:25

Marko1905 je napisao/la:
14 maj 2026, 14:29
Štimac očigledno jako dobar provokator, uspio je tijekom davanja izjava s dvije rečenice izrevolvirati određenu skupinu ljudi na tribini.
Popriličan seljakluk s onim ubacivanjem topovskih udara na igrače,gađat' igrače Zrinjskog a znaš da je metar od njega igrač koji predstavlja tvoj klub. Na kraju su više štete napravili klubu.
Na kraju Zrinjski zasluženo, sretno/spretno do gola,onda ih uzeo na nervozu i iskustvo. Bravo Zrinja!
Simptomatično je da ima 15-ak godina Zrinjski protiv gradskih rivala uvijek nekako spretno/sretno pobjedi ili odigra koliko mu i šta mu treba .Zamisli ovakvu dominaciju želje ili Sarajeva u njihovom derbiju .

Zastrasujuc omjer iskreno. Ovo je nezamislivo u sarajevskom derbiju.

RobertHrkac555
Kontakt:

Post Postao/la RobertHrkac555 » 14 maj 2026, 17:30

Samo nabijaj komplekse Igore, velik si
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 14 maj 2026, 17:39

samo da bacim komentar za ovog smrada Stimca.Vidim drago mu je sto je vidio dosta ljiljana na stadionu :mrgreen: ,bolje mu je da suti doce mu na vrata onaj seljak Karamatic iz seljacke stranke pa ce ga po labrnji mlatnuti. :urnebes:

Sto se tice Jugoslavenske zastave,to je dio entiteta svih nas iz proslosti svidjalo se to nekome ili ne to se ne moze izbrisati.Hajduk recimo ili zrinjslki i dalje igraju na Titinom stadionu,a njihovi navijaci zive u Titinim stanovima :shock: .Kad toliko mrze tu drzavu sto ne izadju iz stana i kazu ne treba mi Titin stan ja ne volim tu drzavu i necu tu da zivim u njemu iz protesta ili necu da idem na Titin stadion dok nam ne naprave nas sa kockicama,aha jasta ce. :roll: Jugoslavija pa i ova zastava(onakvi koje poznajemo) su realno prestali postojati 1990 kad su dosli nacionalisti na vlast i kad je pocelo rusenje Yugoslavije.Ako pogledamo recimo stadione u tim godinama ,jesu li se i u ZG iBG poceli nosati nacionalne zastave na tribinama a zbacivati yu zastava.Nije yu zastava napravila pokolj u uborku ili uzp u Mostaru ili genocid u srebrenici ,to su napravili bas te horde sto su unistili jugoslaviju(a neki su se krili iza yu zastave).Ako Jugoslavija nije mogla zajedno dalje ok moglo se fino dogovoriti ali jok nacionalizmi su preovladali i zaratili.Normalno nisam za komunizam(da me ne bi optuzili sad) nego za demokratsko drustvo sa svim gradjanskim pravima,ali evo ukinuli smo YU komunizam a dobili 3 nacionalna komunizma jer je sve isto samo sto je podjeljen na 3 nacionalne strane ,ko nije u nacionalnoj partiju bolje mu je seliti se sa tog teritorija,nema skoro nikakve razlike sa yu komunizmom.

Petokraka na Velezovim prsima je vjecna i ona nije poveznica za komunizam (kako to zlobnici predstavljaju) nego za radnicku klasu i antifashizam a koju su stavili puno ranije od dolaska Tita,i na racun toga je i stavljena na prsa jer se borilo protiv tadasnjeg rezima za radnicka prava

I zadnje pitanje za nase drage komsije, susjede i sugradjane hrvate koje naravno postujem i smatram ih svojima da ih pitam ,evo posto se bune o bilo kojem simbolu kojeg stavimo njima ne odgovara ,da ih pitam koji bi to bio najbolji simbol za njih a da ga mi stavimo.
Ne valja YU zastava ok,ne valjaju ljiljani ok,ne valja "varta" ok :bih: ,ne valja zelena sa mjesecom i zvijezdom ok,ne valja turska ok,ne valja arapska crna sa arapskim pismom ok,ne valja crvena sa petokrakom ok,pa zaista ne znam koju ce mo mi staviti a da su nam nase drage komsije i susjedi budu zadovoljne :kafa:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

HercegovinaCali
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaCali » 14 maj 2026, 17:40

Marko1905 je napisao/la:
14 maj 2026, 14:29

Pa došli smo do gola na spretan način,na volju i želju Bilbije.
Poslije smo smirili utakmicu, kontrolirali ih, imali dobre šanse da postignemo i drugi gol.
Šteta primljenog gola u nadoknadi,mogli smo imati pobjedu više u međusobnom omjeru.

Zigazaga
Kontakt:

Post Postao/la Zigazaga » 14 maj 2026, 18:37

Jes nekim ljudima dobro u životu...

GrgurPlinskii
Kontakt:

Post Postao/la GrgurPlinskii » 14 maj 2026, 18:42

Za Velež navodno dk NFSBiH sprema najveću izrečenu kaznu ikad, suspenzija stadiona rođeni u idućih 5 utakmica pod okriljem NFSBiH i ogromna novčana kazna navodno preko 100k maraka. Po meni je i to malo za onakvu koridu

Zaboljesutra
Kontakt:

Post Postao/la Zaboljesutra » 14 maj 2026, 18:43

rodjak je napisao/la:
14 maj 2026, 17:39
samo da bacim komentar za ovog smrada Stimca.Vidim drago mu je sto je vidio dosta ljiljana na stadionu :mrgreen: ,bolje mu je da suti doce mu na vrata onaj seljak Karamatic iz seljacke stranke pa ce ga po labrnji mlatnuti. :urnebes:

Sto se tice Jugoslavenske zastave,to je dio entiteta svih nas iz proslosti svidjalo se to nekome ili ne to se ne moze izbrisati.Hajduk recimo ili zrinjslki i dalje igraju na Titinom stadionu,a njihovi navijaci zive u Titinim stanovima :shock: .Kad toliko mrze tu drzavu sto ne izadju iz stana i kazu ne treba mi Titin stan ja ne volim tu drzavu i necu tu da zivim u njemu iz protesta ili necu da idem na Titin stadion dok nam ne naprave nas sa kockicama,aha jasta ce. :roll: Jugoslavija pa i ova zastava(onakvi koje poznajemo) su realno prestali postojati 1990 kad su dosli nacionalisti na vlast i kad je pocelo rusenje Yugoslavije.Ako pogledamo recimo stadione u tim godinama ,jesu li se i u ZG iBG poceli nosati nacionalne zastave na tribinama a zbacivati yu zastava.Nije yu zastava napravila pokolj u uborku ili uzp u Mostaru ili genocid u srebrenici ,to su napravili bas te horde sto su unistili jugoslaviju(a neki su se krili iza yu zastave).Ako Jugoslavija nije mogla zajedno dalje ok moglo se fino dogovoriti ali jok nacionalizmi su preovladali i zaratili.Normalno nisam za komunizam(da me ne bi optuzili sad) nego za demokratsko drustvo sa svim gradjanskim pravima,ali evo ukinuli smo YU komunizam a dobili 3 nacionalna komunizma jer je sve isto samo sto je podjeljen na 3 nacionalne strane ,ko nije u nacionalnoj partiju bolje mu je seliti se sa tog teritorija,nema skoro nikakve razlike sa yu komunizmom.

Petokraka na Velezovim prsima je vjecna i ona nije poveznica za komunizam (kako to zlobnici predstavljaju) nego za radnicku klasu i antifashizam a koju su stavili puno ranije od dolaska Tita,i na racun toga je i stavljena na prsa jer se borilo protiv tadasnjeg rezima za radnicka prava

I zadnje pitanje za nase drage komsije, susjede i sugradjane hrvate koje naravno postujem i smatram ih svojima da ih pitam ,evo posto se bune o bilo kojem simbolu kojeg stavimo njima ne odgovara ,da ih pitam koji bi to bio najbolji simbol za njih a da ga mi stavimo.
Ne valja YU zastava ok,ne valjaju ljiljani ok,ne valja "varta" ok :bih: ,ne valja zelena sa mjesecom i zvijezdom ok,ne valja turska ok,ne valja arapska crna sa arapskim pismom ok,ne valja crvena sa petokrakom ok,pa zaista ne znam koju ce mo mi staviti a da su nam nase drage komsije i susjedi budu zadovoljne :kafa:
Nas festival zastava u Vrapčićima uopće ne zanima ali po meni vam je osobno Turska zastava najbliža jer je većina navijača danas tu upravo radi okupatora i njegovih aktivnosti na ovim prostorima.
Ljiljani vam ne pristaju pošto imaju puno doticaja sa katoličanstvom i vjerom a znamo da u Vrapčićima malo toga je religiozno.Varta zastava jednostavno nije prošla ni u jednog naroda.Jugoslovenska možda neki simpatizeri poput Markovine i Nikšića ali i oni su u manjem broju.Jučer upratih samo jednu Jugoslovensku na tribinama i ne znam jel ih bilo još više.
Palestinska kao podrška istočnim vrijednostima(cit-osvajaci turci)i životu po džamiji i Muhamedu također logičan odabir ali ipak pošto su turci ostavili najviše utjecaja na istočnu hercegovinu i istočni Mostar definitivno preporučujem zastavu Turske i još dolazi u crvenoj boji što je win win situacija za uklopit se na tribinama.Moraš priznati jučer da ona bijela boja plemića totalno odudara od Vrapčića i više je izgledalo kao da je koreografija u zapadnom dijelu Mostara.
Neko moje skromno mišljenje a moram priznat veoma si ugodan forumaš. :thumbup:
Zadnja izmjena: Zaboljesutra, dana/u 14 maj 2026, 19:48, ukupno mijenjano 2 puta.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 14 maj 2026, 18:49

Fun fact, prvi igrači koji su podigli neki trofej na M17 vjetropark areni su igrači Zrinjskog :rol:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 14 maj 2026, 19:01

GrgurPlinskii je napisao/la:
14 maj 2026, 18:42
Za Velež navodno dk NFSBiH sprema najveću izrečenu kaznu ikad, suspenzija stadiona rođeni u idućih 5 utakmica pod okriljem NFSBiH i ogromna novčana kazna navodno preko 100k maraka. Po meni je i to malo za onakvu koridu
Mogu nam samo **** popušit i vi škutori zajedno sa njima :urnebes:

DTzmu30
Kontakt:

Post Postao/la DTzmu30 » 14 maj 2026, 19:07

Sve nastranu, od provokacija s tribina, kokosanja na terenu, uvredljivih natpisa i poruka, pa cak i pirotehnicki sredstava.
Manje - više, to je dio folklora kod nas i u okruzenju u gotovo svakoj derbi utakmici.

Ali, okačiti zastavu bivse tvorevine cija je vojska napravila totalnu opsadu Grada, toliko toga porusila i ubila nedužne civile, a svega par metara od transparenta RA i poruke “Odbrana Mostara”.
Pas s maslom tom ne moze pojesti.
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar

CHR
Kontakt:

Post Postao/la CHR » 14 maj 2026, 19:34

Koji chobanski derbi. Mostar jeste grad slucaj.

Treba vas ograditi bodiljikavom zicom od ostatka Bosne i Hercegovine. Sramota

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []